October 21, 20213 yr el vidiš srce mi se slama u ovo deško doba kada smo svi bolesniti nisi bolestan sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 21, 20213 yr 7 minutes ago, napadaj said: 38 minutes ago, Ras said: U kovid ambulanti DZ Palilula (Knez Danilova) obaveštavaju pacijente da ne čekaju u redu ukoliko to nije njihov DZ i upućuju ih u kovid ambulantu u Čarlija Čaplina. Meni su u ambulanti u Čarlija Čaplina pre mesec i po dana rekli da primaju samo ljude koji imaju kartone u DZ Palilula i poslali me u covid ambulantu na Zvezdari. To nisam proveravao Kako god, niko neće pogrešiti ukoliko ode u kovid ambulantu svog DZ.
October 21, 20213 yr U Omladinskih brigada na NBG su bukvalno svakog pitali gde ima karton. Možda i primaju tuđine jer je veliki objekat. Daju broj i kažu kad otprilike da dođeš, ne mora se dreždati satima.
October 21, 20213 yr Zenin deda pozitivan, 83 godine... od simptoma kasalj i promuklost, juce je jedva mogao da govori, danas je to bolje i manje kaslje, videcemo kako ce da tece. Dobio je forteku i vitamine. Trecu kinesku primio u avgustu. Babi trenutno nista, ona je posle 2 kineske primila fajzera isto u avgustu. Sutra ce i ona u kovid ambulantu, rekli mu da je obavezno dovede preventivno na testiranje. Otprilike su ga zarazili majstori kad su sekli drva pre oko 7 dana, pa su rucali zajedno, ili u posti kad su isli po penziju... otislo je sve dodjavola, virus je bukvalno na svakom koraku
October 21, 20213 yr Prvo da kazem da sjasete zlom glom sa kicme, bar dok ne prodje kroz virus. Gresan je, al ne pomaze ta prica sad, nek prvo prodje sve u redu, pa cemo onda da ga jurimo za vakcinu. Jumanji, nesto sam u tripu da si blizu mene (cerak, vidikovac), ako odes u izolaciju javi ako nesto treba
October 21, 20213 yr @MocaVukoticjos jedan komsija iz kraja Hvala ti puno, ❤ si, ali ja sam vec u bolnici zbog totalno drugih stvari. Edited October 21, 20213 yr by Jumanji
October 22, 20213 yr Prvo da kazem da sjasete zlom glom sa kicme, bar dok ne prodje kroz virus. Gresan je, al ne pomaze ta prica sad, nek prvo prodje sve u redu, pa cemo onda da ga jurimo za vakcinu. molim lepo, ja sam bila bash divna prema njemu, dvaput sam mu merila temperaturu kao tudjem ludom detetu, rech mu nisam rekla [emoji38]ol:kazite mu da ne preskache technost!sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 22, 20213 yr 8 hours ago, Sandradjer said: Idem u cik zore da ne petljam sa privatnim pregledima, a potrebno mi je bolovanje. Jel bio neko skoro u DZ Palilula da mi kaze kakva je situacija? Јуче у 4 поподне је испред ковид амбуланте у Кнез Даниловој било 20 људи.
October 22, 20213 yr Prvo da kazem da sjasete zlom glom sa kicme, bar dok ne prodje kroz virus. Gresan je, al ne pomaze ta prica sad, nek prvo prodje sve u redu, pa cemo onda da ga jurimo za vakcinu. Jumanji, nesto sam u tripu da si blizu mene (cerak, vidikovac), ako odes u izolaciju javi ako nesto trebaFala Vukoticu, uvek sam te voleo vise od sve dece a pogotovo vise od ovog jagodinsko rumunskog advokata i laznog sportskog menadzera. Imas Golf 5 po nabavnoj ceni, naravno 1.9tdi, kilometraza po zelji, vozili ga baba i deda samo vikendom do pijace, nov nov nov. I za bubu nesto a moze i trotinet ili skuter, ako ne vozi auto.Inace, temperaturu kontrolisem lepo brufenom, kasalj sveo na minimum nekim sirupom od bokvice, jedino sto me od sinoc spopala opet neka iznemocalost, onako umor celog tela kad se krecem i opet bol u prevoju leve ruke, to me boli vec duze vreme a korona valjda pospesuje bol. Treba da idem sutra na kontrolu ali mislim da cu danas jer radi ova jedna sto me uvodi preko reda, da ne cekam.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
October 22, 20213 yr 1 hour ago, Zli Gli said: Treba da idem sutra na kontrolu ali mislim da cu danas jer radi ova jedna sto me uvodi preko reda, da ne cekam. Sent from my SM-G973F using Tapatalk to bre, a forum te zajebavo sto su ti tete ciljna grupa! eto vam ga na! ajd ozdravi, pa da krenemo da te tovarimo kako ti sleduje.
October 22, 20213 yr Znao sam da ce mi kad tad zatrebati, dobri moj i preposteni precoge, sve je to precizno isplanirano. A kad ozdravim penzija i registrujem se sa novim nalogom, samo da smislim nadimak.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
October 22, 20213 yr drzite se svi! @Sandradjer posebno ovde kod nas postaje polako sumnjivo kad nisi fasovao/la....
October 22, 20213 yr 4 minutes ago, Aleksija said: drzite se svi! @Sandradjer posebno ovde kod nas postaje polako sumnjivo kad nisi fasovao/la.... Hej... A pri tome, redovno u teretanu, redovno viđanje s ljudima, umereni izlasci. Prošlog vikenda čak pijan dozvolio da me odvuku u Manijaka u pola 2, posle sam 4 dana čekao simptome. Prirodni imunitet? Nah, 3 Sputnjika.
October 22, 20213 yr 3 minutes ago, Sammael said: Prošlog vikenda čak pijan dozvolio da me odvuku u Manijaka u pola 2, posle sam 4 dana čekao simptome. E, alo bre