Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

• Popular Post

Ma dajte bre, nemojte sa tim generalizacijama. I ja i verovatno većina ovde, odsustvujemo ponekad danima pa niko ne diže frku.

Ovde je stvar u tome kako su se teme menjale u njenim postovima.  Od  hrane, pa do toga da su joj stavili cevčice u nos, da se lekari pored nje domunđavaju a da ona ne razume ništa, da joj se niko ne obraća, da joj je saturacija loša, da ponovo ima temperaturu, da ne zatvara usta od kašlja. 

Toliko se ja sećam 

Ne znam, kroz svoje pisanje, postala mi je bliska, kao i mnogi ovde.

Volela bih da mogu da pomognem nekako.

• Replies 8k
  • Views 766.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

pa to, da nije ovako išlo kako si nabrojala ne bih se zabrinuo, ovako...

Ama, išlo je ka tome da će ostati bez neta, a danas je 31.

Očekujemo je sutra!

4 minutes ago, Ras said:

Očekujemo je sutra!

uf, jeste, to sam zaboravio. ajd nek je to samo :)

4 minutes ago, Ras said:

Očekujemo je sutra!

palo mi je na pamet

navijam za taj scenario

ali, jbg, nije čudo što smo svi postali paranoični nakon skoro dve godine sranja :unsure:

34 minutes ago, dùda said:

Ma dajte bre, nemojte sa tim generalizacijama. I ja i verovatno većina ovde, odsustvujemo ponekad danima pa niko ne diže frku.

Ovde je stvar u tome kako su se teme menjale u njenim postovima.  Od  hrane, pa do toga da su joj stavili cevčice u nos, da se lekari pored nje domunđavaju a da ona ne razume ništa, da joj se niko ne obraća, da joj je saturacija loša, da ponovo ima temperaturu, da ne zatvara usta od kašlja. 

Toliko se ja sećam 

Ne znam, kroz svoje pisanje, postala mi je bliska, kao i mnogi ovde.

Volela bih da mogu da pomognem nekako.

Jumanji je draga koleginica sa foruma naravno. Istovremeno je i vakcinisana osoba koja je nekim drugim povodom morala u bolnicu i tamo se zarazila. To je posledica ove uzasne situacije u kojoj smo i to se desava svima ili skoro svima koji moraju u bolnicu a trebalo bi nikome. Zaista, najvise bismo voleli da takvi ljudi najbezbolnije prodju kroz koronu.

Javice se, net sam i ja smetnula s uma. Hvala Rase :)

Ja zaista verujem da pored bolničke nege sve vreme i vakcine, mora sve da bude ok :)

Jumanji je draga koleginica sa foruma naravno. Istovremeno je i vakcinisana osoba koja je nekim drugim povodom morala u bolnicu i tamo se zarazila.

Ako se zna drugi povod i iz koje je bolnice i kad tacno dosla, mozda moze tako da neko sazna kako je?
  • Popular Post
46 minutes ago, Milosh76 said:

Ako se zna drugi povod i iz koje je bolnice i kad tacno dosla, mozda moze tako da neko sazna kako je?

Nema ni svrhe ni smisla, osim izistinskih zelja da sve bude OK.

Zena je jasno i glasno preskocila muku koja ju je oterala u bolnicu, to treba postovati, a kopati po tome gde je sada nije bas...

Na stranu sto, da je nesto ne daj boze krenulo po zlu, malo toga moze da se uradi: ovo nije situacija, a ni vreme kada cak ni poklon, uobicajena bolnicka kutroazija, ima smisla.

Niti nesto znaci, niti je pomoc.

Sve u svemu: izistinski najbolje zelje i brzo javljanje.

Ma smem da se kladim da gura dobro. Sljaka vakcina, sve je ok. Net je problem, 100%

Probajte da se opustite

I ja ocekujem u 00:01 da se javi i napise "al ste divni, dobro je sve :wub: "

Pa napisala je zbog čega je u bolnici na ispitivanju, ali slažem se da ne treba kopati po RL identitetu. Čekamo da se javi i držimo palčeve da je sve ok :)

Eventualno ako se sa nekim povezala preko društvenih mreža, može potvrditi da li se tamo javljala.

Samo da je sve ok.

• Popular Post

Nadam se da će sutra ovde biti njen post sa "ide na bolje" komentarom. 

Veliko :heart: za nju

ajmo džumo javljaj se. Novi mesec, novi net

Idemooo

Background Picker
Customize Layout