October 7, 20213 yr 40 minutes ago, aram said: ne znam kako se žena i devojka slažu, ali to bi bilo baš lepo saljem subliminalne poruke da je zaprosi, dok je pod virusom i podlozan uticajima.
October 7, 20213 yr 1 hour ago, Tsai said: sinoc sam odgledo petu sezonu simpsonovih. veceras cu sestu. ona gradjanin kejn epizoda s burnsom je bas remek delo Cim ti gledas Simpsone bices ok... Drzi se... i (ne)slusaj sta ti precog prica
October 7, 20213 yr saljem subliminalne poruke da je zaprosi, dok je pod virusom i podlozan uticajima. tj bajesh? sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 8, 20213 yr Popular Post Update: Malo je bolja situacija, još uvek je na kiseoniku, ali se subjektivno bolje oseća. Drugi dan po dolasku u bolnicu je bio baš neprijatan, nije imala snage ni poruke da kuca, prilično smo se uplašili. Kovid i dijabetes su prilično gadna kombinacija, to smo znali i pre, i dobili smo još jednu potvrdu. Još jednom hvala svima na podršci!
October 8, 20213 yr Sve ce to proci, samo strpljenje. Dobro je sto je bolje i sto je u bolnici pod nadzorom.
October 8, 20213 yr Popular Post 23 hours ago, precog said: bices ok, smaraj sad zenu da ti kuva i donosi hranu u krevet! Kako da ne, kao on nju što je negovao. Googla simptome, kuka na forumu, meri sebi temperaturu i ide da se testira. Ona se snalazi tamo u backgroundu.
October 8, 20213 yr 7 minutes ago, Valkyrie said: Kako da ne, kao on nju što je negovao. Googla simptome, kuka na forumu, meri sebi temperaturu i ide da se testira. Ona se snalazi tamo u backgroundu. 36,4 btw
October 8, 20213 yr 9 minutes ago, Valkyrie said: Kako da ne, kao on nju što je negovao. Googla simptome, kuka na forumu, meri sebi temperaturu i ide da se testira. Ona se snalazi tamo u backgroundu. nije to nista sto jedno da pred maticarem ne moze da promeni.
October 8, 20213 yr 24 minutes ago, precog said: nije to nista sto jedno da pred maticarem ne moze da promeni. Dobro, jeste gadna bolest, ali ne mora baš zbog nje da upropasti sebi život...
October 8, 20213 yr 39 minutes ago, Tsai said: 36,4 btw Oladio si se Edited October 8, 20213 yr by Sandradjer
October 10, 20213 yr Jbni kovid, ne mogu da se najedem već 7. dan! Nema tri sata da sam pojeo omlet od tri jaja i bar dve kašike sira, sa prazilukom, čilijem i hlebom, u međuvremenu po neku jabuku i breskvu i opet sam glaaadaaan!