Ratamahatta Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Dobro su procistili™. I prosle godine je bilo ovako, pa je usao Gnom da istopi i Bili masio sut za pobedu. Pa smo izduvali 15 razlike u produzetku.
ZSNj Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Ma koje sudije. Steta sto se ne igra po grupama kao ranije, pa lepo ispadnes i ne moras cele godine da gledas ovu jadnost
levi Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 3 minutes ago, Ros said: prošao i alejup za terija
Heaviside Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 (edited) I mene nervira Džoni,a još više me nerviraju treneri kojima ekipa posle njihovog tajmauta redovno proda loptu ili uzme loš šut. Obrajant je sada bio u čudu šta ga je snašlo u prvom napadu posle Obradovićevog tajmauta i prodao je loptu naravno. Edited December 3, 2020 by Heaviside
FPLS Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Ovi ne da su se nudili, nego su skinuli gace i naguzili se, ali je Djoni resio da ipak masturbira 1
Ratamahatta Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Davi Dovac sam na trojci daje udvojenom JOB-u. Proradice Obradu stitna od njega, celu utakmicu ga jebe. 1
Recommended Posts