October 21, 20213 yr Popular Post Nova tura, nova avantura.Od juce kasljem, sa sekretom kao da mi se sliva iz sinusa, sa kojima inace imam hronicnih problema i posto moram da lezim, cim uspem nekako da ga izbacim, ne kasljem. Dr rekao mozda je i od kiseline (?) posto lezim.Mdjutim pre 2 sata jeza, ledene ruke i noge, telo vruce i znala sam.... T 38.6, a vrv i visa, jer sam jos pola sata osecala jezu, znaci rasla, sada ne, ali imam je naravno.Dali mi intravenski duplu dozu paracetamola, danas nije radjen antig.test (jeste juce), a sestra kaze pcr rade kada se posumnja bas.I tako.
October 21, 20213 yr Popular Post Hvala devojke [emoji173][emoji173][emoji173] hvala svima nemojte da ste tuzni, drzim se, ako nista drugo ne kasljem i nema sekreta trenutno
October 21, 20213 yr Drži se, i probaj ti ili neko tvoj da insistiraš na PCR testu...[emoji123][emoji123][emoji123]... Shiit has hit the fan
October 21, 20213 yr Drži se draga naša @Jumanji Bar si u bolnici, dobićeš odmah ako treba najbolju terapiju. Čudi me da ti nisu radili odmah PCR, ipak ležiš sa drugim pacijentima.
October 21, 20213 yr drž se @Jumanji šta je jedna koronica na takvu osobu sve će to otići kao rukom odneseno
October 21, 20213 yr drž se [mention=12403]Jumanji[/mention] šta je jedna koronica na takvu osobu sve će to otići kao rukom odnesenopa nismo rekli da je koronica! polako bre.a da je na dobrom mestu, ne moz bolje sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 21, 20213 yr 1 hour ago, gospa buba said: a da je na dobrom mestu, ne moz bolje Ni nećemo da ode na bolje mesto &