sigurnost Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 9 minutes ago, Heaviside said: Videćemo u trećoj utakmici i eventualnom finalu kako stoji u odnosu na Feldina. Ne može biti lošija investitcija od njega ako nam donese titulu. niko srecniji od mene u tom slucaju. 1
Shaq Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 nema sta, ova utakmica je bila gora nego ona prva u ovom povratnickom mandatu.. missim glupo je kao nadati se nekoj tituli, a strahovati od utkamice u utorak.. tako da ono da ga jebem ako nista bar na oruk je ocekivati da cemo proci, al tamo tesko da i sa boljom formom imamo sta da trazimo protiv hodora i ostale ekipe u crnom™.. :coffee:
Banjo Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Odbranicemo domaci teren protiv Buducnosti. Ovakvi kakvi smo, uzimamo ABA ligu.. nema straha, nema brige. 1
BWA Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 1 hour ago, Banjo said: Kad vidim Dodika juniora jos mi teze padne sve ovo. Jebace ih Stanivukovic ko drekavce. Junior jebe sve što hoda po zemlji, leti i pliva.
levi Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 48 minutes ago, harper said: Prestani da lazes, semafor je pokazao 0.6 kad je Atic dao trojku. Nije da ima veze imajuci u vidu rezultat ali gledamo i mi drugi utakmicu tako da lazes u prazno. malo mi je i žao kad se ovako blamiraš ali ko te jebe, nije ti prvi put da se zalećeš kao june na mene i da ispadaš glup. dugo smo svi ovde, mogao si već da shvatiš gde se nalaziš u odnosu na mene kada pričamo o košarci, ja sam se bavio time i znam o čemu pričam, a ti si entuzijasta sa viškom slobodnog vremena koji to voli ali ne zna. znači ako ti se učini da sam rekao nešto nelogično, možeš slobodno da pitaš da ti objasnim, nije nikakav problem, ali nemoj ovako tvrdoglavo samouvereno da pričaš o stvarima o kojima ništa ne znaš, čak i kad ti se lepo objasni, ne dešava se ovo prvi put a za ovo što kažeš da lažem možeš kad god hoćeš da mi popušiš kurac. evo slika kada lopta ulazi u koš, ovo je svetlo za istek napada, evo je lopta koja još nije cela prošla kroz koš, gore je preostalo vreme do kraja četvrtine, posle celog napada Igokee ajde reci sad lepo pred svima, ko laže ja ili ti? 3
Блок_64 Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Ja iskreno ne verujem da mi mozemo da odigramo gore od ovoga sto smo igrali veceras.Jebiga gubili smo od prvog minuta pa je to valjda unelo igracima neku dodatnu nervozu. Siguran sam da ce mo ih ovde pocistiti sa parketa.
harper lee Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 5 hours ago, fandorin said: Bolji je od Lojd od Feldina i to nemerljivo, bez obzira šta bude na kraju. I izvestan fijasko u plej ofu nema veze sa Lojdom, kao ni sa Lazićem (da napomenem za svaki slučaj). Već i vrapci znaju da bi sa ovakvom selekcijom na 1 i 5 Dzordan vrv uspeo da dovuče Zvezdu do titule, ali bi propišao krv za to. Ponoviću, u Alimpije sezoni, koja je aklamativno najgora u poslednjih 7 godina, na 1smo imali pravog Ročestija i Enisa, a na 5 Omića, Lesora i Antića. Tacno. Ovo je najveci raspad od tima koji smo imali od 2015 godine a raspad je poceo kad se Nnoko razboleo a sve opcije na kecu smo izduvali. Nije ovo los tim za ABA ligu kad se pogledaju igraci pojedinacno ali je svima njima tesko da igraju bez iole krstenog pleja. Nemamo apsolutno nikakvu kreaciju, ne igramo nista, pobedjujemo onda kada nas krene sut pa imamo visoke procente u sutu spolja. Ovo sto smo mi uradili ove sezone s pozicijom jedan moze komotno da se izucava kao primer kako sjebati i tu poziciju i ostatak tima. Razlog zbog kojeg cemo verovatno proci u finale je kondicija igraca Igokee koji ne mogu da igraju u istom ritmu 40 minuta, a i to je pod velikim znakom pitanja ako ih budemo pustili da opet sutiraju ovako lako spolja u prve tri cetvrtine.
