March 7, 20214 yr 1 minute ago, dùda said: ok, kliknula na link, videla zeleni kvadrata sa mojim imenom i prezimenom ne piše koja vakcina i ne treba da piše, to se vidi u šifri
March 7, 20214 yr kod mene isto tako, sve zeleno, validna. mada mislim da će za evt covid19 pasoše biti sasvim posebna app sa kodom koji može da se pokaže na carini. ovo je glupo da budemo proglašeni za “cleared” nakon samo jedne doze.
March 7, 20214 yr što samo na carini. npr tc galerija/ušće covid free ili možeš da uđeš u kafić samo kad ti učita zeleni qrc pa ni anitvikciniši u svoja četiri zida
March 7, 20214 yr Zelenim se zemljakinjo i ja se zelenim gushteru! zaglupeo mi se qrsent from bubamoto
March 7, 20214 yr @kud u maglu SimovićuNema šanse to kod nas, Vučić bi se uplašio da će mu pasti rejting ako nevakcinisani osete da su diskriminisani. A većina njegovih glasača gleda Nestorovića i to im je vodilja.
March 7, 20214 yr [mention=2054]kud u maglu Simoviću[/mention]Nema šanse to kod nas, Vučić bi se uplašio da će mu pasti rejting ako nevakcinisani osete da su diskriminisani. A većina njegovih glasača gleda Nestorovića i to im je vodilja.pa onda nishta. morace redovno da podmicuje novim vakcinama nas 1M5 da mu se ne gicamo preterano, a resto neka slobodno mutira i rekombinuje do samog kraja. u konachnici je antivakseraj najbolji lek protiv antivaksera sent from bubamoto
March 7, 20214 yr 29 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: što samo na carini. npr tc galerija/ušće covid free ili možeš da uđeš u kafić samo kad ti učita zeleni qrc pa ni anitvikciniši u svoja četiri zida Ma mrzelo me da širim priču ali na to se svodi. U krajnjoj liniji, što da ne i samo cariniku, kad krenemo svi u jednom pravcu odavde.
March 7, 20214 yr vec jedan broj hotela traze pcr/antigenski ili igg + test, tu dodati potvrdu o vakcinaciji za ulaz. pa taj princip prosiriti gde god.
March 7, 20214 yr Hotel Stara Planina... dobar deo zaposlenih sa blagim simptomima uz nekoliko njih sa potvrdjenim kovidom ... raspad sistema...ovi koji nisu uradili test ne smeju da se testiraju ili da traze bolovanje da ne izadju na glas kao foliranti jer nema ko da radi ako oni ispadnu iz rotacije. gostima ne traze PCR ili bilo kakav test ili potvrdu o vakcinaciji
March 7, 20214 yr eto, ja sve moram da vas učim da skenirate i vidite kaki ste ccccja sam mislila sa si ti sav za obrazovanje u srcu i dushi sent from bubamoto