December 12, 20204 yr Pitanje4.12. imam pozitivno I IGG I IGM sto se tice antitela, sta to bese znaci?Ne znam vrednosti samo pise IGg+ i IGm+ na otpusnoj listi
December 12, 20204 yr Popular Post I ja da se odjavim sa ovog topika, kontrolni pregled ok. Nije bilo tako dramaticno kao kod Miloša ali je dosta frustrirajuce. O svakom simptomu treba voditi računa a narocito onda kad ih nemate i imate osecaj da je sve ok. I, naravno, slušajte lekare
December 12, 20204 yr Igg su ti antitela koja se bore protiv virusa, kao neki vid imuniteta, za njih vazi ono dq nekome nestanu posle 3 meseca pa je nejasno jesu li jos uvek imuni na virus. Igm ti pokazuju da je u toku ili vrlo skoro bio upalni proces u organizmu.
December 14, 20204 yr nisam bolesna, ali računam da je ova tema najprikladnije elem, čula sa sa rođakom juče (kojeg nisam čula odavno), lež bolestan on i sin, kćerka i žena dobro, nastoje da tako i ostane, jer žena ima neki problematičan pritisak on je dobro, samo ga ubijaju leđa i to ga boli samo dok leži, tako da ne može da spava bez tableta protiv bolova ali, on mi priča za svog kuma (60 godina, dakle moji ispisnici, mlađi svet ), pre nekog vremena se vratio iz mrtvih, posle mesec dana na respiratoru izašao iz bolnice u invalidskim kolicima, sad uči ponovo da hoda dobro mu ide, uspeo sam juče po prvi put do toaleta i do prozora ed. i da, kum bez bilo kakvih pratećih bolesti Edited December 14, 20204 yr by dùda
December 14, 20204 yr 18 minutes ago, dùda said: nisam bolesna, ali računam da je ova tema najprikladnije elem, čula sa sa rođakom juče (kojeg nisam čula odavno), lež bolestan on i sin, kćerka i žena dobro, nastoje da tako i ostane, jer žena ima neki problematičan pritisak on je dobro, samo ga ubijaju leđa i to ga boli samo dok leži, tako da ne može da spava bez tableta protiv bolova ali, on mi priča za svog kuma (60 godina, dakle moji ispisnici, mlađi svet ), pre nekog vremena se vratio iz mrtvih, posle mesec dana na respiratoru izašao iz bolnice u invalidskim kolicima, sad uči ponovo da hoda dobro mu ide, uspeo sam juče po prvi put do toaleta i do prozora ed. i da, kum bez bilo kakvih pratećih bolesti dalji rodjak u banja luci ... prvo ekstra kritican, pa prezivio to ... sad, ne moze na noge da stane kaze mi majka da ima svakodnevnu negu (moze da si priusti posto ima austrijsku penziju), ali ne moze na noge da stane evo vec nekoliko nedelja bas cu da pitam kada se sledeci put cujem da li ima promena
December 16, 20204 yr Popular Post Đe ste, ljudi. Apdejt: posle 23 dana u bolnici danas puštaju ćaleta kući. Pretpostavljam da će nastaviti sa uzimanjem lekova i kod kuće, videćemo šta piše u otpusnoj listi. Lekari zadovoljni njegovim stanjem, on zadovoljan što ide kući. Kašlje još uvek pomalo, videćemo šta će da bude sa tim... Ristepak i zahvalnost do neba medicinskom i nemedicinskom osoblju. Carevi najveći ste svi. Čuvajte se.
December 16, 20204 yr Popular Post Đes Junuze Ortak danas izlazi sa bkose, stabilizovali su ga, nastavlja terapiju u kućnim uslovima. Bukvalno ga oteraše da oslobodi krevet. I u trećim vestima Veljina mama je OK
December 16, 20204 yr Popular Post da se upisem na ovaj topik. istekla mi izolacija, negativan sam. imao blaze simptome, par dana temperaturu, nista drugo. radio sam analizu krvi jos dok sam bio zarazan, sve bilo ok pa sam doneo odluku da se ne cimam oko bilo cega, jer da postoji neki problem valjda bi se videlo u krvi, to je bio moj laicki zakljucak da bih izbegao cimanje po privatnim domovima zdravlja, sa privatnim pulmolozima koji bi mi rekli da obavezno snimam pluca jedno 16 puta i slicno. nisam pio nikakve lekove osim vitamina i koka kole koja leci sve. odsedeo u kuci, izblejao i vise nego sto je objektivno trebalo. bilo mi do jaja. kapiram najbolji moguci korona scenario.
December 16, 20204 yr Ja posle kovida nisam mogao da okusim gazirano neko vreme. Krenuo sam prvo bio sa rakijom protiv zgrušavanja, pa sam polako uključio i pivo. Ali stvarno, bez zezanja nisam mogao sigurno par nedelja ni posle kovida da okusim gazirano.
December 16, 20204 yr zasto? ja sam imao mucnine dva dana, nisam nista mogao da jedem osim voca, i u tim trenucima koka kola mi je bas dobro dosla. Edited December 16, 20204 yr by Nikodije
December 16, 20204 yr Ja samo dva dana nisam mogao nista osim caja i nekog keksa, a i to na silu. Posle se tezina vratila na svoje mesto (na zalost), mada su malaksalost i vrtoglavica nervirale dosta dugo.
December 16, 20204 yr dok sam bio zarazen, nisam uopste hteo da citam ove korona topike, i sada kada retroaktivno citam vidim da sam dobro postupio.
December 16, 20204 yr 6 minutes ago, Nikodije said: zasto? ja sam imao mucnine dva dana, nisam nista mogao da jedem osim voca, i u tim trenucima koka kola mi je bas dobro dosla. Sve drugo sam mogao hvala bogu, ali valjda zbog grla nisam mogao gazirano. Čak ni pivo