Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Što bi rekli...Molim te javi se Džumandži!

• Replies 8k
  • Views 766k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

• Popular Post
22 hours ago, namenski said:

Nema ni svrhe ni smisla, osim izistinskih zelja da sve bude OK.

Zena je jasno i glasno preskocila muku koja ju je oterala u bolnicu, to treba postovati, a kopati po tome gde je sada nije bas...

Na stranu sto, da je nesto ne daj boze krenulo po zlu, malo toga moze da se uradi: ovo nije situacija, a ni vreme kada cak ni poklon, uobicajena bolnicka kutroazija, ima smisla.

Niti nesto znaci, niti je pomoc.

Sve u svemu: izistinski najbolje zelje i brzo javljanje.

Vidim da je poprilično lajkovan ovaj tvoj post ali ja se ne bih baš sasvim složila.

Zamišljam situaciju da sam ja tamo. Bolesna, sama i uplašena.

Pa samo da mi neko priđe i šapne da neko misli na mene (ppp recimo), bilo bi mi to kao kuća.

U ovoj situaciji je teško bilo šta učiniti. Porodica nikako, jer je to mala zajednica. Ali mi smo ovde brojni. Ima i lekara među nama. Ali izgleda da ppp i nije baš to što sam ja zamišljala da jeste :dry:

potpuno se slažem s dudom.

ja sam za da na osnovu informacija koje imamo pokušamo da dođemo do jumanji. ako je to moguće, naravno - a ne znam da li je.

edit, a mislim da neistomišljenici prosto imaju drugačiju perspektivu, a ne da su nezainteresovani

Edited by morgana

Ja bih preko jedne osobe koja ima kontakte u Batajnici probao, samo da znam osnovne podatke o Jumanji.

Može i na pm ako neko zna.

neko zna  ali nećemo na pm. zna i moderacija, ako je ostavila gmail prilikom registracije

ono što je pisala na forumu - bila je u zemunskoj bolnici zbog vode u stomaku i pronaći ćemo (sa mogućnošću greške od mislim ne više od dan) kada je primljena u batajnicu

Edited by morgana

mislim da je kačila na tw slike iz zemunske bolnice, lako ćemo je naći, samo ako ima nekog baš pouzdanog u Batajnici

u stvari bolje neka se on sama javi

Jebem ti sve na svetu baš!...I dalje duboko verujem da će se Džumandži javiti i da će sve biti dobro...I kontinuirano rifrešujem stranicu...

jebiga, ja sam imala jednu sestru tamo, ali ta je sad pozitivna :isuse:

9 minutes ago, morgana said:

ono što je pisala na forumu - bila je u zemunskoj bolnici zbog vode u stomaku i pronaći ćemo (sa mogućnošću greške od mislim ne više od dan) kada je primljena u batajnicu

sve tacno morgana ... a u bataju primljena oko ponoci 22/23 oktobra

Zalila se na snizenu saturaciju, pojacan slajm i kasalj. Normalno je da smo zabrinuti. Zalila se da ne stizu nista da joj kazu sta se desava. 

Haos je preveliki. Ako ova zajednica moze ikako da pomogne dobro bi bilo. Svaka pomoc je dobrodosla 

ja samo da kažem da sam protiv toga da se javno nagađa o rl identitetu, a sve drugo podržavam i sutra bih i sam otišao do bolnice u Batajnici da mogu.

i tamo na vratima kazesh fina zena zove se dzumandzi, ne ide tako.

ajde zeno opravljaj se i javljaj, ne moze ovo ovako :unsure:

Bila je nada da ce se javiti. Valjda nije strasno da postoji nada da je neko sa foruma poznaje i privatno. Ja sam dosla na forum preko drugarice i to bas tokom ove kovid krize. 

Strasna su vremena nismo bili u ovakvoj situaciji nikada 

Background Picker
Customize Layout