harper lee Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 4 hours ago, krkipfc said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/vujosevic-hvali-mijailovica-partizan-iz-najteze-situacije-u-istoriji-poceo-da-se-uzdize-otkad-ga-je-on-preuzeo/369810
Kreator Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 (edited) Još nije stigla poslednja rata koja mu se duguje... Ali stići će i ona, polako. Edited November 3, 2020 by BlackGeorge
Kreator Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2020&mm=11&dd=03&nav_id=1757684
pbg12345 Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 kazu ovi iz mozarsporta definitivno filipovski
Nikodije Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Dva puta sam gledao uživo Zvezdu protiv ekipa koje je vidio Filipovski (Olimpija 2004, Monako 2018) i oba puta Zvezda je baš glatko izgubila iako su obe ekipe bile slabije od Zvezde. Neka vam ovo ulije optimizam 1 1
Mark Rothko Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Nešto se priča i da bi CMM mogo preći u PAO.
ToniAdams Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 bas mi je drago ako je tacno da je dzile odbio olos. 3
Kreator Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) Još uvek nije pristao. Pregovaraju.... (Filipovski) Edited November 4, 2020 by BlackGeorge
Filozof manijak Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Cenjeni grobari, koji se bolje razumete u košarku, kako posmatrate ovaj potez uprave? Da li vam je Filipovski trener koji bi mogo nešto učiniti od ovosezonskog Partizana? Svakako da je apgrejd u odnosu na Japanca, o tome ne vredi ni diskutovati, nego me zanima vaše mišljenje o novom treneru.
Nikodije Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 22 minutes ago, Filozof manijak said: Cenjeni grobari, koji se bolje razumete u košarku, kako posmatrate ovaj potez uprave? Da li vam je Filipovski trener koji bi mogo nešto učiniti od ovosezonskog Partizana? Svakako da je apgrejd u odnosu na Japanca, o tome ne vredi ni diskutovati, nego me zanima vaše mišljenje o novom treneru. Nisam cenjen, još manje grobar al mogu da pogledam. Mislim da će Sašo da utegne, ono što sam ja gledao njegove ekipe to je dosta čvrsto, organizovano, dobra odbrana... Zmagova škola, bio mu je dugo pomoćnik. Navodno dovešće i dva pojačanja.
Tresko Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 51 minutes ago, Filozof manijak said: Cenjeni grobari, koji se bolje razumete u košarku, kako posmatrate ovaj potez uprave? Da li vam je Filipovski trener koji bi mogo nešto učiniti od ovosezonskog Partizana? Svakako da je apgrejd u odnosu na Japanca, o tome ne vredi ni diskutovati, nego me zanima vaše mišljenje o novom treneru. Otprilike kao Stanoja u fudbalu.
Recommended Posts