Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

O jbt :blink:

• Replies 8k
  • Views 765.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Nisam znao da u Medigrup rade PCR. 

Naravno, brzi oporavak tvojoj ženi želim. 

@Skyhighatrist

Zar može PCR da se uradi u Medigrupu? Tj.bilo gde van državne ustanove? Da joj nisu radili neki antigenski, pa pokazao nešto od pre?

Au, pa kako??? 

U 2-3 meseca 2x

Oporavak zelim. 

21 minutes ago, radnik said:

Od kad imas simptome? 

danas 6. dan od prve temperature

23 minutes ago, Skyhighatrist said:

Ako se sećate priče, gospođa putovala poslom u Švedsku početkom decembra. Sebe radi uradila PCR, otputovala negativna.

Vratila se tri nedelje kasnije, uradila PCR zbog posla (radi u osetljivoj laboratoriji) - pozitivna.

Odsedela kući u izolaciji sa minimumom simptoma (malo glavobolje i bolova u mišićima i to je to), posle 14 dana uradila PCR - negativna.

Prošle subote se vakcinisala kinezom.

Prekjuče počela da je boli glava, mala temperatura, pa sve veća i veća, jutros stigla na 38.8, otišla u Medigrup kovid ambulantu, uradila PCR- guess what: pozitivna.

Fuckin' hell.

Vrlo čudno. Teško da može dva puta da se bude pozitivan. Doduše,  ako je prvi put bila baš bez simptoma, pitanje je i kako je stajala sa antitelima.

Medigrup ima dve kovid ambulante, u Pariske komune (Ristić) i u Makenzijevoj. Upravo joj zakazali rentgen za sutra.

Vrsta uzorka (Type of Sample): PCR nazofaringealni bris (PCR nasopharyngeal swab)
Vrsta analize (Method of analysis): Detekcija antigena virusa SARS-CoV-2
imunohromatografskim/imunofluorescentnim testom (detection of viral
antigen SARS-CoV-2 using imunochromatographic/immunofluorescent test)

Rezultat: Pozitivan (Positive)

Postoji li sansa da vakcinacija umrtvljenim virusom trigeruje pozitivan covid test?

To je onda nešto novo
Do sad nije mogao PCR test u privatnoj

To je onda nešto novo
to je most probabli brzi antigenski, od 3k8.

sent from bubamoto

1 minute ago, Friend said:

Postoji li sansa da vakcinacija umrtvljenim virusom trigeruje pozitivan covid test?

To se svi sve češće pitamo

1 minute ago, renne said:

To je onda nešto novo

Nju doduše vode kao njihovu, obzirom da radi u bolnici koja je u Medigroup sistemu, možda ima veze sa tim, ne znam...

I malopre kad sam joj zakazivao rentgen, odmah su me pitali "jel' gospođa naša? ok, Mekenzijeva, ali ulaz iz Kursuline, traži doktora tog i tog..."

Pa i onaj antigenski ti guraju štapić?
Možda@Milosh76 zna on je čini mi se to radio...

.... Shiit has hit the fan!

26 minutes ago, Friend said:

za sutra mi je zakazan pcr test u bataji, a kako sam primio kineza pre desetak dana vrlo sam zainteresovan za odgovor

pitam pa javljam

28 minutes ago, Friend said:

u UAE kazu da ne moze. 

Background Picker
Customize Layout