October 21, 20213 yr 4 minutes ago, djili said: Sve najbolje @Sandradjer Koje vakcine, I kad je bila zadnja? Hvala, sve tri fajzer. Treca pre nepunih mesec dana. Ko zna sta je ovde izmutiralo. Valjda cu preteci,da ne zavrsim na grafikonu od az67
October 21, 20213 yr 5 minutes ago, Paul Gompitz said: Znam ja za Stari Grad. Kovid ambulanta sa Toplicinog je izmjestena u DZ Stari Grad u Siminoj. Rade 7-22. Ima uvijek ljudi ispred ali nisu guzve kao sto je bilo na Toplicinom. Ima i natkriveni prostor za sjedenje, doduse na zardinjerama. Unutra je pristojno veliko i humano. Bivsi djecji dispanzer. Rece mi drugarica da njenu svekrvu nisu hteli da prime jer nije njen DZ. To je bilo u utorak
October 21, 20213 yr 6 minutes ago, Paul Gompitz said: Duplo Edited October 21, 20213 yr by Sandradjer
October 21, 20213 yr 2 minutes ago, Sandradjer said: Hvala, sve tri fajzer. Treca pre nepunih mesec dana. Ko zna sta je ovde izmutiralo. Valjda cu preteci,da ne zavrsim na grafikonu od az67 Sve najbolje. I tebi i @Jumanji.
October 21, 20213 yr 11 minutes ago, Sandradjer said: Mislis da bi me primili tamo iako mi je karton u drugom DZ? I ne vozim i nemam auto, jedino u gradski ili taksi primaju svuda
October 21, 20213 yr Mene pustili u ponedeljak u tuđinski dz, ali mi je dr naglasila da se bolovanje otvara u matičnom dz.
October 21, 20213 yr 4 minutes ago, renne said: primaju svuda U kovid ambulanti DZ Palilula (Knez Danilova) obaveštavaju pacijente da ne čekaju u redu ukoliko to nije njihov DZ i upućuju ih u kovid ambulantu u Čarlija Čaplina.
October 21, 20213 yr 12 minutes ago, Sandradjer said: Hvala, sve tri fajzer. Treca pre nepunih mesec dana. Ko zna sta je ovde izmutiralo. Valjda cu preteci,da ne zavrsim na grafikonu od az67 treba 2-3 sedmice nakon vaccine da se stvori imunitet, biće ok. Sve najbolje i Jumanji, I ostalima.
October 21, 20213 yr 6 minutes ago, Ras said: U kovid ambulanti DZ Palilula (Knez Danilova) obaveštavaju pacijente da ne čekaju u redu ukoliko to nije njihov DZ i upućuju ih u kovid ambulantu u Čarlija Čaplina. Moram u Palilulu, jesu li bili ok kad si ti isao?
October 21, 20213 yr Prvi put sam pukao skroz: 6-7 sati čekanja. Tog dana je radila samo jedna lekarka. Drugi put (kontrola) sam otišao na sam početak (u 7č), sa svega par ljudi ispred mene i sve sam brzo završio. Tog dana su radile dve lekarke.
October 21, 20213 yr a što ne meni srce nekad si me volelai ja sam se iznenadila sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 21, 20213 yr Nisam bustovana, noembar je rok.Kako proslo dejstvo antipiretika, eto T opet, klasicna viruscina, samo da vidimo koja [emoji24]Za pcr mora doca da da odobrenje, da trazim ujutru u viziti. A imam kao vezu ovde, mehhhInace od kako sam ovde na 8sati daju mi inrav. antibiotik Orvazil, on se valjda daje u bolnickim uslovima, iz raznih stvari.Inace jos dve zene imaju T od danas, a danas dosle ovde sa drugih odeljenja. Ufff
October 21, 20213 yr 1 minute ago, gospa buba said: i ja sam se iznenadila sent from novi mnogo jak bubamoto. el vidiš srce mi se slama u ovo deško doba kada smo svi bolesni
October 21, 20213 yr U kovid ambulanti DZ Palilula (Knez Danilova) obaveštavaju pacijente da ne čekaju u redu ukoliko to nije njihov DZ i upućuju ih u kovid ambulantu u Čarlija Čaplina.Meni su u ambulanti u Čarlija Čaplina pre mesec i po dana rekli da primaju samo ljude koji imaju kartone u DZ Palilula i poslali me u covid ambulantu na Zvezdari.