December 6, 20204 yr 22 hours ago, Bogotac said: Ne moram tamo,mogu i u Euromedik.Hvala svima. Da li kovid suspektni mogu da rade skener u Euromediku? Cuo sam da to rade samo Medigrup i Vizim. Edited December 6, 20204 yr by Friend
December 6, 20204 yr 1 hour ago, Misko said: ili do toga da ne prenose svi jednako..napadaj, jel drugarica sad dobro skroz dobro, ulaze u četvrtu sedmicu od kad se njen muž razboleo. On je od starta imao visoku temperaturu i još je u bolnici , ona će sutra doći na posao, nabićemo maske kao i do sada. Testiraće se na antitela za još nedelju dve da vidi da li je to uopšte prošlo nekako kroz nju
December 6, 20204 yr 2 hours ago, Joe D said: mozda je to nekako povezano sa gubitkom cula mirisa? Kod ovog našeg slučaja, čulo mirisa se vratilo relativno brzo (posle tipa nedelju dana) a ovo i dalje leluja. Inače cela zavrzlama traje već oko pet nedelja, i čini se da se sada zaista privodi kraju, ili se bar tome nadamo. @napadaj tnx.
December 6, 20204 yr Kuma mi pozitivna. Ona je trgovac, ima svoju malu radnju ali kaže da je sigurno nije mušterija zarazila, žene ulazile sa maskom, ne na duže od 10-15 minuta. Zarazila je jedna navalentna komšinica koja joj je svako malo upadala u radnju. I onda konačno donela i kafu da zajedno piju .
December 6, 20204 yr Popular Post Đe ste, ljudi. Apdejt, možda nekom bude korisno: Ćale i dalje u bolnici (sutra će da bude 14. dan), procena lekara je da se zarazio pre 22 dana. Nije imao temperaturu već 7-8 dana, pre toga je bilo svakodnevno pa nakon prijema u bolnicu svaki drugi dan... Kašalj povremeno, a sad mu se pojavio problem: kad duboko udahne ne može predugo da zadrži dah i mora da se nakašlje. I dalje terapija, šaka lekova, antibiotik i kroz infuziju, injekcije protiv zgrušavanja krvi. Smatraju da se generalno dobro oporavlja ali neće da se zaleću - sutra ponovo rendgen pluća i krvna slika da vide stvarno stanje pa će onda da vide šta dalje... Čuvajte se.
December 6, 20204 yr 19 minutes ago, dùda said: Kuma mi pozitivna. Ona je trgovac, ima svoju malu radnju ali kaže da je sigurno nije mušterija zarazila, žene ulazile sa maskom, ne na duže od 10-15 minuta. Zarazila je jedna navalentna komšinica koja joj je svako malo upadala u radnju. I onda konačno donela i kafu da zajedno piju . trebala da je otera u tri lepe
December 6, 20204 yr 20 minutes ago, dùda said: Kuma mi pozitivna. Ona je trgovac, ima svoju malu radnju ali kaže da je sigurno nije mušterija zarazila, žene ulazile sa maskom, ne na duže od 10-15 minuta. Zarazila je jedna navalentna komšinica koja joj je svako malo upadala u radnju. I onda konačno donela i kafu da zajedno piju . Tako je moju kevu zarazila najbolja prijateljica,dobila je unuka i insistirala da kevi pokaze slike,da bi se ispostavilo da ona radi u nekoj hali sa jos 15 ljudi i niko ne nosi masku. Edited December 6, 20204 yr by Bogotac
December 6, 20204 yr A vidis, ja mislio da ti se keva zarazila od silnih daca koje je spremala..po prvi put mi je drago sto u kucu ne primam nikoga..
December 7, 20204 yr 9 hours ago, Friend said: Da li kovid suspektni mogu da rade skener u Euromediku? Cuo sam da to rade samo Medigrup i Vizim. ja sam u julu radila u BelMediku skener.
December 7, 20204 yr Popular Post Ja se posle dve nedelje vratio u redovno stanje. Realno mi je bilo dobro i posle nedelju dana ali su u Medigrupu insisitrali da odradim dodatni sken i odmorim jos nedelju dana. prvih nedelju ipo sam pio levoxu, vitamine i inhalaciju, drugih nedelju dana mi izbacili antibiotike i ostavili vitamine jos jedno 10ak dana. PCR negativan, oba antitela negativna. Posl drugog skna pluca dobra. Zvanična dijagnoza B34.2 NonCovid19 corona viralis tj jest neki korona virus ali nije ovaj najnoviji model...
December 7, 20204 yr Popular Post Mali update1) Poslednji put sam imao temp u subotu oko pola 10 uvece, malopre je bila 36.5, tako da sam to mozda i resio2) Promenili su mi antikoagulant, od sinoc dobijam injekciju Fraxiparina u stomak3) Saturacija jutros 98. Inace sam dobro, ovih dana cu vrv raditi kontrolni rtg plucaKad krene CRP I ddimer da padaju, to ce biti napredak ovo je bejbistep
December 7, 20204 yr Popular Post Radio kontrolu nakon 3mj od kraja bolesti , pluća ok, spirometrija odlična, saturacija 99. Pulmolog se iznenadio brzinom oporavka, odoh da zveknem par pivi.Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока