Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted

E? Videh negde u vestima (mislim na B92 ili Mondo) da se na Instagramu oprostio od kluba i navijaca i tako to i da Partizan nije odlucio da produzi ugovor. Doduse istu su nam vec doveli Mekintajera i Gaudloka...

Posted

To je bio neki nesporazum. Kasnije je potvrđeno da ostaje.

Mekintajer bi bio odlično pojačanje.

Posted

Nece necu dijamante suvo zlato brilijante ni safire ni rubine samo mekintajer da potpise...salim se malo, iskoristio sam stihove iz pesme halida beslica necu necu dijamante... malo sam iskarikao tekst pesme i eto super stihova...sta znam ako ostanu gorda i volda onda i ne mora da potpise...vole bih u svetom dresu da vidim zofrija, lea, gagija i lucica...to nisu nerealne zelje...ove sezone neka trifa eksplodira...novica je tu da ga posavetuje i smiri kad treba

Posted

Mi danas otvorili novu temu i već na drugoj strani, a komšije svoju juče i još nisu mrdnuli sa prve.

Institucija!

Posted (edited)
14 hours ago, BWA said:

Mi danas otvorili novu temu i već na drugoj strani, a komšije svoju juče i još nisu mrdnuli sa prve.

Institucija!

vas topik  je mesto gde shimpr moze da podeli svoja razna stanja sa svima nama, jedna vrsta terapije, nakon koje se oseca bolje za kosarkaske sladokusce, mesto gde se uci o kosarci, ne samo obican kosarkaski topik poput kkcz topika

Edited by Nikodije
  • Haha 1
  • Hvala 2
Posted
3 minutes ago, Nikodije said:

vas topik  je mesto gde shimpr moze da podeli svoja razna stanja sa svima nama, jedna vrsta terapije, nakon koje se oseca bolje za kosarkaske sladokusce, mesto gde se uci o kosarci, ne samo obican kosarkaski topik poput kkcz topika

Amin :nobles:

Posted
3 hours ago, Nikodije said:

Predlazem da nikodiju za svaki post svi damo pehar da ne mora da krade na kraju sezone....buahahahaha sah mat

• Hvala 2
Posted (edited)
17 hours ago, BWA said:

Institucija!

tako je to kad ste kk sledeca sezona. vi se opet nadate, a mi znamo

bar mi to znamo :D

Edited by Ros
  • Hamlet Strašni pinned this topic
Posted
9 minutes ago, Ros said:

tako je to kad ste kk sledeca sezona. vi se opet nadate, a mi znamo

bar mi to znamo :D

Kao što već rekoh, u protekloj sezoni, Partizan je osvojio sve moguće trofeje, dok ste vi posle najvećeg ulaganja u istoriji kluba ostali praznih ruku :fantom: 

Posted

Trinki i Koprivica da ostanu i nema zime za Partizan. Juriš na sve trofeje, bez pardona.

Napred Partizan !!!

Posted

limar je iz čačka, žoc je iz čačka

:fantom:

Posted
15 minutes ago, Mark Rothko said:

a na susednom topicu:
Key And Peele Reaction GIF

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...