Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Imas dobar apetit cim pises o hrani, to je lepa vest 

Ja sam dosta aktivna u onom ppp kulinarskom delu, volim da kuvam, ali i da jedem naravno, pa sam prenela sad to ovde, jer sam na prvoj liniji fronta :)

Klopa u zem.bol je katasrofalno bljutava, mada se povremeno pojavi neka kuvarica koja doda gram soli, ovde skroz oke, ali jebo ih sir i jogurt svasta. Danas pileci paprikas i jogurt.
E juce bese bila cvekla salata za rucak, bas cu da brojim koliko puta izostave jogurt ili sir.

Najvaznije su supe, domace i tecnost, na silu, nema nisam zedan, zedna.
Da se prvo T ispiski pa i sve ostalo stetno. Voce naravno, uravnotezena ishrana, e sad ne znam za upale pluca su uvek isle bas teske ishrane savetovane,one prave zimske sto kaze James.

E ne znam sta je sa pritiskom u kovidu. Ja ga nikad nisam imala svaki put u ova 4 dana 120/70 moj inace
Kad juce 105/52!!!
Danas opet moj. Bas cu da pratim ali i hrana im je slana onda, dajte zemunsku [emoji18]

Neko lose radi posao. A bas cudno.

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

2 minutes ago, Jumanji said:

Ja sam dosta aktivna u onom ppp kulinarskom delu, volim da kuvam, ali i da jedem naravno, pa sam prenela sad to ovde, jer sam na prvoj liniji fronta :)

Klopa u zem.bol je katasrofalno bljutava, mada se povremeno pojavi neka kuvarica koja doda gram soli, ovde skroz oke, ali jebo ih sir i jogurt svasta. Danas pileci paprikas i jogurt.
E juce bese bila cvekla salata za rucak, bas cu da brojim koliko puta izostave jogurt ili sir.

Najvaznije su supe, domace i tecnost, na silu, nema nisam zedan, zedna.
Da se prvo T ispiski pa i sve ostalo stetno. Voce naravno, uravnotezena ishrana, e sad ne znam za upale pluca su uvek isle bas teske ishrane savetovane,one prave zimske sto kaze James.

E ne znam sta je sa pritiskom u kovidu. Ja ga nikad nisam imala svaki put u ova 4 dana 120/70 moj inace
Kad juce 105/52!!!
Danas opet moj. Bas cu da pratim ali i hrana im je slana onda, dajte zemunsku emoji18.png

Neko lose radi posao. A bas cudno.

Ima ko ce da gleda to, i ti nemas pojma sta ko radi.Gledaj u plafon ili u pod kako god lezis.

1 hour ago, Sandradjer said:

Skroz bzv, ne znam long kovid da li daje pozitivan rezultat sve vreme. 

Ovde je bilo slucajeva da ljudu budu pozitivni i po 20-25 dana.

1 hour ago, Moća said:

Nije mi jasno kako, tri doze i prelezan kovid pre mesec dana.

Ako je sad pozitivna na pcr testu, moguce da su ostaci mrtvog virusa. Pcr i to otkiva i daje lazno pozitivan rezultat.

Tako i rece doktor veceras posle testa.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Ajd da ne shvatite pogresno ali junk food je zakon za organizam kome je potrebna energija. Pljeskavice, mek, pice, palacinke etc.

Znam da coveku nije do zivota kada je temperatura visoka ali to su neki uvidjaji iz iskustva.

1 minute ago, Friend said:

Ajd da ne shvatite pogresno ali junk food je zakon za organizam kome je potrebna energija. Pljeskavice, mek, pice, palacinke etc.

Znam da coveku nije do zivota kada je temperatura visoka ali to su neki uvidjaji iz iskustva.

potvrdjujem. ima stanja u kojima se bukvalno savetuje da se pojede 1 zdrav obrok, a da se onda pojede josh jedan nezdrav sa puuuno praznih kalorija  :D

Znaci prvo jaja i slanina pa burek i jogurt za dorucak lagano, taj fazon. Ok.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

posle kad te neko pita zashto ti samo reci savetovali me neki mashinski inzenjeri :D

Ima ko ce da gleda to, i ti nemas pojma sta ko radi.Gledaj u plafon ili u pod kako god lezis.

Ali zato sve cujem, i to po pravilu sve što ne valja ili ne treba.

Ovde uglavnom sestre, i bar zene sam cula, ne znam naravno da li to ima veze sa s polom, moja koleginica to isto radi i svaki put je opomenem smile.png

Elem, kada na pitanje koje ne cuju ili ne razumeju, ne kazu nisam vas cula , sta kazete ili prosto... molim, vec samo odsecno kriknu KAKOOO? Jedna celija mi crkne svaki put. Ovo je inace bas rasireno -.-

jao jeste :rolf:

jumanji, nesanica i dalje?

ili vilenis po netu iz zadovoljstva?

ako je prvo u pitanju trazii nesto za spavanje pa makar se svadjala. izmorices organizam vise nego konrad. neka ti stave nesto u kapalicu da se naspavas i odmoris kao covek.

ako je zadovoljstvo, onda fino. oporavak ide lepo.

ja imam nekoliko 3M industrijskih cepova za usi, ako nemas bolje i brze varijante mogu ti ih doneti tek sutra predvece zajedno sa maskama za spavanje (2kom)

imas VELIKI palcodrz u oba slucaja.

jumanji, nesanica i dalje?
ili vilenis po netu iz zadovoljstva?

ako je prvo u pitanju trazii nesto za spavanje pa makar se svadjala. izmorices organizam vise nego konrad. neka ti stave nesto u kapalicu da se naspavas i odmoris kao covek.
ako je zadovoljstvo, onda fino. oporavak ide lepo.

ja imam nekoliko 3M industrijskih cepova za usi, ako nemas bolje i brze varijante mogu ti ih doneti tek sutra predvece zajedno sa maskama za spavanje (2kom)

imas VELIKI palcodrz u oba slucaja.
Nemam ja problem sa nesanicom imam sa bukom. Cak i ako uspem brzo da zaspim zbog nje, uvek ce josbrze nesto da me probudi, sad za pacijente je to normalno ne, ali sestre ulaze po celu noc, te analize, te necije brisanje :) te menjanje urino kesa te presvlacenje...
Prethodna ekipa je cistila menjala svima carsave, jastucnice, ova nocasnja to isto skoro, a da se razumeno samo se hitni presvlace, jer nema nikad dovoljno cistih i normalno celih carsava.

No, ok juce sam dosta uspela da dremam preko dana, valjda se izmorio organizam bas pa odlucio sve da ignorise, iako me izbususe ko sir i non stop nesto sad ukapavaju u mene :(

A na sve te buke, tu su i razne masine, ima ih 3 vrste ovde koje ispustaju razlicite zvuke, i imaju "muzicke podlloge" ne zanam ko je to smislio, podsetlo me na one vasarske u stanju mirovanja, mada sam bila bas dete da tako nesto zapantim recimo da me na to asocira.

Plus kasaljevi kao i sopstven koji ne da da spavate.

Samo mi nije jasno zasto su razlicite kategirije pacijenata izmesane, a imamo i dvoje koji ce za dan-dva kuci, do bas teskih, mada cenim i ne zivitno ugrozenih, ti su negde valjda na spratu.

Saturacija jutros 93, da se pozdravljamo [emoji24]

@Jumanji

Merili saturaciju jednom ili vise puta? Desava se da ne ocita dobro, ako su znojavi prsti, cak i lak na noktima smeta 

Background Picker
Customize Layout