October 23, 20213 yr do sutra si k'o nova Pa da nas kljako nerviraLako cemo za kljaku, taj sta uradio, izgleda, uradio, no sto cemo za Olea -.-Juuuu jos ovo kolo protiv omrazenog nam neprijatelja, ccccc
October 23, 20213 yr [mention=12403]Jumanji[/mention] Drzim palcev, sve ce biti u redu [emoji813]. Zao mi je sto te zadesio takav splet okolnosti, ali vidimo koliko virusa ima i ti si odlaskom u bolnicu zakacila i to. Protiv ovoga se moramo boriti, nasli smo se u uzasnoj situaciji Hvala draga, pozitivna sam if you know whar I mean [emoji58] max sto i tebi zelim [emoji173]
October 23, 20213 yr 6 minutes ago, Jumanji said: Lako cemo za kljaku, taj sta uradio, izgleda, uradio, no sto cemo za Olea -.- Juuuu jos ovo kolo protiv omrazenog nam neprijatelja, ccccc taj će izgleda još dugo da nas nervira
October 23, 20213 yr 1 hour ago, renne said: taj će izgleda još dugo da nas nervira Eee taman se covek ponada, ako sad ne ode ..... a on se izvuce -.- Ne znam da li ima veze terapija od jutros, ali posle 24 sata zatvorila sam usta od kaslja Kada cu sada ja moci buster dozu da primim? Mislim kada se izvucem 🤪 Edited October 23, 20213 yr by Jumanji
October 23, 20213 yr hvala, bice ok, samo se pripazi kad izadjes iz bolnice, prati stanje. vakcinu odradi za 6 meseci, posto si simptomaticna trebalo bi da te ovo bustuje. naravno, pitaj lekare da potvrde sve ovo.
October 23, 20213 yr 7 hours ago, Sandradjer said: pamet sve kraca, dupe sve deblje ovo bi trebalo da stoji negde u zaglavlju foruma.
October 23, 20213 yr 11 minutes ago, nenad said: ovo bi trebalo da stoji negde u zaglavlju foruma Stara mudra izreka
October 23, 20213 yr 22 hours ago, Zli Gli said: Isao na kontrolu posle podne. Gomila jadnih siromasnih ljudi, tuga cemer jad Uzas u kakvoj zemlji zivimo, prednost treba dati bogatasima
October 23, 20213 yr 19 hours ago, Zli Gli said: Jedno plucno krilo upala, od sutra oni neki pronizoni i cuda muda sto kazu da lupa srce od toga. Ocekivano, nisam bas skroz pazio, izasao neki dan pola sata ispred zgrade kad sam prodavao kola, u stamu setao bos po parketu i plocicama itd. Opusteno, u takvim situacijama se i preporucuje prodaja kola, setanje po parketu i plocicama...cuda muda itd
October 23, 20213 yr Odlicno, onda radim sve po PS-u. Kakav si mi ti? Kako Zeljko napreduje, jel sve osvajate?Sent from my SM-G973F using Tapatalk