Captain_Darling Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 9 hours ago, Dramoser said: Po recima ljudi koji se sa njima cuju, Djumi i pomocni trener Jankovic su dobro. Danas na treningu blast from the past - Andreja Apostolovic trenira sa ekipom Ako ne vratimo balvana Radoša onda Apostol moze da uspe...
Gradina Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 10 hours ago, Dramoser said: Po recima ljudi koji se sa njima cuju, Djumi i pomocni trener Jankovic su dobro. Danas na treningu blast from the past - Andreja Apostolovic trenira sa ekipom Čuj trenirao i Šilja i braća Ilići .'Batak u Pazaru . . . I to mu je premija . Dal će opstane do Nove godine ?
W.F.C. Posted November 21, 2020 Author Posted November 21, 2020 Ja ne znam dal smo na dve utakmice od starta sezone izasli sa istih 11, verujem da nismo.
Rumpelstiltskin Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 "... Kad sam treći put pao u školi, otac je ćutao, nije mi rek'o ni reč. Al' ja sam sve znao već.Da život se ne igra sa mnom, da idem ka ponoru tamnom.Svi moji vršnjaci, su svršeni đaci, ja ne marim mnogo za to... "Sent from my MI 6 using Tapatalk
Gradina Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 2 hours ago, Juzna Republika said: Naši svi zaraženi sas Koronku...akoBogda, to će se preživi, ali od ovaj drugi virus će najebemo... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Koji su NAŠI a koji su VAŠI I to drugo nije virus nego BAKTERIJA
Rumpelstiltskin Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Virusolog vs. Bakteriolog supported by. Venerolog u ostavci
zikaPantelej Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 (edited) aj što se Đumi razboleo, pa 1,2,3 poraza... al da ne mož da prođu polu profesionalnu ekipu makar na mišiće? Valjda za tolko mogu bez trenera.. Edited November 25, 2020 by zikaPantelej
Gradina Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 1 hour ago, zikaPantelej said: aj što se Đumi razboleo, pa 1,2,3 poraza... al da ne mož da prođu polu profesionalnu ekipu makar na mišiće? Valjda za tolko mogu bez trenera.. Današnja utakmica je dokazala što je u prethodnim pokazala , da mator konj se ne sedla nego goni, a u nas dosta konja
zikaPantelej Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 43 minutes ago, Gradina said: Današnja utakmica je dokazala što je u prethodnim pokazala , da mator konj se ne sedla nego goni, a u nas dosta konja to je tačno. Po imenima i po dužini klupe, mi imamo jednu od boljih ekipa u ligi ali se pokazalo što kažeš da ako nema ko da ih goni (ili otera), dzabe... ko je znao za Crnomarkovica, Pankova i ostale kad su dovedeni (uz par izuzetaka)? prosečna ekipa reklo bi se.. al skockalo se, Lalat lud, igrači dovedeni manje vise na vreme i eto ti.. a ovo sad menjamo BUKVALNO 20 igrača od juna do oktobra, menjamo i trenera, plus ovo njesra sa virusom i ete ti moega sad... sad će nas poprckuje ko kako stigne do januara.. 1
Samotepratimo Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Svaka sličnost oko vanrednog reizbora u FKRN je namerna sa slučajem reizbora u FSS. Al prc . Kao u diktaturi što se desi NAROD u fudbalu je na pomolu da se dese IGRAČI , TRENERI , LEGENDE. Političari Poltroni Policajci SVGM marš iz sporta , da vam se ne desi NAROD ( navijači )
Gradina Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 1 hour ago, Constantin said: Ode i Djumi... Došao je . . .
Recommended Posts