Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Svakako bi trebalo da ispratis, ali imaj na umu da vlada i nekakav virus koji pravi finu temperaturu i drhtavicu jedan dan i zatim nestaje sam od sebe.

• Replies 8k
  • Views 784.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

^ Ovo što Friend kaže, drugar imao 10 dana neki grip, definitivno nije bio zaražen koronom, ali isto imao povišenu temperaturu nekoliko dana.

2 minutes ago, Friend said:

Svakako bi trebalo da ispratis, ali imaj na umu da vlada i nekakav virus koji pravi finu temperaturu i drhtavicu jedan dan i zatim nestaje sam od sebe.

Meni je dominantno bila ta drhtavica i temp oko 38 (zivinim ispod miske)

E pa pozitivna sam, cestitam sebi.
Sada sam u nekoj izolaciji, kaze ovde doca imaju kovid odeljenje, a nisu u kovid sistemu, zemlja Srbija, tako da cekam premestaj u neku kovid bolnicu
Saturacija 98, aa cujem masine niz hodnik -.-

Drzi se, samo pozitivne misli.
1 minute ago, Milosh76 said:

Drzi se, samo pozitivne misli.

I ovo shvati doslovno.

devojke, vakcinisane ste, bice sve ok. a zlog glog bog cuva, tako da je sve u redu!

3 minutes ago, precog said:

devojke, vakcinisane ste, bice sve ok. a zlog glog bog cuva, tako da je sve u redu!

Ja se uzdam u vakcine definitivno. Ali sam poludela vise od ove situacije. Sve zbog gomile nevakcinisanih. Evo kako se zarazila @Jumanji

Drš' se Đu, biće to ok.

@Sandradjer probaj ujutru rano, meni su pre neki dan u DZ Palilula, doduse na decjem kovidu, rekli da je ujutru ok (posto smo dosli oko 8 i bilo je jedno dete ispred) pa kako dan odmice postaje sve gore, do nesnosnog... Inace je tamo, kad god prodjem, masa ljudi

nema onog jebača @Zli Gli da se javi danas

@katana

Bila sam rano jutros i bila je guzva. Meni se cini najgori DZ. A tamo gde su deca, bilo ih je samo nekoliko, max 3-4. I jednoj devojcici su rakrvarili nos testiranjem pa je plakala. Uzasno je :sad:

5 hours ago, Friend said:

u bitolju definitivno

doneo mali iz skole, prosao kroz to za dva dana vikenda na nogama sa pojacanim cajem, medom i vitaminom c

cerka i ja svako sa po dan/dva kasnije izmerili temperaturu 37.5 jednom do dvaput ... kasalj i slinjenje trajalo barem nedelju dana ... a povremeno i do dan danas (ali i vreme je promenjljivo. napravili smo one kucne testove za 5 evra iz apoteke i oba negativni + mala bila i kod maticnog lekara. zeni nista

tako da, treba pratiti i ne panciti

22 minutes ago, Sandradjer said:

@katana

Bila sam rano jutros i bila je guzva. Meni se cini najgori DZ. 

Medicina rada u Omladinskih brigada, NBG. Dođi ujutru, kaži da se još zvanično vodiš na Paliluli s adresom ali da ti je karton u proceduri prebacivanja na NBg jer tu živiš sa dečkom/devojkom/totalno nebitno. Neće te odbiti, dobićeš broj i kazaće ti kad si na redu. 

Nemam temperaturu ceo dan, niti neke druge smetnje. Mada svaki put kad merim uplasim se. Od onakvog heroja u sta sam se pretvorila :D

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.