Lord Stef Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 E? Videh negde u vestima (mislim na B92 ili Mondo) da se na Instagramu oprostio od kluba i navijaca i tako to i da Partizan nije odlucio da produzi ugovor. Doduse istu su nam vec doveli Mekintajera i Gaudloka...
BWA Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 To je bio neki nesporazum. Kasnije je potvrđeno da ostaje. Mekintajer bi bio odlično pojačanje.
shimpu Posted June 22, 2020 Author Posted June 22, 2020 Nece necu dijamante suvo zlato brilijante ni safire ni rubine samo mekintajer da potpise...salim se malo, iskoristio sam stihove iz pesme halida beslica necu necu dijamante... malo sam iskarikao tekst pesme i eto super stihova...sta znam ako ostanu gorda i volda onda i ne mora da potpise...vole bih u svetom dresu da vidim zofrija, lea, gagija i lucica...to nisu nerealne zelje...ove sezone neka trifa eksplodira...novica je tu da ga posavetuje i smiri kad treba
BWA Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 Mi danas otvorili novu temu i već na drugoj strani, a komšije svoju juče i još nisu mrdnuli sa prve. Institucija!
Nikodije Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 (edited) 14 hours ago, BWA said: Mi danas otvorili novu temu i već na drugoj strani, a komšije svoju juče i još nisu mrdnuli sa prve. Institucija! vas topik je mesto gde shimpr moze da podeli svoja razna stanja sa svima nama, jedna vrsta terapije, nakon koje se oseca bolje za kosarkaske sladokusce, mesto gde se uci o kosarci, ne samo obican kosarkaski topik poput kkcz topika Edited June 23, 2020 by Nikodije 1 2
Filozof manijak Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 3 minutes ago, Nikodije said: vas topik je mesto gde shimpr moze da podeli svoja razna stanja sa svima nama, jedna vrsta terapije, nakon koje se oseca bolje za kosarkaske sladokusce, mesto gde se uci o kosarci, ne samo obican kosarkaski topik poput kkcz topika Amin
shimpu Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 3 hours ago, Nikodije said: Predlazem da nikodiju za svaki post svi damo pehar da ne mora da krade na kraju sezone....buahahahaha sah mat 2
Ros Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 (edited) 17 hours ago, BWA said: Mi danas otvorili novu temu i već na drugoj strani, a komšije svoju juče i još nisu mrdnuli sa prve. Institucija! tako je to kad ste kk sledeca sezona. vi se opet nadate, a mi znamo bar mi to znamo Edited June 23, 2020 by Ros
copkillah Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 9 minutes ago, Ros said: tako je to kad ste kk sledeca sezona. vi se opet nadate, a mi znamo bar mi to znamo Kao što već rekoh, u protekloj sezoni, Partizan je osvojio sve moguće trofeje, dok ste vi posle najvećeg ulaganja u istoriji kluba ostali praznih ruku
Kreator Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Trinki i Koprivica da ostanu i nema zime za Partizan. Juriš na sve trofeje, bez pardona. Napred Partizan !!!
copkillah Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 15 minutes ago, Mark Rothko said: a na susednom topicu:
Recommended Posts