October 19, 20213 yr Eto vi brinete, a ja ni da pitam za vas :(Mada sam vas citala malko, pa sam recimo u toku.
October 19, 20213 yr 21 minutes ago, Jumanji said: Eto vi brinete, a ja ni da pitam za vas :( Mada sam vas citala malko, pa sam recimo u toku. nema shta da pitash, ludujemo za sve pare pazi se tamo, ne skidaj masku i dishi kad nema nikog!
October 19, 20213 yr Izvinjavam se zbog pogrešne teme, hteo sam da postavim na temu o koronavirusu u Srbiji. Priča nema veze s forumašima.
October 20, 20213 yr Ovaj Carli Vafl ili kako vec, sto je okacio post, krenuo fino i kulturno moleci se za tu porodicu nevakcinisanih prijatelja, da bi kasnije na svako kontra misljenje reagovao uvredama kao iz topa, bez obzira sto njega niko nije uvredio a mnogi mu se nisu ni obracali nego kacili neke linkove i slicno. Seljacino, narkomancino, odjebi, ovo ono... Mogao je da nastavi u kulturnom tonu s pocetka i da argumentovano pise ili da ignorise (i jedno i drugo bi verovatno imalo isti tj. nikakav efekat) ali avaj.I posle kazete vakcina nema nuspojave a ono od "boze spasi ih" do "odjebi narkomancino" u ekspresnom roku... ili je bio prostacina i pre vakcine, u tom slucaju nema.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
October 20, 20213 yr Jeziv ceo niz. Jedino ne verujem da je sin odlucio da se vakcinise, to je za Tviter. Sin je verovatno nikad uvereniji da je bio u pravu.
October 20, 20213 yr Fala bubo na brizi, stabilan sam, za razliku od batice Carlija Vaflsa kome je kanda skocila temperatura pa napusava ljude sa laznog profila po tviteru.I generalno, i ovde i svuda po netu sam nailazio milion komentara tipa ovo je test inteligencije, preteci ce samo pametni, skocice IQ preostale populacije... prirodna selekcija, pa onda ono cuveno "sto vise nevakcinisanih, to manje nevakcinisanih"... to je vrhunska forica, valjda je zato svi kopiraju, tipa umrite glupa govna antivakserska hehehe... Elem, mnogo pametnih a zlobnih medju vakserima, vaksima, kako se vec kaze. Antivakseri, avaksi ce da izginu mozda od gluposti ali odredjeni broj zlobnih prepametnih govnara bi mogao da izgine na cupriji ako ne mostu. Ja kad ovo preguram (pardon, "ako prezivim", kako je pisalo par njih gore jer treba tako negativno, ipak je smrtnost valjda 99% i kod nas fit tipova u srednjim godinama), hipoteticki gledano, da se ne daj boze pocnu desavati neke nuspojave od vakcina, apsolutno nikome na ovom svetu ne bi pomislio nesto tipa eto prirodna selekcija, ostacemo mi sto smo iz raznih razloga iskulirali, ko vas jebe ajnstajni, sad tako pametni uginite... nego ono, voleo bi da sve prodje dobro, mir i zdravlje u svetu i taj rad. Ovako ce IQ biti nesto povecan ali ce(mo) se masovno daviti u sopstvenoj zlobi i govnima.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
October 20, 20213 yr Znam Čarlija, čovek je samo besan (to je jasno iz prvog tvita) zbog kumovog sina. Sve je to razumljivo ako se u obzir uzmu emocije.
October 20, 20213 yr Ovaj Carli Vafl ili kako vec, sto je okacio post, krenuo fino i kulturno moleci se za tu porodicu nevakcinisanih prijatelja, da bi kasnije na svako kontra misljenje reagovao uvredama kao iz topa, bez obzira sto njega niko nije uvredio a mnogi mu se nisu ni obracali nego kacili neke linkove i slicno. Seljacino, narkomancino, odjebi, ovo ono... Mogao je da nastavi u kulturnom tonu s pocetka i da argumentovano pise ili da ignorise (i jedno i drugo bi verovatno imalo isti tj. nikakav efekat) ali avaj.I posle kazete vakcina nema nuspojave a ono od "boze spasi ih" do "odjebi narkomancino" u ekspresnom roku... ili je bio prostacina i pre vakcine, u tom slucaju nema.Sent from my SM-G973F using TapatalkStvarno sam mislio da si pametniji.Al jbga. ... Shiit has hit the fan
October 20, 20213 yr 12 minutes ago, Zli Gli said: Fala bubo na brizi, stabilan sam, za razliku od batice Carlija Vaflsa kome je kanda skocila temperatura pa napusava ljude sa laznog profila po tviteru. I generalno, i ovde i svuda po netu sam nailazio milion komentara tipa ovo je test inteligencije, preteci ce samo pametni, skocice IQ preostale populacije... prirodna selekcija, pa onda ono cuveno "sto vise nevakcinisanih, to manje nevakcinisanih"... to je vrhunska forica, valjda je zato svi kopiraju, tipa umrite glupa govna antivakserska hehehe... Elem, mnogo pametnih a zlobnih medju vakserima, vaksima, kako se vec kaze. Antivakseri, avaksi ce da izginu mozda od gluposti ali odredjeni broj zlobnih prepametnih govnara bi mogao da izgine na cupriji ako ne mostu. Ja kad ovo preguram (pardon, "ako prezivim", kako je pisalo par njih gore jer treba tako negativno, ipak je smrtnost valjda 99% i kod nas fit tipova u srednjim godinama), hipoteticki gledano, da se ne daj boze pocnu desavati neke nuspojave od vakcina, apsolutno nikome na ovom svetu ne bi pomislio nesto tipa eto prirodna selekcija, ostacemo mi sto smo iz raznih razloga iskulirali, ko vas jebe ajnstajni, sad tako pametni uginite... nego ono, voleo bi da sve prodje dobro, mir i zdravlje u svetu i taj rad. Ovako ce IQ biti nesto povecan ali ce(mo) se masovno daviti u sopstvenoj zlobi i govnima. Sent from my SM-G973F using Tapatalk i tebi đipila temperatura, vidim ja
October 20, 20213 yr 39 minutes ago, Tale said: Znam Čarlija, čovek je samo besan (to je jasno iz prvog tvita) zbog kumovog sina. Sve je to razumljivo ako se u obzir uzmu emocije. Pa ne razumem zašto je besan na sina, što se taj kum nije vakcinisao? Držao ga je zaključanog?