Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

On 22. 10. 2021. at 17:12, Sandradjer said:
Nemam temperaturu ceo dan, niti neke druge smetnje. Mada svaki put kad merim uplasim se. Od onakvog heroja u sta sam se pretvorila [emoji3]
mozda bude skroz lajt. mojne se plashish, ja nisam namerila preko 36.8 ni jednom. a zelela sam :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Replies 8k
  • Views 768.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

On 22. 10. 2021. at 17:14, gospa buba said:

mozda bude skroz lajt. mojne se plashish, ja nisam namerila preko 36.8 ni jednom. a zelela sam :hihi:

Potvrdjena korona kod tebe?

On 22. 10. 2021. at 17:16, Sandradjer said:
Potvrdjena korona kod tebe?
nisam potvrdjivala, nisam imala ukus i miris, to je nekako bilo dosta. drugih nekih simptoma nije ni bilo, osim shto sam zelela da spavam 16 sati i to i chinila rado. i nastavljam smile.png

On 22. 10. 2021. at 17:18, gospa buba said:

nisam potvrdjivala, nisam imala ukus i miris, to je nekako bilo dosta. drugih nekih simptoma nije ni bilo, osim shto sam zelela da spavam 16 sati i to i chinila rado. i nastavljam smile.png

Imitiram te, prespavah dan :heart:

On 22. 10. 2021. at 17:21, Sandradjer said:
Imitiram te, prespavah dan [emoji813]
samo nastavi, koliko god te puste.

On 22. 10. 2021. at 16:28, renne said:
nema onog [mention=102]Zli Gli[/mention] da se javi danas

Isao na kontrolu posle podne. Gomila jadnih siromasnih ljudi, tuga cemer jad, dobili one brojeve kao ali smo dve zene i ja kao imali 86 a zapravo neko 86, neko 98 a jedna od njih dve je uzela papiric od juce i dosla danas. Sve zenske sam pustio, muskarce posle 98 koji su probali da ulete preko reda kulturno vracao. A svi bi preko reda, zima u cekaonici jer je poluotvorena. Kasnije unutra gde sam cekao za snimanje pluca - pretoplo, kao i uvek unutar bolnice. Medicinarima svaka cast, rade pun gas.

Rezultati oko pola 10 veceras. Generalno mi nije nista gore nego do sad ali ima skokova temperature pa doktorka kaze da je moguce da sam zakacio upalu pluca. Bumo videli kasnije.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

aj. javljaj brate.

Kako bese idu one neke vezbe disanja?
Ili sam nesto sanjala...

@Jumanji

brz oporavak pa da pravimo Kljakavog u Parizu na miru

Treba da izdržiš punim dahom 50sec

On 22. 10. 2021. at 19:09, Jumanji said:

drži se i javljaj se kad stigneš. gde si sad uopšte?

I dalje u zemunskoj, cekam prevoz za Bataju -.-

On 22. 10. 2021. at 19:45, Jumanji said:

I dalje u zemunskoj, cekam prevoz za Bataju -.-

Kako se osecas?

@Jumanji

:heart:

Jedno plucno krilo upala, od sutra oni neki pronizoni i cuda muda sto kazu da lupa srce od toga. Ocekivano, nisam bas skroz pazio, izasao neki dan pola sata ispred zgrade kad sam prodavao kola, u stamu setao bos po parketu i plocicama itd. Eo izvestaj, svasta nesto pise.83c3acf954856ec2b215c6e304bf92da.jpg

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Background Picker
Customize Layout