Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Novi apdejt: ona je super, ja sam se probudio sa bolom u grlu koji je nestao posle pola sata, ali su se javile sline i sinusi

Mozda je zbog toga sto bukvalno nisam skidao maske ovih 5-6 dana. Uradixu antigen danas

• Replies 8k
  • Views 766.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

@Sokrat

Drzimo palceve da sve sto lakse prodje 

@Sokrat podrška supruzi i javljaj kako je

@Sokrat podrška i brzo ozdravljenje, sve će to biti ok, rade vakcine posao

Sokrate, držite se svi, nadam se da će brzo proći.

Drži se Sokrate i javljaj kako je supruga, Što bi rekao jedan moj kolega koji je zimus nevakcinisan bio kod kuće sa terapijom dok se nije pogoršalo, u bolnicu su ga za 1 dan  opravili, bolje tamo biti pod kontrolom Biće ok. Evo se sedmi  dan izvlači moja strina od 84 godine vakcinisana kinezom, zarazila se pre treće doze  na porodičnom okupljanju, sama živi , ne možemo da joj pomognemo sem kese sa hranom na kvaki ali gura

Busterovan Fajzerom u četvrtak, od propratnih pojava bol u ruci dva dana. Danas popodne iznenada jeza, drhtavica, osećaj opšte malaksalosti uz temperaturu 38. Trajalo je nekoliko sati, sada se najnormalnije osećam ne računajući blagu pospanost, temperatura je spala. Nikakve druge koronolike simptome nemam,

Ne znam sad šta mi je činiti. :unsure:

Busterovan Fajzerom u četvrtak, od propratnih pojava bol u ruci dva dana. Danas popodne iznenada jeza, drhtavica, osećaj opšte malaksalosti uz temperaturu 38. Trajalo je nekoliko sati, sada se najnormalnije osećam ne računajući blagu pospanost, temperatura je spala. Nikakve druge koronolike simptome nemam,
Ne znam sad šta mi je činiti. :unsure:
Ja sam dve noći zaredom nakon fajzer bustera imao groznicu, budio se na svakih 15 minuta, pokrio se svim što sam našao i tako :D

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

11 hours ago, Halvard said:

Ne znam sad šta mi je činiti. 

Prijavis na poslu da si  bolestan, uzmes bolovanje 7 dana i lepo zavrsis sve poslove koje ne mozes jer radis :D

• Popular Post

Hvala svima na podršci. :heart:

Za sad nema ništa novo, na kiseoniku je. Ostaje nam samo da se nadamo najboljem.

Drzi se... cuvaj se @Sokrat

Cuvajte se, brz oporavak!

Izgleda da je meni probilo booster :isuse: slinav sam i malaksao

6 hours ago, Tsai said:

Ma ne mora da bude.

Slinavost je ovih dana normalnost.

Uz to naravno ide i malaksalost.

Mene držalo sedam celih dana.

6 hours ago, Tsai said:

Cuvajte se, brz oporavak!

Svi smo izlozeni virusu maksimalno, posebno ti zbog devojke. Ako sam dobro ispratila njenom virusu si izlozen vec najmanje desetak dana (i pre izbijanja njenih simptoma). Ako budes malo slinav i malaksao to nije probilo booster, vec te booster sacuvao.

Leskari, odmaraj, gledaj serije, filmove :).

Edit: Izbegavaj druge ljude i to je to

Edited by Sandradjer

• Popular Post

Svastika je zvanično negativna, i svi rezultati manje više OK: Tako da je astra ipak odradila posao koliko god je mogla, i hvala joj na tome

Background Picker
Customize Layout