Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Saucesce, drzi se

• Replies 8k
  • Views 766k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

saucesce druze. jebem ti vise sve.

Iskreno saučešće.

Saučešće.

Hvala vam ljudi jos jednom. Velika ste podrska.

Idemo dalje, pazimo se,  sacuvajmo se jos ovih usranih nekoliko meseci od ovoga. 

Saucesce.:sad: Pusti gnev, gledaj da se secas samo lepih momenata.

Žao mi je, Kauboje. Saučešće

Jebi ga , ne citam ovaj topik, sad tek videh, saucesce Caligula  :sad:

Saucesce kaubojac

Saučešće.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

da pitam nešto (zakukam).

temperaturu imam, dan sedmi - uglavnom se vrti oko 37.3, sinoć skočila na 37.7, nije stalna, uglavnom počne popodne.

suv kašalj, s vremena na vreme.

ništa glavobolje, malaksalost, bolovi u mišićima, bukvalno ništa drugo.

juče bila u BelMedicu, pluća čista, saturacija odlična, krvna slika kao za Olimpijadu, doktor mi rekao "šta god da je bilo, u regresiji je" i nije hteo ništa dalje da radi - doduše tada nisam imala temperaturu - i poslao me kući da odmaram i pijem vitamin C.

tamo sam otišla da bih izbegla stajanje u redu za PCR, mislila sam - ako nešto nije kako treba, odaće me pluća ili krvna slika, a sad lepo ne znam šta da mislim i šta da radim.

jel' mi ne gine redarenje? 

nikako nemoj da izbegavas pcr

Trebala si da uradis antigen test

Sad joj je i kasno za antigenski, samo PCR. 

5 hours ago, decak Kejt said:

da pitam nešto (zakukam).

temperaturu imam, dan sedmi - uglavnom se vrti oko 37.3, sinoć skočila na 37.7, nije stalna, uglavnom počne popodne.

suv kašalj, s vremena na vreme.

ništa glavobolje, malaksalost, bolovi u mišićima, bukvalno ništa drugo.

juče bila u BelMedicu, pluća čista, saturacija odlična, krvna slika kao za Olimpijadu, doktor mi rekao "šta god da je bilo, u regresiji je" i nije hteo ništa dalje da radi - doduše tada nisam imala temperaturu - i poslao me kući da odmaram i pijem vitamin C.

tamo sam otišla da bih izbegla stajanje u redu za PCR, mislila sam - ako nešto nije kako treba, odaće me pluća ili krvna slika, a sad lepo ne znam šta da mislim i šta da radim.

jel' mi ne gine redarenje? 

Ja sam imao bukvalno iste simptome nekih devet dana i desetog dana jednostavno je proslo. Od posledica imam da prijavim to sto sam dve nedelje sam spavao u radnoj sobi za svaki slucaj.:D Nista ne savetujem, nista ne predlazem, samo pisem ovo da te ohrabrim.

Background Picker
Customize Layout