March 3, 20214 yr 12 hours ago, Valkyrie said: meni se, npr, odmah sjurio dole, ništa drugo od simptoma osim klot upale pluća nisam imala. A jel si imala temperaturu? Ja sam 4.dan slaba, danas izmerila 37°, nos poluzapusen(bez bala) al to mi inace mesecima, a grlo malo crveno i grebucne samo ujutru.(nije mi ni to exkluziva ove zime), imam lupanje srca i nekad osecaj tezeg disanja a posle sve normalno.(desavalo mi se i ovo, u decembru) Nit da idem nit da ne idem u ambulantu, pogotovo sto nisam bila izlozena ljudima.. Videcu do sutra, ako bude 37 i vise mozda odem Edited March 3, 20214 yr by InvisibleLight
March 3, 20214 yr Pre merenja temperature miruj 15 minuta, bez jela, ne nakon spavanja... Bez panike, samo prati. I pogledaj kalendar ciklusa Iste simptome imam stalno Edited March 3, 20214 yr by Sandradjer
March 3, 20214 yr 29 minutes ago, InvisibleLight said: A jel si imala temperaturu? Sitnu. Mislila sam na ove korona-specifične, dijareju, kašalj, gubljenje čula... Ništa od toga. Sitna temp par dana i krenuli spazmi u plućima. That's how I roll, like a pro
March 3, 20214 yr 31 minutes ago, Sandradjer said: Pre merenja temperature miruj 15 minuta, bez jela, ne nakon spavanja... Bez panike, samo prati. I pogledaj kalendar ciklusa Iste simptome imam stalno Pms simptomi na max, i cekam i cekam, nikako da krene Upravo izguglala milion izvora da je tad T cesto povisena, i do 37,2 i vidim ovo tvoje Plus sam je merila tek pristigla iz maxija, penjuci se na 3.sprat u perjanoj jakni Vrv nista al uvek tripujem oko te asimptomatske pneumonije, cuvarka na poslu u subotu prica da je bila snimala pluca tek tako jer inace radi u kovid ambulanti i imala obostranu upalu i bas nikakve simptome Edited March 3, 20214 yr by InvisibleLight
March 4, 20214 yr Popular Post Malce baš sastavilo - najmlađi ne silazi sa wc šolje uz povremenu tturu, srednja polomljena uz češću povišenu tturu. Žena se drži, blago joj se pogoršava stanje, aspirini joj pomažu. Najstarijem malcu ništa posle prva dva dana patnje.
March 4, 20214 yr 1 minute ago, maheem said: Malce baš sastavilo - najmlađi ne silazi sa wc šolje uz povremenu tturu, srednja polomljena uz češću povišenu tturu. Žena se drži, blago joj se pogoršava stanje, aspirini joj pomažu. Najstarijem malcu ništa posle prva dva dana patnje. Uh bre . Pa kojih su godina dvoje mlađih ?
March 4, 20214 yr Malce baš sastavilo - najmlađi ne silazi sa wc šolje uz povremenu tturu, srednja polomljena uz češću povišenu tturu. Žena se drži, blago joj se pogoršava stanje, aspirini joj pomažu. Najstarijem malcu ništa posle prva dva dana patnje. Uhhh držte se maheeemovci...Ti si ok? .... Shiit has hit the fan!
March 4, 20214 yr 4 minutes ago, maheem said: Malce baš sastavilo - najmlađi ne silazi sa wc šolje uz povremenu tturu, srednja polomljena uz češću povišenu tturu. Žena se drži, blago joj se pogoršava stanje, aspirini joj pomažu. Najstarijem malcu ništa posle prva dva dana patnje. hold on.
March 4, 20214 yr 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Uhhh držte se maheeemovci... Ti si ok? .... Shiit has hit the fan! Za sada ok, al tu sam tek četvrti dan, vikend je biti il ne biti.
March 4, 20214 yr 6 minutes ago, maheem said: Malce baš sastavilo - najmlađi ne silazi sa wc šolje uz povremenu tturu, srednja polomljena uz češću povišenu tturu. Žena se drži, blago joj se pogoršava stanje, aspirini joj pomažu. Najstarijem malcu ništa posle prva dva dana patnje. strpljenja..uz vas smo
March 4, 20214 yr 8 minutes ago, maheem said: 3 i 8 Neobično za malca. Možda je nešto drugo u pitanju, neki stomačni ? Kakogod, držite se. Mnogo tečnosti.