October 25, 20213 yr Strasno kakva dva psihicka slucaja u sobi. Deda koji je pirjao celu noc juce valjda i ovaj nesrecnik sto slomio krevet, jaki momci ne mogu da ga savladaju.Urlaju svi pa zasto to radis tako samo sebi odmazes, bice ti bolje, tako ces da se ubijes.Pa hocu da se ubijem.A deda u isto vreme pocupao neke diode sa grudi sav krvav.Jbt, kako pacijenti po tezini bar donekle nisu sortirani, mada kapiram ne moze ni puna soba ovakvih [emoji33]A izmedju ta dva najteza jedna zena ,ne bih smela da spavam : ((((
October 25, 20213 yr si pravila anketu, kakav je odnos vakcinicani - nevakcinisani? [emoji4] (da te što pre puste kući!)E jest briga me.
October 25, 20213 yr To su te strahote bolnice, ljudi flipnu od straha od smrti, panike, kukaju, vrište. Mogu misliti kako je ostalim sapatnicima u sobi u takvoj atmosferi. Lezao sam 10 dana svojevremeno na ortopedskoj klinici, iskustvo koje sam potisnuo. Probaj da se iskljucis koliko mozes, slusalice, cepovi za usi, meni je to pomoglo. Pisi ovde s nama, ubijaj vreme i samo hrabro. Vakcinisana si i ozdravices.
October 25, 20213 yr 5 minutes ago, Jumanji said: Strasno kakva dva psihicka slucaja u sobi. Deda koji je pirjao celu noc juce valjda i ovaj nesrecnik sto slomio krevet, jaki momci ne mogu da ga savladaju. Urlaju svi pa zasto to radis tako samo sebi odmazes, bice ti bolje, tako ces da se ubijes. Pa hocu da se ubijem. Jbt, kako pacijenti po tezini bar donekle nisu sortirani, mada kapiram ne moze ni puna soba ovakvih A izmedju ta dva najteza jedna zena ,ne bih smela da spavam : (((( Mog očuha je letos, dok se oporavljao od infarkta, drugi pacijent usred noći pokušao da udari termosom u glavu, pritom buncajući neke besmislice. Da se očuh nije okrenuo i blokirao ga rukom, tačno bi ga u potiljak zveknuo, iz sve snage.
October 25, 20213 yr Pitam brata Dejana jel ste mu dali nesto za smirenje?Kaze, nas dvoje bi ta kolicina ubila.Ceo dan pipirevka sa njima, a sta nocas? Brrrr
October 25, 20213 yr Možeš li ti jumi da se šetaš okolo ? Mislim, kapiram da možeš, ali koliki je to radijus ? Ima li tu neki prostor van sobe gde možeš da sedneš i odmoriš od slika iz sobe ?
October 25, 20213 yr 3 hours ago, gospa buba said: pa jeste valk, ali ona izgleda nishta nije jela tamo Valk ležala u bolnici dok se nije smelo Jela sam, kad mi se ne sviđa šta daju meni donosila mater, i za mene i za baba-Havu muslimanku ako je svinjeći dan. Kamo sreće da sam malo gladovala, mislim da sam jedini korondžija kojeg znam da se utovio za vreme bolesti, svi se ofucali
October 25, 20213 yr Valk ležala u bolnici dok se nije smelo Jela sam, kad mi se ne sviđa šta daju meni donosila mater, i za mene i za baba-Havu muslimanku ako je svinjeći dan. Kamo sreće da sam malo gladovala, mislim da sam jedini korondžija kojeg znam da se utovio za vreme bolesti, svi se ofucali jebote da ti znash kolko smo se mi skenjali svi kad si ti zavrshila u bolnici (kad se josj nije smelo) sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 25, 20213 yr za valk smo se dosta brinuli, mada smo i milosa pomno (i dugo) pratili mene kad pitaju "znas ti licno nekoga...." pa nesto oko korone, ja se obicno setim nekoga sa foruma
October 25, 20213 yr za valk smo se dosta brinuli, mada smo i milosa pomno (i dugo) pratili [emoji4] Meni je to bila vrsta terapije. Nisam mogao da opterecujem zenu, ili sestru u inostranstvu ili oca u Domu dok je jos bio "normalan" i nije bio dementan.Samo mi jos PPP racun nije poslao. A da sam vam zahvalan, jesam doveka