Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

40 minutes ago, aram said:

ne znam kako se žena i devojka slažu, ali to bi bilo baš lepo  :s_w:

saljem subliminalne poruke da je zaprosi, dok je pod virusom i podlozan uticajima.

:evil:

• Replies 8k
  • Views 766.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

1 hour ago, Tsai said:

sinoc sam odgledo petu sezonu simpsonovih. veceras cu sestu. ona gradjanin kejn epizoda s burnsom je bas remek delo

Cim ti gledas Simpsone bices ok... Drzi se... i (ne)slusaj sta ti precog prica :D 

saljem subliminalne poruke da je zaprosi, dok je pod virusom i podlozan uticajima.
:evil:
tj bajesh? :unsure:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Popular Post

Update: Malo je bolja situacija, još uvek je na kiseoniku, ali se subjektivno bolje oseća.

Drugi dan po dolasku u bolnicu je bio baš neprijatan, nije imala snage ni poruke da kuca, prilično smo se uplašili. Kovid i dijabetes su prilično gadna kombinacija, to smo znali i pre, i dobili smo još jednu potvrdu.

Još jednom hvala svima na podršci!

Sve ce to proci, samo strpljenje. Dobro je sto je bolje i sto je u bolnici pod nadzorom. 

• Popular Post
23 hours ago, precog said:

bices ok, smaraj sad zenu da ti kuva i donosi hranu u krevet!

Kako da ne, kao on nju što je negovao.

Googla simptome, kuka na forumu, meri sebi temperaturu i ide da se testira. Ona se snalazi tamo u backgroundu. 

Aj zato menja sifon na slivniku, aha!

7 minutes ago, Valkyrie said:

Googla simptome, kuka na forumu, meri sebi temperaturu i ide da se testira. Ona se snalazi tamo u backgroundu. 

:lolol:

36,4 btw

9 minutes ago, Valkyrie said:

nije to nista sto jedno da pred maticarem ne moze da promeni.

:happy:

pa ne znam sad [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

24 minutes ago, precog said:

nije to nista sto jedno da pred maticarem ne moze da promeni.

:happy:

Dobro, jeste gadna bolest, ali ne mora baš zbog nje da upropasti sebi život...   :D

39 minutes ago, Tsai said:

:lolol:

36,4 btw

Oladio si se :D

IMG-dab004a5e0557f05df17ecf28f75d121-V.jpg

Edited by Sandradjer

Jbni kovid, ne mogu da se najedem već 7. dan!

Nema tri sata da sam pojeo omlet od tri jaja i bar dve kašike sira, sa prazilukom, čilijem i hlebom, u međuvremenu po neku jabuku i breskvu i opet sam glaaadaaan!

Background Picker
Customize Layout