Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Jedno plucno krilo upala, od sutra oni neki pronizoni i cuda muda sto kazu da lupa srce od toga. Ocekivano, nisam bas skroz pazio, izasao neki dan pola sata ispred zgrade kad sam prodavao kola, u stamu setao bos po parketu i plocicama itd. Eo izvestaj, svasta nesto pise.83c3acf954856ec2b215c6e304bf92da.jpg

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Napisao ti doktor "... uzrokovano coronavirusom..."
I kažem ti ta tvoja šaljivost i zajebancija, je zajebancija sa smrtonosnim virusom...

... Shiit has hit the fan

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Ozbiljno shvati izvestaj i ponasaj se kako su ti doktori rekli. Imas antibiotik + probiotik, lek za zastitu zeludca.. prilicno ozbiljni lekovi. Nema zajebancije.. to sto ti je saturacija odlicna, ne znaci mnogo, osim kao dobar rezultat.

Pronison je koritkosteroid, vidis da ti se smanjuje doza na svakih nekoliko dana, bukvalno se skidas sa leka... nije zajebancija

Cuvaj se i cuvaj mamu!

Edited by Milosh76

1 hour ago, Zli Gli said:

Jedno plucno krilo upala, od sutra oni neki pronizoni i cuda muda sto kazu da lupa srce od toga. Ocekivano, nisam bas skroz pazio, izasao neki dan pola sata ispred zgrade kad sam prodavao kola, u stamu setao bos po parketu i plocicama itd. Eo izvestaj, svasta nesto pise.83c3acf954856ec2b215c6e304bf92da.jpg

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

nabavi oksimetar i prati saturaciju.

aj prvo nek pedantno pije ovo shto mu pishe! samo ga josh shalji okolo da trazi oksimetre.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Just now, gospa buba said:

aj prvo nek pedantno pije ovo shto mu pishe! samo ga josh shalji okolo da trazi oksimetre.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

pa ima valjda online da se naruci, gospodjo. 

3 minutes ago, precog said:

nabavi oksimetar i prati saturaciju.

Ume to kod nekih da nabije pritisak.

Just now, Milošica said:

Ume to kod nekih da nabije pritisak.

kako to mislis?

Od stra'

@Jumanji što pre da ozdraviš. 

7 hours ago, Moća said:

Od stra'

Imam ga ja isto narucila u decembru i nikad nisam smela da izmerim

Posle ,pre mesec dana, na nekom prwgledu mi izmerilo internista 99

Dakle, zli ako zelis donecu ti i ostaviti pred  vrata(javi adresu na pm il mesindjer), al popodne, sad idem vodati mamu po doktorima.

Imam ga ja isto narucila u decembru i nikad nisam smela da izmerim
Posle ,pre mesec dana, na nekom prwgledu mi izmerilo internista 99

Dakle, zli ako zelis donecu ti i ostaviti pred  vrata(javi adresu na pm il mesindjer), al popodne, sad idem vodati mamu po doktorima.
Hteo sam da narucim ali ako ti stoji donesi, danas sutra kad stignes. Napisem ti adresu kad budes htela.

Inace smo dobro, juce gledao kako Brus Vilis resava kriminalce po Cikagu i odma' se razvedrio. Krenuo sa ovim zajebanim lekovima, videcemo kako deluju.

• Popular Post

Hej ako nekome treba nesto ja radim za vikend mogu da ostavim ispred vrata - ppp pomoc kad mi je bilo gusto se ne zaboravlja.

Centar, Palilula, Vracar. 

• Popular Post

Osecam se dobro, nemam temperaturu, nemam bolove, ne slinim, ne kasljem. 

Spavam i jedem (pamet sve kraca, dupe sve deblje). 

Proci ce :)

Samo da ostane ovako 

Edited by Sandradjer

• Popular Post

gde ste [mention=12403]Jumanji[/mention] [mention=102]Zli Gli[/mention] [mention=12914]Sandradjer[/mention]
Kako ste jutros?

[emoji813]

Evo me u Bataji, sigla oko ponoci.
Jebo hitnu, dzakove krompira neznije prevoze, strasno.

Zezaju me T skace do 38.8 i kasljucanje. Kad zaspim umem da se prosto davim sve dok ne uspem malo da izbacim sekret i bolovi u ceonom delu (fakun sinusi moji).
No ovde se sve uvrizgava u venu, osim ako neko ima neku svoju terapiju nevezano za ovo sranje, tako da paracetamol deluje a nije ni istekla flasica, preznojavam se i bol u glavi nestaje, sto iskreno ne znam da li je ikada od paracet.tableta kod kuce pomoglo.
Primila sam Levoxu, nesto za razredjovanje krvi i neki kortikosteroid+za zastitu zeludca
Za sada to.
Background Picker
Customize Layout