October 23, 20213 yr 2 minutes ago, Jumanji said: Evo me u Bataji, sigla oko ponoci. Jebo hitnu, dzakove krompira neznije prevoze, strasno. Zezaju me T skace do 38.8 i kasljucanje. Kad zaspim umem da se prosto davim sve dok ne uspem malo da izbacim sekret i bolovi u ceonim delu (fakun sinusi moji). No ovde se sve uvrizgava u venu, osim ako neko ima neku svoju terapiju nevezano za ovo sranje, tako da paracetamol deluje a nije ni istekla flasica, preznojavam se i bol u glavi nestaje, sto iskreno ne znam da li je ikada od paracet.tableta kod kuce pomoglo. Primila sam Levoxu, nesto za razredjovanje krvi i neki kortikosteroid+za zastitu zeludca Za sada to. Drugarice Dzu samo pisi, Lecimo te i po kisi. Polako lagano...sve ce to negde biti super sledece subote u ovo doba.
October 23, 20213 yr Hteo sam da narucim ali ako ti stoji donesi, danas sutra kad stignes. Napisem ti adresu kad budes htela.Inace smo dobro, juce gledao kako Brus Vilis resava kriminalce po Cikagu i odma' se razvedrio. Krenuo sa ovim zajebanim lekovima, videcemo kako deluju.nisam ti gledala listu, al ako su ti dali neshto za zeludac/probiotik shtajaznam, nemoj to da preskachesh ni sluchajno. i shto vishe filmova, tako je [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 23, 20213 yr Evo me u Bataji, sigla oko ponoci.Jebo hitnu, dzakove krompira neznije prevoze, strasno.Zezaju me T skace do 38.8 i kasljucanje. Kad zaspim umem da se prosto davim sve dok ne uspem malo da izbacim sekret i bolovi u ceonom delu (fakun sinusi moji).No ovde se sve uvrizgava u venu, osim ako neko ima neku svoju terapiju nevezano za ovo sranje, tako da paracetamol deluje a nije ni istekla flasica, preznojavam se i bol u glavi nestaje, sto iskreno ne znam da li je ikada od paracet.tableta kod kuce pomoglo.Primila sam Levoxu, nesto za razredjovanje krvi i neki kortikosteroid+za zastitu zeludcaZa sada to.Drži se. Palcodrž. ... Shiit has hit the fan
October 23, 20213 yr drž' se @Jumanji, drž' se @Zli Gli. mnogo pozitivne energije je usmereno ka vama (cep ppp, malo li je ) , biće to sve ok @Sandradjer, tebi , što bi rekli ovde u hercegovini ''nema izdera i kraja bez malja'' , drž se
October 23, 20213 yr boksuj zeno snazno i javljaj se kad mozesh. nemoj se zamarash.ovo ti je neshto kao sreca u nesreci, ako takva stvar uopshte postoji.edip@duda. shta znachi zivotati ta izreka, chega nema bez chega [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 23, 20213 yr 12 minutes ago, gospa buba said: edip@duda. shta znachi zivotati ta izreka, chega nema bez chega ol: pa ''nema izdera'', znači, ne može se potrošiti, izderati , kolikogod da radi a nema kraja bez malja, pa to je jasno, ne može joj bolest ništa, samo da je neko maljem u glavu u suštini, oboje je jako pozitivno i kaže se to za jake i zdrave
October 23, 20213 yr @dùda Da zahvalim mojima sto se izmesase od Vardara pa do Triglava, imam i hercegovce ali izreku nisam cula
October 23, 20213 yr [mention=2764]duda[/mention]. hvala, tu bash nisam chula, mada ni nemam ercegivine, ali je radjevac prepun neverovatnih stejtmenta, nekad se iznenadish obradujesh, a nekad se iznenadish pa ajde ti deda polako kuci [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 23, 20213 yr 49 minutes ago, Jumanji said: Evo me u Bataji, sigla oko ponoci. Jebo hitnu, dzakove krompira neznije prevoze, strasno. Zezaju me T skace do 38.8 i kasljucanje. Kad zaspim umem da se prosto davim sve dok ne uspem malo da izbacim sekret i bolovi u ceonom delu (fakun sinusi moji). No ovde se sve uvrizgava u venu, osim ako neko ima neku svoju terapiju nevezano za ovo sranje, tako da paracetamol deluje a nije ni istekla flasica, preznojavam se i bol u glavi nestaje, sto iskreno ne znam da li je ikada od paracet.tableta kod kuce pomoglo. Primila sam Levoxu, nesto za razredjovanje krvi i neki kortikosteroid+za zastitu zeludca Za sada to. do sutra si k'o nova Pa da nas kljako nervira
October 23, 20213 yr @Jumanji Drzim palcev, sve ce biti u redu . Zao mi je sto te zadesio takav splet okolnosti, ali vidimo koliko virusa ima i ti si odlaskom u bolnicu zakacila i to. Protiv ovoga se moramo boriti, nasli smo se u uzasnoj situaciji
October 23, 20213 yr 5 minutes ago, Sandradjer said: @dùda Da zahvalim mojima sto se izmesase od Vardara pa do Triglava, imam i hercegovce ali izreku nisam cula ja volim onu "nema tebi smrti do sikire"
October 23, 20213 yr ja volim onu "nema tebi smrti do sikire"isuse boze ko je kljako?sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 23, 20213 yr 1 minute ago, gospa buba said: isuse boze ko je kljako? sent from novi mnogo jak bubamoto. Mislim nevakcinisani Djokovic