Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Meni je super, osim prehlade u pocetku i malaksalosti u sredu i cetvrtak, sve ostalo je kako treba. Nisam izlazio nedelju dana, nisam nista radio, poslusao sam savete lekara i ljudi koji su vec prelezali koronu. Primio sam dve doze astra zeneke, drustveno sam odgovoran. 

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Drago mi je, kad vec ja nisam bio. Imas golfa peticu po nabavnoj ceni cim me ovo prodje. Ma i u minus cu da odem ako treba, gde ima tu se i prosipa.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Jes ti to fasovo u teretani?

Pre neki dan razmisljam kako mi se ide u gymaru..imam kuci mini gym ali nekad zafali promena.

10 minutes ago, Zli Gli said:

Drago mi je, kad vec ja nisam bio. Imas golfa peticu po nabavnoj ceni cim me ovo prodje. Ma i u minus cu da odem ako treba, gde ima tu se i prosipa.

Vec imam Seata Alteu sa istim performansama. Nije bas njemacko auto, ali blizu je

Mozda u teretani ali ne verujem, imam s kevine strane dosta rodbine koji su zakacili virus, i vakcinisani i nevakcinisani, jedno 6 7 kuca prakticno jedna do druge sve rodbina. Ono, nose svi maske, nema nepotrebnog druzenja ali jako je tesko izbeci. Osim toga imao ovako neka privatna druzenja, mozda i tako. U teretani minimum rukovanja i druzenja ali ko zna, bilo je par puta da se nas nekoliko skupljalo u krug i pricali, sve je moguce stvarno.

Vec imam Seata Alteu sa istim performansama. Nije bas njemacko auto, ali blizu je
Ako je Altea dizel to je folcvagenov motor pod haubom. Spanjolac spolja, svabo iznutra, seksi kombinacija.

Dizel, dizel 1.9 tdi, to moze da predje milion

5 minutes ago, Zli Gli said:

U teretani minimum rukovanja i druzenja ali ko zna, bilo je par puta da se nas nekoliko skupljalo u krug i pricali, sve je moguce 

Samo prica, nista sex

U početku beše reč.

Sad je seks.

I sedmoga dana bi sexting

• Popular Post

Crtice iz kovid bolnice.

Baba preko puta hrce tako kao da licno goni Hanibalove slonove preko Alpa, pa jbt ovo u zivotu cula nisam, slonovi milion posto. Ali toliko su glasni smejala sam se 5 min i pored nenormalne buke u sobi.

Glavne doce, vrv neke zverke su obucene po propisu, ful, iako oni samo protrce, jos mi se niko od njih obratio nije. U ovu napacenu braunilu tj moju ruku ubrizgavaju fizioloski, zasto to radite, pitam sestru, ne znam, morate da pitate dr. Pa navatajte mi nekog, sem ovih mladih briznih ne videh matore osim nekolicine svemiraca u trku.

Sestre i medicinska braca, tehnicari svakom po volji: 1 maska, dupla maska, pokrivala za kosu, neko samo matil, neko zastitno odelo...

Ali sto ove babe i dede svaku priliku koriste, ali svaku, da smaknu masku, cim ih niko ne gleda, makar i ispod nosa samo, a poseban fetis im je da smaknu masku i kaslju, kaslju, kaslju....

drž se ti jumanji

ovde niko živ ne kopipejstuje tw

Hvala na zanimljivom infu Jumanji. Nemamo baš prilike da čitamo o Batajnici sa gledišta "iznutra".

Želim ti brz i uspešan oporavak. :thumbsup:

Umirem za Hanibala :lolol::ziga:

A čekaj, što su tebe poslali u bolnicu a ne na kućno lečenje, samo zato što si već bila u drugoj bolnici?

Background Picker
Customize Layout