December 10, 20204 yr On 8.12.2020. at 20:30, dùda said: Ljudi poveli računa o tvojoj probavi a ti tako, ccc, ne moš' narodu ugoditi možda je za 3k€ računao da će da ga počaste hidrokolonom
December 10, 20204 yr Popular Post I ti sa tako jakim simptomima, i ja sa skroz laganim ali ipak upala, takoreći isti period lečenja. Juče sam radio kontrolni PCR, danas očekujem rezultat. Kontrola kod pulmologa u subotu, nadam se da sam ovo konačno ostavio iza sebe edit: što reče moj drugar juče, veliku sam stvar ove godine završio Edited December 10, 20204 yr by Spirit
December 10, 20204 yr Popular Post Bio lekar. Kaze da rtg pokazuje da se upala povlaci, da ce mozda da se odradi kontrolni skener pluca I da ce me pustiti na kucno lecenje. Sto znaci da je rezultat krvi kljucan za dalje
December 10, 20204 yr 25 minutes ago, Milosh76 said: Bio lekar. Kaze da rtg pokazuje da se upala povlaci, da ce mozda da se odradi kontrolni skener pluca I da ce me pustiti na kucno lecenje. Sto znaci da je rezultat krvi kljucan za dalje bravo! Just now, Apollo Creed said: Dobro su se setili da te išutiraju odatle... 😂😂 dabre izlazi vise napolje!
December 10, 20204 yr 1 hour ago, Milosh76 said: Bio lekar. Kaze da rtg pokazuje da se upala povlaci, da ce mozda da se odradi kontrolni skener pluca I da ce me pustiti na kucno lecenje. Sto znaci da je rezultat krvi kljucan za dalje Ajde ustaj, sta se izlezavas tu, ima po kuci da se rmpaci
December 10, 20204 yr 24 minutes ago, MocaVukotic said: Ajde ustaj, sta se izlezavas tu, ima po kuci da se rmpaci +1 od toliko skenera i rtg će početi da svetli u mraku
December 10, 20204 yr Popular Post U tunelu usred mraka, sija Zvezda petokraka.. Preslusao me Dr, kaze vi ste odlicni