Joe D Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 (edited) ko zna sta je obuo edit: krle for scale Spoiler Edited May 20, 2021 by Joe D
pbg12345 Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 http://kkborac.rs/otkazan-prijateljski-mec-partizan-borac-ali-zakazan-duel-mladost-zemun-borac/?fbclid=IwAR1gPeWcMGSdEQzCoYWkRBkg80i456Jqxw7LIr61lUBiv49YWwY7IadjSow beeeeezite? a dobro, posle tri poraza ni ja se dalje ne bih blamirao 2
Mark Rothko Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Oslabili smo Mladost pred KLS, uzeli im Miletića i Drekslera. Od stranaca tu su još Perkins, Tomas i Pejdž. Centarska linija trenutno je Miletić - Janković.
Joe D Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 (edited) Miletic je u Borcu. Mozda mislis na Tanaskovica? edit: jok, miletic je u pitanju. kad ne mozes da ih pobedis, udji im u igraca Edited May 24, 2021 by Joe D
Кристофер Лумумбо Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 24 minutes ago, Mark Rothko said: Oslabili smo Mladost pred KLS, uzeli im Miletića i Drekslera. Od stranaca tu su još Perkins, Tomas i Pejdž. Centarska linija trenutno je Miletić - Janković. Kakva li je mutljavina bila oko njega. prvo partizan objavi rpsole goidne da ga je potpisao na dve godine, pa on to potvrdi, a onda jakovlejvic kaze on nema veze sa partizanom i odlucimcemo gde ce da nastavi karijeru. sada objavljuju da ce ipak u partizan.
pbg12345 Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 pa i za miletica se pisalo na pocetku sezone da je potpisao ugovor sa borcem, pre toga su bile pozajmice tek pre neki dan se pojavila vest da je zapravo i ovo bila pozajmica sad moguce da je to na pocetku sezone bila pogresna interpretacija novinara, ali sam siguran da sam citao da se radi o ugovoru sa borcem
April Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Meni je taj Dreksler precenjen. A ako su stvarno uzeli Miletića Borcu pred KLS, to je svinjarija.
Nikodije Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 3 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Kakva li je mutljavina bila oko njega. prvo partizan objavi rpsole goidne da ga je potpisao na dve godine, pa on to potvrdi, a onda jakovlejvic kaze on nema veze sa partizanom i odlucimcemo gde ce da nastavi karijeru. sada objavljuju da ce ipak u partizan. Kakva mutljavina, još prošle godine za vreme korone objavljeno je da je Dreksel potpisao za Partizan, pa je bila sprdnja da u vreme krize samo Partizan potpisuje nove igrače dok ostali otpuštaju. A Jakovljeviću verujem da Partizan i Mladost nemaju veze, baš kao i Čoviću kad to tvrdi za Zvezdu i Fmp
Кристофер Лумумбо Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 3 minutes ago, Nikodije said: Kakva mutljavina, još prošle godine za vreme korone objavljeno je da je Dreksel potpisao za Partizan, pa je bila sprdnja da u vreme krize samo Partizan potpisuje nove igrače dok ostali otpuštaju. A Jakovljeviću verujem da Partizan i Mladost nemaju veze, baš kao i Čoviću kad to tvrdi za Zvezdu i Fmp ma ne, nije jakovljevic to rekao zbog toga, naravno da su imali saradnju posto su im slali igrace. ovde je rec o lovi, prilicno je ocigledno.
Milošica Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 (edited) Ko je ona tvrda glava što do podne uvek spava Edited May 25, 2021 by Milošica
BWA Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 15 hours ago, Milošica said: Ko je ona tvrda glava što do podne uvek spava Džordan (F)lojd. Pojačanje iz 2 italijanske lige.
BWA Posted May 27, 2021 Posted May 27, 2021 Na utakmici KKP-Mladost koju izgleda gledam samo ja desio se jedan zanimljiv detalj. Naime, Rade Zagorac je uspio da završi kontru 3 na 0 i to tako što je zakucao. Bravo Rade, bravo. 1 2
Recommended Posts