Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Ja ne znam jel do ovih novih lekova ali otkako sam juce ujutru uzeo prva dva pronizona, temperatura nije prelazila 37.0 nijednom a uglavnom je oko 36.5, uz povremeni kasalj. Nuspojava, kao sto su mi i rekli - srce lupalo malo pojacano u sred noci, nista strasno ali sam osetio. Danas pre podne saturacija 99 i puls 69-70, fala invizibl na oksimetru.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

necesh razumna si zena. fokusiraj se da radish shta ti kazu i nishta osim toga. to shto rade okolo gledaj kako da iskljuchish i komunicirash svoje probleme, ako ne mozesh da spavash nikako kazi im da nisi spavala 20 dana i dace ti neshto. nisu ni oni blesavi.

alternativno gledaj tu srbiju oko sebe, pa da nam knjizevno preprichavash, to zlata vredi. ima kod pere lukovica na xxz neki slobodan shto je u 3 nastavka isprichao svoj kovid negde u nekom uzicu, nisam sigurna, neopisiva stvar. ova decenija, na uzas neurednih chitalaca lektire, danashnjih srba i hrvata, ima da izrodi 16 vladana desnica za inat hihi.gif

ono. nije neka zabava sad.gif

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Haha necu duso, renne to o fudbalu, sta sam u njemu preturila preko glave kakve kovid bolnice, kakvi bakraci.

Za veceru zapecene makarone sa sirom, uksne i naravno jogurt.
Kazem sestri necuu jogurt, nije dobar za slajm, kaze nije ni zakovud dijareju al eto..

Imas dobar apetit cim pises o hrani, to je lepa vest 

Tasta se vakcinisala kinezom i pre mesec dana istim bustovala. Posle 5 dana dobila temp i testirala se i bila je pozitivna. Prelezala je lagano temperatura nekoliko dana i to je to. Medjutim pre tri dana imala neke bolove pa otisla da radi krvnu sliku i rezultati su bili losi, sedimentacija, crp itd. Primili je u bolnicu u petak za svaki slucaj i malopre nam javlja da je opet pozitivna. Nije mi jasno kako, tri doze i prelezan kovid pre mesec dana.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Jel joj prerhodna korona potvrdjena pcr testom?

Da.

Jel imamo jos nesto od hrane za izbegavanje ili preporuku za vreme lecenja? Ja cuo juce da ne treba slatko nikako jer kao lako skace secer, ne znam jel istina...

Just now, Zli Gli said:

Jel imamo jos nesto od hrane za izbegavanje ili preporuku za vreme lecenja? Ja cuo juce da ne treba slatko nikako jer kao lako skace secer, ne znam jel istina...

Bilo šta što diže pritisak, korona diže pritisak nakon što prođe prvi udar. 

Znaci onda ni slano ni masno a ja ceo dan danas razvlacim neku picu ogromnu sto sam narucio, super. Bice i veceras veselo sa pulsom.

Jedi supice, domace sremacke biggrin.png, voce, dosta tecnosti, laganu hranu.

Zaboravi pice, rostilj, pecenje...

Just now, Zli Gli said:

Znaci onda ni slano ni masno a ja ceo dan danas razvlacim neku picu ogromnu sto sam narucio, super. Bice i veceras veselo sa pulsom.

Jebiga, i ja sam zbog pluća krkao čvarke i slaninu i jaja dok je bilo najgušće, ali realno problemi sa pritiskom su mi došli poslije nekog vremena nakon najgoreg perioda, tipa par sedmica, ali mi je kardiolog rekao da je to očekivano. 

7 minutes ago, Moća said:

Da.

Skroz bzv, ne znam long kovid da li daje pozitivan rezultat sve vreme. 

19 minutes ago, Sandradjer said:

Skroz bzv, ne znam long kovid da li daje pozitivan rezultat sve vreme. 

sam bog zna da nemamo i vishe sojeva u opticaju, sa ovako aktivnim narodom svashta moze da bude. a i mimi na sjeban imunitet se lepi sve shto prodje, nishta me ne bi chudilo da se zakachi kolko ocesh puta. al to je sve pricha koju smo isprichali proshle godine :sad:

i zato po 100x, maske, distanca, provetravanje, bjez od gomile i vakcine.

optimista sam, mislim da ce sledece godine u ovo doba par 10% vise ljudi da ukapira.

pobedjujemo globalno covid negde 2024 na katolicki bozic, zbog pape.

1 hour ago, Zli Gli said:

Prije nego popijes Pronizon pojedi nesto konkretno. On na prazan stomak prvo izaziva bolove a moze ostaviti i trajne posljedice tipa gastritis.
Zbog Pronizona nemoj slano, a moguce je i da ti se od njega provali apetit i da ti se bude pojacano jelo slatko. 

Background Picker
Customize Layout