pbg12345 Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 11 hours ago, April said: Ne, on je samo rođen u Zenici, igrao je za Čapljinu sa Jasminom Repešom kad su izgubili čuveni baraž za ulazak u Prvu ligu protiv Olimpije za koju su igrali Zdovc i Vilfan. Odatle i njegov interes za ABA2. Sent from fav toy jesi siguran da nije u pitanju celik gde god sam citao uvek se pominjao celik zenica a i capljina je podaleko u hercegovini,savic je kasno krenuo sa kosarkom, valjda sa 16,17 god, malo mi cudno da ga je bas capljina izbunarila da nisi pomesao sa nekim hrvatskim kosarkasom, hercegovcem ali da, ima dosta slicnosti kamenjas-savic i sto rece neko kad bi akmenjas bio pola savica u prajmu, pun pogodak za partizan kamenjas je jednodimenzionalan igrac, ali imam osecaj da to sto ume i moze da radi moze podici bas na visok nivo partizan mu je opdlicna sredina za to, steta sto i ranije nije zaigrao na visem nivou vise puta sam pisao, borac je pokusao letos da ga dovede, bilos ve dogovoreno i na kraju se izjalovilo. steta
pbg12345 Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 (edited) u pravu si definitivno je igrao za borac iz capljine doigravanje doduse izgleda nije bilo, ali nije ni bitno, repesa jeste bio igrac i trener borca iz capljine od 1986 do 88 izvinjavam se na offu i ako davim, ali menisu ove teme bas zanimljive steta sto nema an netu da se nadju tabele, rezultati izvestaji prve i prveb lige 80tih, prilicno je to sturo sve https://www.bhbasket.ba/zoran-savic-za-bhbasket-kukoc-nas-je-cinio-boljim-igracima/ Edited May 29, 2021 by pbg12345
Nikodije Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 18 minutes ago, pbg12345 said: kamenjas je jednodimenzionalan igrac, ali imam osecaj da to sto ume i moze da radi moze podici bas na visok nivo to i ja mislim, a glavni mu je izazov odbrana, to mora da popravi. u svakom slucaju pozitivno je sto savic gleda igrace sa nizeg nivoa i spreman je da rizikuje, zvezda i partizan previse recikliraju u poslednje vreme, pa za kkp i dalje igra novica, sta reci. izgleda da kkp ide ka nba modelu funkcionisanja gde gm sklapa tim a onda ce trener (za koga se jos uvek ne zna ko ce biti) samo trenirati tu ekipu 1
Jimmy Kowalski Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 To je sve deo Ostojinog plana da za koju godinu postanemo clan NBA lige. Ozbiljno se krenulo u realizaciju.. 1
MocaVukotic Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Pitanje je samo koja nam kondferencija vise lezi 1
Ted Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 ok....vidim da nam je ovaj nesretni Amer polomio prste, komada dva, na drugoj tekmi koju je odigrao....moj prrdlog je da se odmah preda polufinale i ne igra vise nista ove sezone....jer je ostalo samo jos da neko pogine, sve ostalo se desilo
ZokiAsov Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Misko je resio da proda zagora u nba, sve lopte idu njemu. Gubimo 10 od mege, nema veze, zategnuce to zoc sledece sezone
April Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Kad god priđemo, Mata uvede Pejdža da ne bude napetoSent from fav toy
copkillah Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 Htedoh sinoć da pišem posle tekme o utiscima ali... Od pozitivnih stvari, Trifa kao da je malo nabacio mišiće, plus Gagi koji je odigrao zaista dobro (ali ne za nas nažalost).
Jimmy Kowalski Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 Sa Jankerom na parketu -25, sa Dangubom -15, sa Trifom -12.. Jebiga, ne mogu MIka, Zagor i Jare da nadoknade toliki minus..
copkillah Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 Interesantno je da je Mika juče bio jedan od najboljih na terenu, a na parketu je to izgledalo kao da ništa ne radi.
Azdaja Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Samo da ne dodju mandrili danas na tribine, popizdecu ako se desi scenario Čoki.
Recommended Posts