October 21, 20213 yr Popular Post Da se upisem i ja. Dodjoh s posla pre nekih sat vremena, usput neka jeza, izmerim 38,2. Nemam respiratornih problema, boli me trticna kost i malo glava. To je sve. Ne znam protokol, da l da jurnem sutra odmah na pregled?
October 21, 20213 yr Drži se, srce i tebi I ti si vakcinisana, da li i trećom ? Biće to sve super. ed ne srce renneu već @Sandradjer Edited October 21, 20213 yr by dùda
October 21, 20213 yr 4 minutes ago, dùda said: Drži se, srce i tebi I ti si vakcinisana, da li i trećom ? Biće to sve super. ed ne srce renneu već @Sandradjer Da, tri doze sam primila
October 21, 20213 yr 3 minutes ago, Sandradjer said: Da idem u kovid ambulantu? da, u kovid ambulantu
October 21, 20213 yr 6 minutes ago, dùda said: Drži se, srce i tebi I ti si vakcinisana, da li i trećom ? Biće to sve super. ed ne srce renneu već @Sandradjer a što ne meni srce nekad si me volela
October 21, 20213 yr 3 minutes ago, renne said: da, u kovid ambulantu Idem u cik zore da ne petljam sa privatnim pregledima, a potrebno mi je bolovanje. Jel bio neko skoro u DZ Palilula da mi kaze kakva je situacija? Edited October 21, 20213 yr by Sandradjer
October 21, 20213 yr Just now, renne said: a što ne meni srce nekad si me volela pa vidiš da su srcad rezervisana za ove naše bolesnice volim ja tebe i dalje ali ti mene kuliraš i ne odgovaraš mi na pitanje
October 21, 20213 yr 7 minutes ago, Sandradjer said: Da idem u kovid ambulantu? I kaži da imaš temperaturu bar dva dana a ne da je od danas. I slomljena si i malo te steže u plućima. Nemoj tu trticu da potežeš, nije covid relevantna.
October 21, 20213 yr 16 minutes ago, dùda said: pa vidiš da su srcad rezervisana za ove naše bolesnice volim ja tebe i dalje ali ti mene kuliraš i ne odgovaraš mi na pitanje ne znam koji je gluma, meni nepoznat
October 21, 20213 yr 17 minutes ago, Sandradjer said: Idem u cik zore da ne petljam sa privatnim pregledima, a potrebno mi je bolovanje. Jel bio neko skoro u DZ Palilula da mi kaze kakva je situacija? Odi do zemuna, najbolja organizacija
October 21, 20213 yr 5 minutes ago, renne said: Odi do zemuna, najbolja organizacija Mislis da bi me primili tamo iako mi je karton u drugom DZ? I ne vozim i nemam auto, jedino u gradski ili taksi
October 21, 20213 yr 18 minutes ago, Sandradjer said: Idem u cik zore da ne petljam sa privatnim pregledima, a potrebno mi je bolovanje. Jel bio neko skoro u DZ Palilula da mi kaze kakva je situacija? Znam ja za Stari Grad. Kovid ambulanta sa Toplicinog je izmjestena u DZ Stari Grad u Siminoj. Rade 7-22. Ima uvijek ljudi ispred ali nisu guzve kao sto je bilo na Toplicinom. Ima i natkriveni prostor za sjedenje, doduse na zardinjerama. Unutra je pristojno veliko i humano. Bivsi djecji dispanzer.