Nikodije Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 Sklonili Đokovića u Split, Uskokovića u Zvezdu, samo da niko ne smeta Filipu da pika 30 minuta u FMPu. Ostao je još Pot, al skloniće i njega, ne sumnjam.
Nikodije Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 Ma jok, ne smeta mi. Smeta mi samo kad neko napiše da je taj FMP Zvezdin proizvodni pogon. Čoviće i njihovu bolest mogu da razumem, sve ok.
Apollo Creed Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 (edited) Daj i Šešliju i Bursaća pa da vraćamo Kup na Kališ! Edited July 30, 2020 by Apollo Creed
levi Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Posle sedam godina, u kojima su igrače oblačili brendovi Champion i Nike, KK Crvena zvezda je dogovorila saradnju sa Adidasom
Apollo Creed Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Hoće li ostati neko u predgrađu da se igra sa Filipom...
Shaq Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 (edited) tuga od sastava, ovo nije ni za ec, stoji da je veci deo para otisao u partizan, al opet ovako jadno krenuti u el.. a i pitanje je dal ce se dovediti kec, al reko aj da se nadamo bar tome kad o cetvorci ni ne razmisljaju.. :facepalm: a ne treba zaboraviti da je i kuzmic veliki znak pitanja u smislu da 3 godine nije igrao kosarku.. kad se podvuce crta nemamo legit ni keca ni trojku ni cetvorku, a bez pristojne zamene na 5.. umetnost je sklopiti takav sastav Edited August 1, 2020 by Shaq
napadaj Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 24 minutes ago, Shaq said: stoji da je veci deo para otisao u partizan
April Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Pa šta, i nama je Želimir igrao, redovno trenirao i vraćao se u Padinjak na spavanjeIgrao i F4 u GanuJedino ne znam da li Kuzma služi ovde ili u FočiSent from fav toy
Milošica Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 22 minutes ago, April said: Pa šta, i nama je Želimir igrao, redovno trenirao i vraćao se u Padinjak na spavanje Igrao i F4 u Ganu Jedino ne znam da li Kuzma služi ovde ili u Foči Sent from fav toy Može li malo bliže o ovome za nas mlađe?
Joe D Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Ne znas za onu cuvenu da Zeljko ne pusta nikog pa ni babu na pesackom prelazu? 1
harper lee Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 On 30.7.2020. at 20:21, Nikodije said: Ma jok, ne smeta mi. Smeta mi samo kad neko napiše da je taj FMP Zvezdin proizvodni pogon. Čoviće i njihovu bolest mogu da razumem, sve ok. Ponekad je dobro biti pametan pa proveriti da li realna situacija odgovara onome sto se tvrdi, pre nego sto se covek obruka tvrdeci nesto sto ne odgovara realnosti, ali to je ocigledno preveliki napor za mnoge. Zvezda nikada vise igraca nije odjednom prebacila iz FMP-a nego ove godine, plus jednog koji je djuskao tamo u delu prosle sezone da bi se igracki povratio. U rosteru cemo imati sest igraca koji su u jednom trenutku igrali za FMP (za Lazica se ne secam da li je igrao tamo, ako jeste onda sedam) i tog jednog (Kuzmica) koji se tamo oporavljao. Ako to nije dovoljno da se tvrdi kako FMP jeste u sistemu proizvodnje igraca za prvi tim koliko tacno igraca treba da dodje iz tog kluba da bi bilo dovoljno? 12 po sezoni? 15? Razumem da je neko tvrdio to sto ti tvrdis prosle godine kad smo nakrcali onoliku gomilu stranaca, ove godine za takve tvrdnje nema osnova, Meni se cini da ljudi kao ti ne znaju tacno sta hoce, znaju samo da nista to ne valja i da bi oni bolje da ih neko pita. Ti kukas sto nema vise igraca iz FMP-a, onaj drugi kuka kako nemamo tim ni za Evrokup, prizivaju se istovremeno neki fantomski domaci talenti i stranci koji kostaju milion dolara po sezoni, ne valja kad Uskokovic ili Radanov igraju u FMP-u, ne valja kad predju u Zvezdu,... Jedino sto je od pocetka praksa je da se saceka bilo kakva odluka kluba i da se odmah tvrdi da je ta odluka glupa i da je trebalo odluciti potpuno suprotno, kakva god da je odluka.
Recommended Posts