harper lee Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 4 hours ago, levi said: malo mi je i žao kad se ovako blamiraš ali ko te jebe, nije ti prvi put da se zalećeš kao june na mene i da ispadaš glup. dugo smo svi ovde, mogao si već da shvatiš gde se nalaziš u odnosu na mene kada pričamo o košarci, ja sam se bavio time i znam o čemu pričam, a ti si entuzijasta sa viškom slobodnog vremena koji to voli ali ne zna. znači ako ti se učini da sam rekao nešto nelogično, možeš slobodno da pitaš da ti objasnim, nije nikakav problem, ali nemoj ovako tvrdoglavo samouvereno da pričaš o stvarima o kojima ništa ne znaš, čak i kad ti se lepo objasni, ne dešava se ovo prvi put a za ovo što kažeš da lažem možeš kad god hoćeš da mi popušiš kurac. evo slika kada lopta ulazi u koš, ovo je svetlo za istek napada, evo je lopta koja još nije cela prošla kroz koš, gore je preostalo vreme do kraja četvrtine, posle celog napada Igokee ajde reci sad lepo pred svima, ko laže ja ili ti? Izaci ce snimak sutra na sajtu ABA lige pa cemo videti celu akciju, nije se Radonjic bunio bezveze. A sto se tice pusenja tvog mlohavog kikirikija rekao bih ti da mozes da se sagnes i popusis ga sam sebi ali znam da ne bi mogao da nadjes ispod te masne stomacine. Posto to svakako neces moci da uradis u sopstvenoj reziji predlazem da ti ga popuse ova dva dripca koji su podrzali ovu poslednju demonstraciju tvog kucnog i partijskog vaspitanja.
hrkljush boys_2 Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Jednostavno bez keca ne ide, to je fundament košarke. Nema postavke, nema pika, Nnoko neiskorišten... Na sve se nadoveže jajarenje u 1p, za pleske svi odreda. No opet sve to nije rszlog za ovako bezobrazno suđenje, da li je razlog nekakav sukob lige sa Čovićem ili klasična korupcija, nebitno. Bezobrazno je ovim seljacima dozvoliti onoliko kontakata u igri 1 na 1 i pri ulazima, onda ove matweijalne povrede pravila, nek se nose u pičku materinu lagano svi Hordovi, Javorii, Dragojevići, Beloševići i ostala zgadija. U revanšu pristup moram biti jak i bezobrazan od prve sekunde i staviti ovima do znanja da od tog nema ništa. Ako se prođe u finale, Bokanovi su izraziti favoriti. I zbog forme, kompozicije sastava i navedenih Hordova, Javora etc...
theanswer Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Tako je, Zvezda ne može pošteno izgubiti, samo na sudije, svi drugi su seljaci i klošari, tuku, biju, vredjaju i kradu, samo su ovi vaši pošteni. Treba da prestanu da budu pošteni i da uđu u mulj. Jezivo. 4
Banjo Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Samo sto pre da se zavrsi ova sezona, ne mogu ove kljusine da gledam vise... Kad pomislim na Zvezdu lude misli me napadnu. Kad smo ono najurili Joba, ja veselnik nesto blebetao o timskom duhu, svlacionici i krvavim koljenima... Samo da njega najurimo pa ce ovi da zaigraju.. kurcina bato. Ko da zaigra, Kuzmic, Hall i Simonovic?
