Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Rocesti nam je dobio prvo poluvreme, Volden i O'Brajant drugo.

edit: Ali zato Dobric krvnicki radi da je izgubimo.

Edited by harper
Posted
1 minute ago, Plajvi said:

Simonovic zreo za penziju. 

Moramo pod hitno da zaboravimo one trojke protiv Baskonije, covek osim te sekvence od pocetka sezone pokazuje u svakom minutu i svakom smislu da je bivsi igrac. Ono sto je muka je da nama trebaju ti igraci iz drugog plana da dobijaju ovakve utakmice ali njih ocigledno zabole da igraju. Ovakvog Kuzmica bukvalno nikada nisam gledao, cak ni kada se vratio posle one saobracajke.

Posted

Ako bude sveta, dobicemo Buducnost 3-2 (a kako drugacije), i to je to. Meni ova ekipa lici na onu Alimpijevu, totalno nedefinisane random petorke stalno. Rekoste svi vec, nije neki trip gledati ove sezone, a i prethodna je bila buljson, gledali su mi se Bili, Lorenco i Perper koji je uglavnom bio povredjen. 

Posted

Teri je parodija, nadao sam se da ce biti neki Mozli za siromasne, kad ono Harlem Globtroter od 195cm i 85kg. U tandemu sa pokojnim Kuzmicem, nezapamceno bedan centarski tandem. Mitski dvojac Stimara - Ristic se trenutno cini kao vlazan san.

Podsecamo na onu Dzilovu razbijenu podgoricku bandu koja je isto pobedila Cska.

Posted (edited)

Igrali smo 40 sati posle Bajerna, za 48 igramo u Francuskoj, sve uz putovanje, tako da, ajde otpisano. Ono što je i protiv Bajerna upalo za oko je broj ofanzivih skokova koje dozvoljavamo protivnicima... 

Edited by assignment
Posted

Nekako je ispod zita prosla informacija da smo odmarali Davidovca a ja nekako mislim da su njegove lose igre u poslednje vreme veliki deo ovoga kako trenutno izgledamo. Davidovac je bio nas igrac broj dva tokom citavog pripremnog perioda i kako je on izgledao fenomenalno tako je i izgledala nasa igra.

• +1 1
Posted

Dobro je igrao dok je bio spuštan na 4. Tu je dovoljno brz (a i ume) da može da urniše četvorke. Za poziciju tri u EL je jednostavno prespor, i ofanzivno i defanzivno.

Posted (edited)

A dobro sad, nije ništa tako crno-belo, nisu pozicije u modernoj košarci toliko fiksne. Može da igra kao Simon za siromašne, a može i kao što ti želiš kao Bjelica za još siromašnije. Bitnije od nominalne pozicije je da igra sa loptom, to mu je prednost, a ne da bleji na strani pomoći i čeka da mu Lojd ili Obrajant izbace pas pa da kazni close out. Nema ni šut ni eksplozivnost da bi u tom segmentu bio vrhunski pa ne bi ni trebalo da mu to bude primarna uloga. Kako god, teško da će provoditi mnogo minuta nominalno na četvorci pored Obrajanta i Kuridže. Na četvorci je opasniji jedan na jedan spolja, na trojci ima veću prednost na skoku u napadu i tako dalje. Može i jedno i drugo da igra i da menja pozicije u zavisnosti od protivnika, faze utakmice, saigrača, ali mora i ekipa da bude stvarno tim i da ga koristi u punom kapacitetu.

Edited by Heaviside
  • +1 1
Posted

On je upravo nestao s terena dolaskom OBrajanta. Najbolje partije je pružao na poziciji niže. A sada mu se uloga svela na to kako si već napisao da kažnjav clese out, što naravno nikad nije bio njegov forte.

Posted

Nije Davidovac ove sezone došao u Zvezdu pa da ne znamo da može dobro da odigra i na spoljnim pozicijama. Imao je odlične partije i kada je praktično igrao beka, on se i afirmisao kao spoljni igrač. Igra nam se totalno promenila dolaskom Obrajanta, u tome je glavni problem, a ne u poziciji. Da me ne razumeš pogrešno, sviđa se i meni ideja sa njim na četvorci, samo se ne slažem da je to ključna stvar.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...