Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Svakako bi trebalo da ispratis, ali imaj na umu da vlada i nekakav virus koji pravi finu temperaturu i drhtavicu jedan dan i zatim nestaje sam od sebe.

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

^ Ovo što Friend kaže, drugar imao 10 dana neki grip, definitivno nije bio zaražen koronom, ali isto imao povišenu temperaturu nekoliko dana.

2 minutes ago, Friend said:

Svakako bi trebalo da ispratis, ali imaj na umu da vlada i nekakav virus koji pravi finu temperaturu i drhtavicu jedan dan i zatim nestaje sam od sebe.

Meni je dominantno bila ta drhtavica i temp oko 38 (zivinim ispod miske)

E pa pozitivna sam, cestitam sebi.
Sada sam u nekoj izolaciji, kaze ovde doca imaju kovid odeljenje, a nisu u kovid sistemu, zemlja Srbija, tako da cekam premestaj u neku kovid bolnicu
Saturacija 98, aa cujem masine niz hodnik -.-

Drzi se, samo pozitivne misli.
1 minute ago, Milosh76 said:

Drzi se, samo pozitivne misli.

I ovo shvati doslovno.

devojke, vakcinisane ste, bice sve ok. a zlog glog bog cuva, tako da je sve u redu!

3 minutes ago, precog said:

devojke, vakcinisane ste, bice sve ok. a zlog glog bog cuva, tako da je sve u redu!

Ja se uzdam u vakcine definitivno. Ali sam poludela vise od ove situacije. Sve zbog gomile nevakcinisanih. Evo kako se zarazila @Jumanji

Drš' se Đu, biće to ok.

@Sandradjer probaj ujutru rano, meni su pre neki dan u DZ Palilula, doduse na decjem kovidu, rekli da je ujutru ok (posto smo dosli oko 8 i bilo je jedno dete ispred) pa kako dan odmice postaje sve gore, do nesnosnog... Inace je tamo, kad god prodjem, masa ljudi

nema onog jebača @Zli Gli da se javi danas

@katana

Bila sam rano jutros i bila je guzva. Meni se cini najgori DZ. A tamo gde su deca, bilo ih je samo nekoliko, max 3-4. I jednoj devojcici su rakrvarili nos testiranjem pa je plakala. Uzasno je :sad:

5 hours ago, Friend said:

u bitolju definitivno

doneo mali iz skole, prosao kroz to za dva dana vikenda na nogama sa pojacanim cajem, medom i vitaminom c

cerka i ja svako sa po dan/dva kasnije izmerili temperaturu 37.5 jednom do dvaput ... kasalj i slinjenje trajalo barem nedelju dana ... a povremeno i do dan danas (ali i vreme je promenjljivo. napravili smo one kucne testove za 5 evra iz apoteke i oba negativni + mala bila i kod maticnog lekara. zeni nista

tako da, treba pratiti i ne panciti

22 minutes ago, Sandradjer said:

@katana

Bila sam rano jutros i bila je guzva. Meni se cini najgori DZ. 

Medicina rada u Omladinskih brigada, NBG. Dođi ujutru, kaži da se još zvanično vodiš na Paliluli s adresom ali da ti je karton u proceduri prebacivanja na NBg jer tu živiš sa dečkom/devojkom/totalno nebitno. Neće te odbiti, dobićeš broj i kazaće ti kad si na redu. 

Nemam temperaturu ceo dan, niti neke druge smetnje. Mada svaki put kad merim uplasim se. Od onakvog heroja u sta sam se pretvorila :D

Background Picker
Customize Layout