Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Merila 2x na dve ruke, topli prsti

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Deluješ prisebno kada pišeš, samo bez panike i dalje i sve će biti kako treba.

Kakvi sve argumenti postoje smile.png
Pa prisebna sam, nemam osecaj da ne disem normalno.

Edit: dorucak ka-ta-stro-fa!
Neka veca virsla nn porekla, ledena, komad uzasno slanog sira i odvratnog i komadina kiselog krastavca, sa, sa, saaaaaa...kiselim mlekom uz 2 parceta bajatog hleba (prvi put sam ga gricnala, njega sluze uz sve pa i onomad iz makarone sa sirom)

3 minutes ago, Jumanji said:

dorucak ka-ta-stro-fa!

Samo polako i diši duboko :D

Ajde, pa da što pre izađeš! 

Neka veca virsla nn porekla, ledena, komad uzasno slanog sira i odvratnog i komadina kiselog krastavca, sa, sa, saaaaaa...kiselim mlekom uz 2 parceta bajatog hleba (prvi put sam ga gricnala, njega sluze uz sve pa i onomad iz makarone sa sirom)

Kod tebe u drzavnoj bolnici siroko a ja u stanu sirotinjski, virsla i deo parceta jucerasnje pice, plus posle solja caja i parce strudle... sto bi rekao Zeljko Samardzic onomad na pocetku neke pesme, dobar dan tugo...

Bar je temperatura i jutros 36.6 pa ulazim u treci dan u nizu normalno, kao.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Bar je temperatura i jutros 36.6 pa ulazim u treci dan u nizu normalno, kao.

Da li si prestao da uzimas lekove za skidanje temperature, recimo brufen, paracetamol i sl.?

Drž se Jumanji, biće to ok. Em si vakcinisana, em u bolnici.

Em je tu i kiseli krastavac.

Rainbow Pickle GIF by Shaking Food GIFs

2 hours ago, Jumanji said:

...

Pokušavam da skontam vrednost ovog doručka kad već ne postoji nutritivna.
Iza svake pojedinačne namirnice stoji nekakav rad bez ikakve vrednosti i oličen u očaju. Zamišljam očaj neplaćenog radnika koji meša nekakav malter u nekoj mesnoj industriji ić koji dodje kući, uhvati svoju decu i trese dok se dere: "Zakuni se da nećeš nikad jesti viršlu!"

Slani proizvod nalik siru koji je ingeniozno delo nekakvog do juče limara koji je dobio zadatak na partijskom kafanskom sastanku da se ratosilja biljne mase i koji je isti recept kupio od tehnologa u penziji čiji je sin hronični kockar. Ispipani bajati hleb koji niko nije hteo pa je našao način da se njime nahrane bolesni, jer ko ih jebe iovako su bolesni jedna infekcija više manje.
Jedino eto to mleko i krastavac. Samo što su i oni morali da budu kiseli. :sad:

Svrha toga je da ljudi o tome razmišljaju, a ne o tome da imaju smrtonosni virus, da ljudi u istoj prostoriji umiru i odnose ih...

Eto to sam ti razrešio. [emoji12]

... Shiit has hit the fan

3 hours ago, Jumanji said:

ja bih, na tvom mestu, pitao lekare zasto ti daju krastavac. mozda oni nesto znaju sto ti jos ne znas? :)

i, drzi se... :grozan:

Edited by Ros

4 hours ago, Jumanji said:

Bajat hleb sluzi da ubijas bube i miseve. 

Dobar je i za zvakanje😋

Drzi se juma

E: najvece je sranje toalet, negde dobar,  negde katastrofa. 

Edited by fritifrut

Da li si prestao da uzimas lekove za skidanje temperature, recimo brufen, paracetamol i sl.?

Da, penzionisao ih cim sam zgutao prva dva pronizona i levoksu. Evo ga deo arsenala dosadasnjeg, fali nesto vitamina i panadol ekstra koji sam uzeo par puta. Uzecu vise lekova u ovih nedelju i videcemo jos koliko nego za svih dosadasnjih 39 i kusur godina, ali bukvalno.058d71c6074fabcde60dcad1e6062593.jpg

• Popular Post

Kad vidim ovu gomilu lekova na slici, zapitam se zar nije lakše cijepiti se sa nekoliko miligrama tekućine u ruku, nego gutati sve ovo i sjebavati jetru i želudac...

Background Picker
Customize Layout