Jump to content

KK Crvena Zvezda 2020/21

Featured Replies

Treba da se igra na Lazića. Ubacuje belu tehniku u poslednje vreme, večeras pogodio sumanut šut iz kornera, sa ramena bez spuštanja lopte.

• Replies 7.5k
  • Views 391.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Je li ikada iko video tog coveka a da na licu nije imao onaj njegov blagi osmeh, karakteristican za dobre i plemenite ljude koji su u potpunom saglasju sa svojim zivotom? Nikad nisam upoznao coveka i

• harper lee
    harper lee

Ma, niko se i ne pali na ta baljezganja, osim par notornih smaraca. Ta potreba da se poravna krivica ili totalno objasni tudji nitkovluk sopstvenim greskama po svaku cenu i u svakoj mogucoj prilici, n

Posted Images

2 minutes ago, Nikodije said:

Treba da se igra na Lazića. Ubacuje belu tehniku u poslednje vreme, večeras pogodio sumanut šut iz kornera, sa ramena bez spuštanja lopte.

nakon sto je simon propustio otoren sut i uvalio kosku na pokrivenu stranu 5 sekundi pre isteka napada. 

Lazić stvarno, povratkom Radonje, podsjeća na najbolje dane karijere. Ponovo je to ona odbrana, sinoće je jedini on uspijevao zatvoriti Pangosa, čim je Dobria stavio na njega ovaj je sipao ko lud, a u napadu nema greške iz kornera, protiv Mege je ubacio jednu tricu i iz driblinga.

9 hours ago, Joe D said:

nakon sto je simon propustio otoren sut i uvalio kosku na pokrivenu stranu 5 sekundi pre isteka napada. 

Kako me je Simo ispizdio sinoć zbog nekoliko ovakvih situacija.

Potpisao Džoni za TT.

očekivano

imamo dva visoka, a pustamo blokisu u repku da ni tamo ne igra... cemu vise to palamudjenje sa njim, tolike godine sa njim a ni mikac napred, a plata solidna..

Sutra će Walden opet biti u timu, prvi je dobio ok lekara...

153355037_2897849757155158_8814665644946

• Author
4 minutes ago, Plajvi said:

153355037_2897849757155158_8814665644946

ilija je bio car za te stvari. odnese covek u tarabu i onda nevinim pogledom, opisujuci loptu rukama... isao sam na loptu!!!!

Koji Ilija?

Pa Najdoski, valjda

• Author
1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Koji Ilija?

jedan je ilija. dozvolis da grobar bolje zna :D

Nalazimo se na košarci, pa sam razmišljao o košarkašima...

streama bacite.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout