Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

4 minutes ago, djili said:

Sve najbolje @Sandradjer

Koje vakcine, I kad je bila zadnja?

Hvala, sve tri fajzer. Treca pre nepunih mesec dana. 

Ko zna sta je ovde izmutiralo. Valjda cu preteci,da ne zavrsim na grafikonu od az67 

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

5 minutes ago, Paul Gompitz said:

Znam ja za Stari Grad.

Kovid ambulanta sa Toplicinog je izmjestena u DZ Stari Grad u Siminoj. Rade 7-22. Ima uvijek ljudi ispred ali nisu guzve kao sto je bilo na Toplicinom. Ima i natkriveni prostor za sjedenje, doduse na zardinjerama. Unutra je pristojno veliko i humano. Bivsi djecji dispanzer.

Rece mi drugarica da njenu svekrvu nisu hteli da prime jer nije njen DZ. To je bilo u utorak 

6 minutes ago, Paul Gompitz said:

Duplo 

Edited by Sandradjer

2 minutes ago, Sandradjer said:

Ko zna sta je ovde izmutiralo. Valjda cu preteci,da ne zavrsim na grafikonu od az67 

Sve najbolje. I tebi i @Jumanji:thumbsup:

11 minutes ago, Sandradjer said:

Mislis da bi me primili tamo iako mi je karton u drugom DZ? 

I ne vozim i nemam auto, jedino u gradski ili taksi 

primaju svuda

Mene pustili u ponedeljak u tuđinski dz, ali mi je dr naglasila da se bolovanje otvara u matičnom dz.

4 minutes ago, renne said:

primaju svuda

U kovid ambulanti DZ Palilula (Knez Danilova) obaveštavaju pacijente da ne čekaju u redu ukoliko to nije njihov DZ i upućuju ih u kovid ambulantu u Čarlija Čaplina.

12 minutes ago, Sandradjer said:

treba 2-3 sedmice nakon vaccine da se stvori imunitet, biće ok.

Sve najbolje i Jumanji, I ostalima.

6 minutes ago, Ras said:

U kovid ambulanti DZ Palilula (Knez Danilova) obaveštavaju pacijente da ne čekaju u redu ukoliko to nije njihov DZ i upućuju ih u kovid ambulantu u Čarlija Čaplina.

Moram u Palilulu, jesu li bili ok kad si ti isao?

Prvi put sam pukao skroz: 6-7 sati čekanja. Tog dana je radila samo jedna lekarka.

Drugi put (kontrola) sam otišao na sam početak (u 7č), sa svega par ljudi ispred mene i sve sam brzo završio. Tog dana su radile dve lekarke.

Ljudi, hvala svima ako sam negde propustila da se zahvalim. Divni ste :heart:

a što ne meni srce :cry:
nekad si me volela
i ja sam se iznenadila :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Nisam bustovana, noembar je rok.

Kako proslo dejstvo antipiretika, eto T opet, klasicna viruscina, samo da vidimo koja [emoji24]

Za pcr mora doca da da odobrenje, da trazim ujutru u viziti. A imam kao vezu ovde, mehhh

Inace od kako sam ovde na 8sati daju mi inrav. antibiotik Orvazil, on se valjda daje u bolnickim uslovima, iz raznih stvari.

Inace jos dve zene imaju T od danas, a danas dosle ovde sa drugih odeljenja. Ufff

1 minute ago, gospa buba said:

i ja sam se iznenadila :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

el vidiš

srce mi se slama u ovo deško doba kada smo svi bolesni

Meni su u ambulanti u Čarlija Čaplina pre mesec i po dana rekli da primaju samo ljude koji imaju kartone u DZ Palilula i poslali me u covid ambulantu na Zvezdari.
Background Picker
Customize Layout