October 6, 20213 yr Svastika je zvanično negativna, i svi rezultati manje više OK: Tako da je astra ipak odradila posao koliko god je mogla, i hvala joj na tomeBravoooo! ... Shiit has hit the fan
October 6, 20213 yr 8 hours ago, Sandradjer said: Svi smo izlozeni virusu maksimalno, posebno ti zbog devojke. Ako sam dobro ispratila njenom virusu si izlozen vec najmanje desetak dana (i pre izbijanja njenih simptoma). Ako budes malo slinav i malaksao to nije probilo booster, vec te booster sacuvao. Leskari, odmaraj, gledaj serije, filmove . Edit: Izbegavaj druge ljude i to je to naguto sam se bas mnogo virusa. prvo tamo gde se i devojka zarazila, pa onda u sobici 3 sa 3 bukvalno sa njom sve vreme. evo 37, 5 hipohondar u meni odmah krene da paranoise o trombovima i long covidu. skinuo sam prvih 5 sezona simpsonovih da ne mislim ni o cemu
October 6, 20213 yr Kad se kaze da su vakcine primljene zimus ili na prolece mahom isparile da li je to merljivo antitelima? Primio sam AZ drugu dozu pre pet meseci I jucerasnji nalaz igg S-protein antitela kaze blizu 9000 necega (granica 50) a evo drugi dan temperatura preko 38, grlo kida I stomacni problemi... brzi antigenski negativan ali... Edited October 6, 20213 yr by dillinger
October 7, 20213 yr Popular Post devojka negativna, ja pozitivan probio booster jbg, ogromnoj kolicini virusa sam bio izlozen ok sam, manta mi se malo i ne ide preko 37,4 kontam da sam za 2-3 dana negative
October 7, 20213 yr ajde, drži se i suspenduj hipohondriju par dana esid: sad nek ona tebe tetoši Edited October 7, 20213 yr by Filozof manijak
October 7, 20213 yr 27 minutes ago, Tsai said: devojka negativna, ja pozitivan probio booster jbg, ogromnoj kolicini virusa sam bio izlozen ok sam, manta mi se malo i ne ide preko 37,4 kontam da sam za 2-3 dana negative bices ok, smaraj sad zenu da ti kuva i donosi hranu u krevet!
October 7, 20213 yr 29 minutes ago, Tsai said: devojka negativna, ja pozitivan probio booster jbg, ogromnoj kolicini virusa sam bio izlozen ok sam, manta mi se malo i ne ide preko 37,4 kontam da sam za 2-3 dana negative nek ostane tako i to ti je najbolji moguci scenario
October 7, 20213 yr 1 hour ago, Tsai said: devojka negativna, ja pozitivan probio booster jbg, ogromnoj kolicini virusa sam bio izlozen ok sam, manta mi se malo i ne ide preko 37,4 kontam da sam za 2-3 dana negative sad radis buster bustera bice dobro, javljaj kad prodje.
October 7, 20213 yr 1 hour ago, Tsai said: da , 3x Pfizer ma to će da proleti, nemaš brige drži se i gledaj glupave serije
October 7, 20213 yr 7 minutes ago, renne said: ma to će da proleti, nemaš brige drži se i gledaj glupave serije nisu glupavi, al sinoc sam odgledo petu sezonu simpsonovih. veceras cu sestu. ona gradjanin kejn epizoda s burnsom je bas remek delo
October 7, 20213 yr 2 hours ago, Tsai said: devojka negativna, ja pozitivan 1 hour ago, precog said: bices ok, smaraj sad zenu da ti kuva i donosi hranu u krevet! ne znam kako se žena i devojka slažu, ali to bi bilo baš lepo