Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

10 minutes ago, maheem said:

Malce baš sastavilo - najmlađi ne silazi sa wc šolje uz povremenu tturu, srednja polomljena uz češću povišenu tturu. Žena se drži, blago joj se pogoršava stanje, aspirini joj pomažu. Najstarijem malcu ništa posle prva dva dana patnje. 

E bre, drzite se Maxitji :heart:

• Replies 8k
  • Views 766k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Neobično za malca.
Možda je nešto drugo u pitanju, neki stomačni ?
Kakogod, držite se. Mnogo tečnosti.
Bogami nije vise neobicno :(

Drz'se familijo, pale muve na lavove! [emoji123]
24 minutes ago, dùda said:

Neobično za malca.

Moguće. Ako je nešto drugo baš je potrefilo tajming. Nadam se da će brzo da prođe.

brz oporavak svima, narocito malim maksicima!

nadam se da cete biti ok. stavljaj masku duplu kad si sa njima, provetravaj gajbu cesto. ne bi bilo sjajno da se i ti razbolis.

Dršte se Maheemovići! Ja sedim maltene pored otvorenog prozora, kad zaladni, ja se obučem :lolol: Hoću reći, provetravanje je majka.

6 minutes ago, maheem said:

Moguće. Ako je nešto drugo baš je potrefilo tajming. Nadam se da će brzo da prođe.

Moja dvojica 12 i 7 g obojica istovremeno zakačili stomačni virus, jedan povraćao bez temperature, drugi wc šolja i temperatura. Posle 24 h i supruga temperatura. Svima sve trajalo dan ipo/dva i kraj. Dr kaže da trenutno ma puno stomačnog virusa među decom.

Drzte se Maheemi

Mozda je stomacni kod malca

kod nas stariji ima od ponedeljka stomačni™ 

sad su sumnje već bliže salmoneli. čeka se labratorija. 

mukica serka vodu svakih pola sata uz jauke. između je ok. sad ima kojotušu, juče je imao visoku. 

11 minutes ago, Lawless said:

Moja dvojica 12 i 7 g obojica istovremeno zakačili stomačni virus, jedan povraćao bez temperature, drugi wc šolja i temperatura. Posle 24 h i supruga temperatura. Svima sve trajalo dan ipo/dva i kraj. Dr kaže da trenutno ma puno stomačnog virusa među decom.

Seyona je virusa generalno, pa nije sve korona, majku mu..kako je mene spljostio stomacni pre dve godine..tri dana samo lezanje i spavanje,vise sam spavao, nego bio budan, jeo sam samo mandarine..uspesan oporavak svima...

Edited by Misko

44 minutes ago, dùda said:

Neobično za malca.

+1

i ja tipujem na stomačni virus. gotovo sam uveren da je to u pitanju.

ajmo maksići, držete se i pocepajte to

11 minutes ago, nisam ja said:

kod nas stariji ima od ponedeljka stomačni™ 

sad su sumnje već bliže salmoneli. čeka se labratorija. 

mukica serka vodu svakih pola sata uz jauke. između je ok. sad ima kojotušu, juče je imao visoku. 

Smrdi kaka neobicno? 

29 minutes ago, maheem said:

Staro nezvanicno pedijatrijsko pravilo.  Ako su neveseli i kad se spusti temperaura verovatniji je stomacni nego respiratorni. Eee sad imamo i Covid 

Pa imaju virus potvrđen kod mame i najstarije, teško da je nešto drugo kod maleckih. Nadam se brzom oporavku i da tata odoli :heart:

Background Picker
Customize Layout