December 8, 20204 yr Izgleda bolje od onoga što su meni dali u privatnoj bolnici posle operacije plaćene 3k evra
December 8, 20204 yr 12 minutes ago, napadaj said: Izgleda bolje od onoga što su meni dali u privatnoj bolnici posle operacije plaćene 3k evra vidish kako je lep posluzavnik
December 8, 20204 yr 17 minutes ago, napadaj said: Izgleda bolje od onoga što su meni dali u privatnoj bolnici posle operacije plaćene 3k evra Teško da je testenina bolja od kačamaka. Ukusnija možda, bolja sigurno ne.
December 8, 20204 yr 31 minutes ago, napadaj said: Izgleda bolje od onoga što su meni dali u privatnoj bolnici posle operacije plaćene 3k evra Ljudi poveli računa o tvojoj probavi a ti tako, ccc, ne moš' narodu ugoditi
December 8, 20204 yr Popular Post Miloše, šta kaže rtg?Kaze Dr da rtg pokazuje poboljsanje u odnosu na skener koji sam radio u cetvrtak.
December 8, 20204 yr 28 minutes ago, dùda said: Ljudi poveli računa o tvojoj probavi a ti tako, ccc, ne moš' narodu ugoditi 43 minutes ago, Sammael said: Teško da je testenina bolja od kačamaka. Ukusnija možda, bolja sigurno ne. A znaaaam, ali baš je mučno kad ti donesu taj kačamak.
December 8, 20204 yr 4 hours ago, Milosh76 said: Hranu da pohvalim. Ovo je vecera... Za doručak isto. Samo bez ovog desno...