Azdaja Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Nemam Arenu te ne znam da li zaista želim da vidim šta se dešava..
Ted Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 dešava se da gubimo 10 razlike, a primećujem i da ima publike i da kao nešto navijaju
pbg12345 Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 ignorisu me braca na maticnom topiku :( ako bi mogao neko od vas franjevaca onda da mi pomogne jel zna neko jel zvanicno bio dozvoljen ulazak u halu i kako se ulazi(lo) na tekmu hvala unapred
pbg12345 Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 otisao bih sutra da pogledam borac, ne da mi se cimati do cacka u nedelju, ali ne znam dal bi me pustili sutra u halu pretpostavljam da pustaju samo one bliske klubu najvernijima
copkillah Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 1 hour ago, garmonbozia said: Au kakvo kucanje Stepanovića 1
shimpu Posted June 4, 2021 Author Posted June 4, 2021 nek puknu nek puknu dusmani ja i dalje volim ceo svet volim rujno vino volim plave oci volim kad od lipe zamirise cvet...tako moze da se okarakterise rade radence zaograc...svi ga protivnici mrze i pljuju a on sipa trojke kad je najteze i smeska se...vidim da ga i pojedini grobari pljuju, samo ne znam zasto...desko je pravi gorbar i sipa trojke kad je najteze...a novica ubica kao pre 13 godina...mlad poletan i zajeban...stepanovic kucanje in your face...voleo bih da je gagi kod nas, bili bismo brutalni...mika borben, trifunovic ojacao, pejdz moze mnogo bolje...kad se vrati mozli i umesto perkinsa dodje neki drugi igrac osvojicemo sve 1 1
Kreator Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 1 hour ago, Mark Rothko said: Eh... Klasika. Čim je navijač Partizana obavezno se u medijima ćuti o tome, a da je navijao za njih prva polovina tekstova bi bila o njegovim dečačkim snovima, pa tek onda kako je odigrao prethodne noći...
Recommended Posts