Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted

Nemam Arenu te ne znam da li zaista želim da vidim šta se dešava..

Posted

Ne želiš, ni u kom smislu.

Posted

dešava se da gubimo 10 razlike, a primećujem i da ima publike i da kao nešto navijaju

Posted

Au kakvo kucanje Stepanovića

Posted

Spušta se regler na skandiranje predsedniku 

Posted

ostojini botovi

Posted

ignorisu me braca na maticnom topiku :(

ako bi mogao neko od vas franjevaca onda da mi pomogne

jel zna neko jel zvanicno bio dozvoljen ulazak u halu

i kako se ulazi(lo) na tekmu

hvala unapred

Posted

Ma kakvi, sve na divlje.

• +1 1
Posted

otisao bih sutra da pogledam borac, ne da mi se cimati do cacka u nedelju, ali ne znam dal bi me pustili sutra u halu

pretpostavljam da pustaju samo one bliske klubu najvernijima

Posted
1 hour ago, garmonbozia said:

Au kakvo kucanje Stepanovića

• Wub 1
Posted

Barem su počastili predsednika, nije dugo bilo

• +1 1
Posted

nek puknu nek puknu dusmani ja i dalje volim ceo svet volim rujno vino volim plave oci volim kad od lipe zamirise cvet...tako moze da se okarakterise rade radence zaograc...svi ga protivnici mrze i pljuju a on sipa trojke kad je najteze i smeska se...vidim da ga i pojedini grobari pljuju, samo ne znam zasto...desko je pravi gorbar i sipa trojke kad je najteze...a novica ubica kao pre 13 godina...mlad poletan i zajeban...stepanovic kucanje in your face...voleo bih da je gagi kod nas, bili bismo brutalni...mika borben, trifunovic ojacao, pejdz moze mnogo bolje...kad se vrati mozli i umesto perkinsa dodje neki drugi igrac osvojicemo sve

• Wub 1
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, Mark Rothko said:

Eh...

8YjT4qT.png

Klasika. Čim je navijač Partizana obavezno se u medijima ćuti o tome, a da je navijao za njih prva polovina tekstova bi bila o njegovim dečačkim snovima, pa tek onda kako je odigrao prethodne noći...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...