Joe D Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Gledao sam svakako mnogo gorih zvezdinih ekipa od ove, ali ni jedna me nije manje zanimala. Ne mogu da se nateram ni da pogledam celu utakmicu. Jedno veliko nista, mediokritetstvo kao takvo, uvreda za kosarku, narocito srpsku. 4
assignment Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 (edited) U najluđim snovima i najvećem mogućim optimizmom, pa da tvrdim da igramo ovako jer im je šev obezbedio licencu za EL. Meni je najveća enigma Radonjić, jer je prošlo dosta vremena a nikakvog napredka u igri, timskoj košarci. Imaš od igrača to što imaš, ali da ti tim mesecima jedino izgleda dobro ako im šut za tri na nekih 60 %, i Loyd ubaci 30 poena je neobjašnjivo. Juče je bilo nekoliko situacija gde je Noko izborio poziciju, rukama traži loptu, a plej (nebitno da li Hall, Walden ili Davidovac) loptu šalju ili levo ili desno na igrače sa čuvarom ispred nosa, koji će pokušati trojku... Statični do bola, kretanje skoro i ne postoji i nemoguće je da je to sve do samih igrača... Sa druge strane možda jednostavno nemamo više dovoljno gladnih igrača. Zasićeno je dosta toga. Loyd došao na godinu dana da napumpa statistiku, domaći igrači uzeli te titule po nekoliko puta, sigurni ugovori, zacementirani u klubu godinama, penzioneri Simonović i Kuzmić... Edited May 8, 2021 by assignment
harper lee Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 3 hours ago, hrkljush boys_2 said: Jednostavno bez keca ne ide, to je fundament košarke. Nema postavke, nema pika, Nnoko neiskorišten... Na sve se nadoveže jajarenje u 1p, za pleske svi odreda. No opet sve to nije rszlog za ovako bezobrazno suđenje, da li je razlog nekakav sukob lige sa Čovićem ili klasična korupcija, nebitno. Bezobrazno je ovim seljacima dozvoliti onoliko kontakata u igri 1 na 1 i pri ulazima, onda ove matweijalne povrede pravila, nek se nose u pičku materinu lagano svi Hordovi, Javorii, Dragojevići, Beloševići i ostala zgadija. U revanšu pristup moram biti jak i bezobrazan od prve sekunde i staviti ovima do znanja da od tog nema ništa. Ako se prođe u finale, Bokanovi su izraziti favoriti. I zbog forme, kompozicije sastava i navedenih Hordova, Javora etc... Mene takvo sudjenje nimalo ne cudi jer su i sudije zivi ljudi i citaju portale i novine. Covic dr Nebojsa je konfliktna licnost i pri tom ulazi u konflikte na najodvratnije zamislive nacine, s cinizmom, podmetanjima, sirenjima teorija zavere i seljackim pricama o nekakvim kaficima i drugim centrima moci koji mu rade o glavi. Nije to opravdanje za sudije, oni sude igracima i treneru koji su uglavnom korektni a ne Covicu, ali coveku se takve stvari uvuku pod kozhu i onda ume podsvesno da na neke situacije odreaguje ovako ili onako. U ABA ligi ne postoji nijedan ambiciozni klub sa kojim smo u dobrim odnosima, to je delom normalna posledica male evroligaske bare s puno ABA krokodila ali velikim delom je posledica i Coviceve palanacke paranoje koja stvara neprijatelje i gde je logicno i gde nije. Nama je bukvalno neophodan reset kakav smo napravili kad je Radonjic prvi put dosao u Zvezdu jer smo od njegovog dolaska prepusteni stihiji koju je samo na kratko prekinuo Milan Tomic i generalno lose izgledamo cak i kad imamo dobre timove, a obicno imamo dobre timove. Mozda cak ne bi bilo lose da se malo posvetimo Evrokupu na par godina i da bez pritiska igranja Evrolige i za nase prilike ogromnih ulaganja malo povratimo kosarkaski identitet, izvrsimo smenu generacija domacih igraca i stabilizujemo tu osnovu pa da tek onda vani trazimo nadgradnju. Po svim izjavama izgleda da se Radonjic vratio da ostane, treba to iskoristiti i napraviti novi dugorocni projekat jer ovako samo gubimo vreme i gomilamo troskove.
levi Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 9 hours ago, hrkljush boys_2 said: No opet sve to nije rszlog za ovako bezobrazno suđenje, da li je razlog nekakav sukob lige sa Čovićem ili klasična korupcija, nebitno. Bezobrazno je ovim seljacima dozvoliti onoliko kontakata u igri 1 na 1 i pri ulazima, onda ove matweijalne povrede pravila, nek se nose u pičku materinu lagano svi Hordovi, Javorii, Dragojevići, Beloševići i ostala zgadija. koje materijalne povrede pravila, ova harperova bulažnjenja? to nisu povrede pavila. jel bilo nešto drugo?
Recommended Posts