September 27, 20213 yr U zemunu kažu vreme kada da se dođe, da se ne bi čekalo uzalud Mi dobili noćas u 2:00 satnicu
September 27, 20213 yr 12 minutes ago, renne said: U zemunu kažu vreme kada da se dođe, da se ne bi čekalo uzalud Mi dobili noćas u 2:00 satnicu a sta radite, antigenski ili pcr? hoce da vam rade samo na osnovu toga sto ste imali kontakt sa zarazenim?
September 27, 20213 yr rade i jedan i drugi. neće tako, ali kažeš da si malaksao i dumireš to smo naučili od pre i neuspešnih pokušaja e: ja sam 101% siguran da sam zakačio, ali da vakcina i imunitet rade posao da se ne oseti Edited September 27, 20213 yr by renne
September 27, 20213 yr 1 hour ago, renne said: ja sam 101% siguran da sam zakačio A kakve simptome imas pa sumnjas da si zakacio? Nadam se da gresis... ne treba ti ta zajebancija u zivotu.
September 27, 20213 yr 7 hours ago, ronin said: 4 meseca posle drugog kineza sam fasovao kovidoa...Bukvalno lakša prehlada simptomi...Tako da...Tenk ju grejt čajniz nejšn aha, sad arigato kinezi a kad te okrznula korona bio si pošandrcao brz oporavak zaraženim forumašima i familijama želim
September 28, 20213 yr 12 hours ago, Aleksija said: teorijski, kineska vakcina bi zaista trebalo da daje rezultat na n protein. u onom prvom talasu testiranja (februar/mart), ja sam videla mozda 1 ili 2 testa koji su imali n iznad granice kod kineza, a mnogo, mnogo njih koji su imali dobar s protein, a nikakav n protein sa istom vakcinom. ako pricas o reakciji na vakcinu? edit: tako da verovatno ima logike da ovaj rezultat upucuje na prirodno steceni imunitet - ili njegov nedostatak - pre nego na vakcinaciju. Supruga se već 4 nedelje bori sa simptomima zbog kojih je posumnjala (a i neki dr kod koga je bila) na post Covid tegobe - imala je blago povišenu temperaturu 3 nedelje, lupanje srca, kratak dah i zamaranje. Poslali je na test za koksaki i IgG N. Nema Covid, to smo ustanovili još pre 3 nedelje, koksaki čekamo sledećih mesec dana, nije imala Covid prema ovom testu.
September 28, 20213 yr 5 hours ago, Valkyrie said: aha, sad arigato kinezi a kad te okrznula korona bio si pošandrcao brz oporavak zaraženim forumašima i familijama želim Dobro...Bilo je i toga
September 28, 20213 yr Popular Post Kaže test negativni oboje. i e i ja. Samo dobra stara upala sinusa, kad joj vreme nije
September 28, 20213 yr 2 hours ago, renne said: Kaže test negativni oboje. i e i ja. Samo dobra stara upala sinusa, kad joj vreme nije Pravo vreme za Dzakartu, kazu da ce vikend biti lep
September 28, 20213 yr 31 minutes ago, Milosh76 said: Pravo vreme za Dzakartu, kazu da ce vikend biti lep Da znaš da bi valjalo
September 28, 20213 yr Corbica i pasulj sa kobasicom... i duboko disanje.. .moze i ren...ali za ciscenje nosa, ne za klopu