October 25, 20213 yr 3 minutes ago, Filozof manijak said: Kad vidim ovu gomilu lekova na slici, zapitam se zar nije lakše cijepiti se sa nekoliko miligrama tekućine u ruku, nego gutati sve ovo i sjebavati jetru i želudac... Pa za to mu služi Nolpaza
October 25, 20213 yr 4 minutes ago, Filozof manijak said: Kad vidim ovu gomilu lekova na slici, zapitam se zar nije lakše cijepiti se sa nekoliko miligrama tekućine u ruku, nego gutati sve ovo i sjebavati jetru i želudac... Pa jebiga, lekovi nisu medijski atraktivna stvar. Vakcina je nekako idealna za mistifikaciju, a bojim se i nečiju zaradu od te mistifikacije. Edited October 25, 20213 yr by Milošica
October 25, 20213 yr Bajat hleb sluzi da ubijas bube i miseve. Dobar je i za zvakanje[emoji39] Drzi se juma E: najvece je sranje toalet, negde dobar, negde katastrofa. Prezivecu toalet, a nije tako ni los briskaju cesto tete.Kad smo kod enterijera, niko od vas nista ne pita, da li nesto otpada sa plafona, odlepilo se sa poda , vise li svetiljke na jednom uzetu i sl [emoji3]To sve deluje ok, ali kreveti : )) neki jaci plastikaneri prijatelja Sija, dakle veze nemaju sa zemunskim pravim, metalnim bolnickim. Sad ok za sada to sluzi svrsi, osim sto nema mogucnost da se zakace recimo urino kese, pa ih vezuju zavojem, da ne pretezu [emoji849] slabasne ogradice i nesigurne...I ima tu jos falinki sigurno al sam laik.Lunch report: pire iz kesice sa "cufticama ", kaze teta, a ono dve cuftetine, instant verovatno u nekom bledunjavom paradajz sosu sasa ssaalatoooom (narendane dve vrste kupusa i sargarepa, slabo zacinjena). Posto nije bilo jogurta, sad cekam slatkis u mleku. Moze koh, ionako sam ga sanjala [emoji4]
October 25, 20213 yr te bolnichke cufretine su haos [emoji38]ol:interesantno, otkako jumanji lezi na temi zarazeni forumashi, priche su mnogo zivotnije i jestivije navijamo za koh dakle sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 25, 20213 yr Prezivecu toalet, a nije tako ni los briskaju cesto tete.Kad smo kod enterijera, niko od vas nista ne pita, da li nesto otpada sa plafona, odlepilo se sa poda , vise li svetiljke na jednom uzetu i sl [emoji3]To sve deluje ok, ali kreveti : )) neki jaci plastikaneri prijatelja Sija, dakle veze nemaju sa zemunskim pravim, metalnim bolnickim. Sad ok za sada to sluzi svrsi, osim sto nema mogucnost da se zakace recimo urino kese, pa ih vezuju zavojem, da ne pretezu [emoji849] slabasne ogradice i nesigurne...I ima tu jos falinki sigurno al sam laik.Lunch report: pire iz kesice sa "cufticama ", kaze teta, a ono dve cuftetine, instant verovatno u nekom bledunjavom paradajz sosu sasa ssaalatoooom (narendane dve vrste kupusa i sargarepa, slabo zacinjena). Posto nije bilo jogurta, sad cekam slatkis u mleku. Moze koh, ionako sam ga sanjala [emoji4]Ima gde su bolji kreveti, al ne bi volela tamo da ležiš, a teško da bi kuckala... ... Shiit has hit the fan
October 25, 20213 yr možda daju tri leće [emoji99]jednu lecu bez karamela!sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 25, 20213 yr te bolnichke cufretine su haos [emoji38]ol:interesantno, otkako jumanji lezi na temi zarazeni forumashi, priche su mnogo zivotnije i jestivije navijamo za koh dakle sent from novi mnogo jak bubamoto.Pa jel lezao nekii pppovac-ka u Bataji ili covod bolnici? Hvala za podrsku draga [emoji4]
October 25, 20213 yr Pa jel lezao nekii pppovac-ka u Bataji ili covod bolnici? Hvala za podrsku draga [emoji4]pa jeste valk, ali ona izgleda nishta nije jela tamo nema na chemu draga. vidim te cufte u glavi, sa dosta rize okolo i 4 boranije [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 25, 20213 yr Kad vidim ovu gomilu lekova na slici, zapitam se zar nije lakše cijepiti se sa nekoliko miligrama tekućine u ruku, nego gutati sve ovo i sjebavati jetru i želudac...https://vukajlija.com/da-covek-zna-kad-ce-da-padne-on-bi-seo/110590Sent from my SM-G973F using Tapatalk
October 25, 20213 yr Ima gde su bolji kreveti, al ne bi volela tamo da ležiš, a teško da bi kuckala... ... Shiit has hit the fanVeruj i ovde dole ima izuzetno teskih pacijenata.Ne pricam o starima, dementnima samo, koji pojma nemaju ni sta rade, pa su nedisciplinovani, neposlusni, ali to ne znaci da i oni ne zasluzuju vrhunsku negu i uslove, posto mi oni deluju u sobi kao najtezi.Lik koji je prvog dana delovao ok, rmpalija, jak ko bik, 50 god recimo, pokretan, cesto sedeo na krevetu i stavljao masku sa kiseonikom, sad tu ima stvarno vrsta i podvrsta, zavisi i od tezine i potrebe valjda, juce da li dobio rez da mu se stanje pogorsalo ne znam, ali ima stroziji rezim,ne sme da ustaje, stalno ima obe nozdrve one slamcice, uglavnom ne mogu ceo dan da izadju na kraj sa njim. Posto mora i da lezi ima kateter pelenu valjda i tu ima otpor, pa se malo gusi, krene panika, hoce da ustaje da ide u wc, cupa sve, malo pre slomio krevet.Užina update: nema koha vec 2 mandarine za Dzu, kaze mnogo sam fina [emoji4] a gospodja do mene ode kuci, nije htela mandarinu. Srecno gospodji.
October 25, 20213 yr pa jeste valk, ali ona izgleda nishta nije jela tamo nema na chemu draga. vidim te cufte u glavi, sa dosta rize okolo i 4 boranije [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.LOLJao da Valk bila
October 25, 20213 yr si pravila anketu, kakav je odnos vakcinicani - nevakcinisani? (da te što pre puste kući!)