MaErAkLoIJA Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 8 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Gledao omladince juce, ono je tezak krs...Izdrzao negde do 75. min. Izgubili smo 1:3, najbolji nam bio golman! I dok se kod Spartaka vidi da 4-5 igraca stvarno imaju potencijal i da ce biti fudbaleri u buducnosti, kod nasih ..ma bolje da ne pricam. Ali moze poneku da prozbori ko to malo vise prati, tipa Gradina i ostali.. Kad je dosao Sasa Marjanovic -Brzi kod nas pre par godina i svako ko je video njegovi igru je rekao da je velika nula. Posle 7-8 meseci nas najbolji igrac. Razlika kod mladjih igraca je jos drasticnija. Oscilacije su velike.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Mare ostavio si me bez teksta, vidi se da si i ti gledao utakmicu juce. 1
MaErAkLoIJA Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 2 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Mare ostavio si me bez teksta, vidi se da si i ti gledao utakmicu juce. Nisam nego reko da i ja tropnem nesto. Rumpel se naskupljao postova a ja sve nesto pametno da kazem i gledaj gde sam ja a gde je on
Gradina Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 (edited) 3 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Gledao omladince juce, ono je tezak krs...Izdrzao negde do 75. min. Izgubili smo 1:3, najbolji nam bio golman! I dok se kod Spartaka vidi da 4-5 igraca stvarno imaju potencijal i da ce biti fudbaleri u buducnosti, kod nasih ..ma bolje da ne pricam. Ali moze poneku da prozbori ko to malo vise prati, tipa Gradina i ostali.. Šta reći a ne ponavljati. Bio si video si. Bez vodje sa klupe bez vodje na terenu. Dok se vodio rat ko će da vodi ekipu gubilo se sa treninzima . Pripreme loše odradjene , nemaju snagu za 20 minuta. Dosta trenera je gledalo utakmicu valjda će neko pametan da se nadje . Boban krstio noge prvo poluvreme a u drugom napustio teren. To li je trener ? To li je direktor škole da takvim primerom daje sliku pred gostujucom ekipom ? Zašto nema trenera koji je lani vodio odlično tu decu? Edited August 13, 2020 by Gradina
Boki Nis Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Jel tačna informacija da Pejovic otišo u Sarajevo? Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Gradina Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 (edited) 12 minutes ago, Boki Nis said: Jel tačna informacija da Pejovic otišo u Sarajevo? Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka Jeste https://www.transfermarkt.com/aleksandar-pejovic/profil/spieler/95285 Edited August 13, 2020 by Gradina
Boki Nis Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 2 minutes ago, Gradina said: Jeste https://www.transfermarkt.com/aleksandar-pejovic/profil/spieler/95285 Jesmo dobili neku odstetu...znali se ilii jok
Samotepratimo Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 37 minutes ago, Boki Nis said: Jesmo dobili neku odstetu...znali se ilii jok 0
Rumpelstiltskin Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Odkad počeo da igra fudbal, niko nikad nije zaradeo na njegaSent from my MI 6 using Tapatalk
Samotepratimo Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Just now, Rumpelstiltskin said: Odkad počeo da igra fudbal, niko nikad nije zaradeo na njega Sent from my MI 6 using Tapatalk Da bi zaradio na nekom igraču ili moraš da ga platiš ili da ga kroz školu napraviš. Dzabe doveden igrač dzabe i odlazi.
Rumpelstiltskin Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Da bi zaradio na nekom igraču ili moraš da ga platiš ili da ga kroz školu napraviš. Dzabe doveden igrač dzabe i odlazi. Pa sad ... Ne bi se baš složio, u naše dvorište samo: Haska, Lazar, Crni, Pavkov, Čuma ..Sent from my MI 6 using Tapatalk
Samotepratimo Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 14 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Pa sad ... Ne bi se baš složio, u naše dvorište samo: Haska, Lazar, Crni, Pavkov, Čuma .. Sent from my MI 6 using Tapatalk Haska Crni Čuma su plaćeni Lazar i Pavkov nisu 1
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Po mom secanju i Haska i Crni su bili bez ugovora kad smo ih dovodili..
Rumpelstiltskin Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Čume nije došo iz Milanovac ko slobodnjak ?!Sent from my MI 6 using Tapatalk
W.F.C. Posted August 13, 2020 Author Posted August 13, 2020 RADNIČKI N. - MAČVA Subota, 15.08.2020, 19:00 Delegat: Slavković Goran Glavni sudija: Šegrt Jovan Prvi pomoćni sudija: Olajoš Nađ Matija Drugi pomoćni sudija: Savović Darko Četvrti sudija: Živković Aleksandar
Recommended Posts