October 22, 20213 yr Jedno plucno krilo upala, od sutra oni neki pronizoni i cuda muda sto kazu da lupa srce od toga. Ocekivano, nisam bas skroz pazio, izasao neki dan pola sata ispred zgrade kad sam prodavao kola, u stamu setao bos po parketu i plocicama itd. Eo izvestaj, svasta nesto pise.Sent from my SM-G973F using TapatalkNapisao ti doktor "... uzrokovano coronavirusom..."I kažem ti ta tvoja šaljivost i zajebancija, je zajebancija sa smrtonosnim virusom... ... Shiit has hit the fan
October 22, 20213 yr Ozbiljno shvati izvestaj i ponasaj se kako su ti doktori rekli. Imas antibiotik + probiotik, lek za zastitu zeludca.. prilicno ozbiljni lekovi. Nema zajebancije.. to sto ti je saturacija odlicna, ne znaci mnogo, osim kao dobar rezultat. Pronison je koritkosteroid, vidis da ti se smanjuje doza na svakih nekoliko dana, bukvalno se skidas sa leka... nije zajebancija Cuvaj se i cuvaj mamu! Edited October 22, 20213 yr by Milosh76
October 22, 20213 yr 1 hour ago, Zli Gli said: Jedno plucno krilo upala, od sutra oni neki pronizoni i cuda muda sto kazu da lupa srce od toga. Ocekivano, nisam bas skroz pazio, izasao neki dan pola sata ispred zgrade kad sam prodavao kola, u stamu setao bos po parketu i plocicama itd. Eo izvestaj, svasta nesto pise. Sent from my SM-G973F using Tapatalk nabavi oksimetar i prati saturaciju.
October 22, 20213 yr aj prvo nek pedantno pije ovo shto mu pishe! samo ga josh shalji okolo da trazi oksimetre.sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 22, 20213 yr Just now, gospa buba said: aj prvo nek pedantno pije ovo shto mu pishe! samo ga josh shalji okolo da trazi oksimetre. sent from novi mnogo jak bubamoto. pa ima valjda online da se naruci, gospodjo.
October 22, 20213 yr 3 minutes ago, precog said: nabavi oksimetar i prati saturaciju. Ume to kod nekih da nabije pritisak.
October 23, 20213 yr 7 hours ago, Moća said: Od stra' Imam ga ja isto narucila u decembru i nikad nisam smela da izmerim Posle ,pre mesec dana, na nekom prwgledu mi izmerilo internista 99 Dakle, zli ako zelis donecu ti i ostaviti pred vrata(javi adresu na pm il mesindjer), al popodne, sad idem vodati mamu po doktorima.
October 23, 20213 yr Imam ga ja isto narucila u decembru i nikad nisam smela da izmerim Posle ,pre mesec dana, na nekom prwgledu mi izmerilo internista 99 Dakle, zli ako zelis donecu ti i ostaviti pred vrata(javi adresu na pm il mesindjer), al popodne, sad idem vodati mamu po doktorima.Hteo sam da narucim ali ako ti stoji donesi, danas sutra kad stignes. Napisem ti adresu kad budes htela.Inace smo dobro, juce gledao kako Brus Vilis resava kriminalce po Cikagu i odma' se razvedrio. Krenuo sa ovim zajebanim lekovima, videcemo kako deluju.
October 23, 20213 yr Popular Post Hej ako nekome treba nesto ja radim za vikend mogu da ostavim ispred vrata - ppp pomoc kad mi je bilo gusto se ne zaboravlja. Centar, Palilula, Vracar.
October 23, 20213 yr Popular Post Osecam se dobro, nemam temperaturu, nemam bolove, ne slinim, ne kasljem. Spavam i jedem (pamet sve kraca, dupe sve deblje). Proci ce Samo da ostane ovako Edited October 23, 20213 yr by Sandradjer
October 23, 20213 yr Popular Post gde ste [mention=12403]Jumanji[/mention] [mention=102]Zli Gli[/mention] [mention=12914]Sandradjer[/mention] Kako ste jutros? [emoji813]Evo me u Bataji, sigla oko ponoci.Jebo hitnu, dzakove krompira neznije prevoze, strasno.Zezaju me T skace do 38.8 i kasljucanje. Kad zaspim umem da se prosto davim sve dok ne uspem malo da izbacim sekret i bolovi u ceonom delu (fakun sinusi moji).No ovde se sve uvrizgava u venu, osim ako neko ima neku svoju terapiju nevezano za ovo sranje, tako da paracetamol deluje a nije ni istekla flasica, preznojavam se i bol u glavi nestaje, sto iskreno ne znam da li je ikada od paracet.tableta kod kuce pomoglo.Primila sam Levoxu, nesto za razredjovanje krvi i neki kortikosteroid+za zastitu zeludcaZa sada to.