Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

ne daj se @Sandradjer 

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Ljudi, hvala svima ako sam negde propustila da se zahvalim. Divni ste [emoji813]
Cuvaj se i javljaj kako ti je
  • Popular Post

E pa pozitivna sam, cestitam sebi.
Sada sam u nekoj izolaciji, kaze ovde doca imaju kovid odeljenje, a nisu u kovid sistemu, zemlja Srbija, tako da cekam premestaj u neku kovid bolnicu
Saturacija 98, aa cujem masine niz hodnik -.-

Brz oporavak, sve ce to proci kao treptaj oka.

5 minutes ago, Jumanji said:

Sada sam u nekoj izolaciji, kaze ovde doca imaju kovid odeljenje, a nisu u kovid sistemu, zemlja Srbija, tako da cekam premestaj u neku kovid bolnicu

❤️🍎🙏🏻

Drzte se @Jumanji e @Sandradjer! Cim ozdravite, vodim vas u S. Mitrovicu na postterapiju kod Zlog Glija :naughty:

1 hour ago, Zli Gli said:

Znao sam da ce mi kad tad zatrebati, dobri moj i preposteni precoge, sve je to precizno isplanirano. A kad ozdravim penzija i registrujem se sa novim nalogom, samo da smislim nadimak.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

evo ti predlog: zli elektrolit. nov, svez, sasav, sve sto treba.

2 hours ago, Jumanji said:

dakle, u bolnici si fasovala ?

ovde (u hercegovini sam trenutno) je to pravilo, mislim, da se ljudi u bolnici zaraze, a došli zbog desete stvari

pa sve ok kad su mladi i vakcinisani, ali u bolnice masovno idu zapravo stari, bolesni i nevakcinisani (ovde je situacija sa vakcinacijom još mnogo gora nego u Srbiji)

ali ti spadaš u ove ''mlade i vakcinisane'', bićeš ti ok, ima da se bustuješ samo tako :D

drži se :heart:

pih

biće to super, ništa ne brini, rekoh ti i sinoć

vakcine su čudo

3 hours ago, Zli Gli said:

Znao sam da ce mi kad tad zatrebati, dobri moj i preposteni precoge, sve je to precizno isplanirano. A kad ozdravim penzija i registrujem se sa novim nalogom, samo da smislim nadimak.

Dobri Gli? Kec u Nišu? Neke ideje... :D

Našim obolelima želje za brzo ozdravljenje, držte se... :heart:

5 hours ago, Zli Gli said:

Fala Vukoticu, uvek sam te voleo vise od sve dece a pogotovo vise od ovog jagodinsko rumunskog advokata i laznog sportskog menadzera. Imas Golf 5 po nabavnoj ceni, naravno 1.9tdi, kilometraza po zelji, vozili ga baba i deda samo vikendom do pijace, nov nov nov. I za bubu nesto a moze i trotinet ili skuter, ako ne vozi auto.

Inace, temperaturu kontrolisem lepo brufenom, kasalj sveo na minimum nekim sirupom od bokvice, jedino sto me od sinoc spopala opet neka iznemocalost, onako umor celog tela kad se krecem i opet bol u prevoju leve ruke, to me boli vec duze vreme a korona valjda pospesuje bol. Treba da idem sutra na kontrolu ali mislim da cu danas jer radi ova jedna sto me uvodi preko reda, da ne cekam.

aman, nemoj kontrolisati temperaturu ako nije preko 38/38.5. 

drz se, i masku po kuci da ne zarazis majku. 

Što brže, što lakše, što bezazlenije da prođe :heart:

Evo sad ne mogu da se ne osvrnem na ono što bez pcr ne možeš u dom zdravlja ali u bolnicu se može sa brzim testom ili "vezom". Sad je tako neko ušao zaražen i sjebo i tebe :wacko:

Držimo palčeve @Jumanji 

Srećno, komšinice @Sandradjer :) 

Nista nisam uradila. U Paliluli je haos, ispred gomila ljudi. Radi jedan dr i bukvalno mili red. Nisam htela da cekam satima. 

Uradila privatno brzi i negativan je.

Sinoc sam se dva puta preznojila kao prase, nisam pila nista za spustanje temperature. 

Od jutros je nemam i ne boli me nista. 

Kazu da rade do 22h pa cu probati veceras opet da odem da vidim kakvo je stanje.

Na posao necu ici danas naravno, odmaram i pratim situaciju. Direktorka skole je za svaku pohvalu. To znaci ceo dan na forumu :D

Background Picker
Customize Layout