samo_opusteno Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Jbg ne mozes dobiti bez ijedne trojke u drugom a oni 10-ak... Dobro smo se i drzali.
harper lee Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Ovo sto su sudije radile poslednja cetiri minuta nakon TO Reala je ozbiljan bezobrazluk. Steta, do tada je utakmica bila sasvim dobra sa obe strane, igrala se ozbiljna kosarka.
Drako Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 (edited) Sad htedoh da napisem, ponekad se divim sportistima na hladnokrvnosti...po cenu karijere bi posle ovih bezobrazluka zavalio samarcinu kostimiranim majmunima. Zato sam i batalio sport. Edited November 13, 2020 by Drako
Heaviside Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Dobili bi ovo da je bilo publike. Dobra utakmica.
harper lee Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Izgleda da smo izasli iz onog gluvog perioda od prosle nedelje, malo smo se stabilizovali. Ima tu igraca za koje je sve ovo previse ali to smo znali i pre pocetka. Nisu ni svi protivnici Real, bice ekipa protiv kojih ce igraci poput Hola, Kuridze ili Rita da daju fin doprinos, kao sto su ga i davali do sada. Tavares nas je ozbiljno ostetio na pocetku drugog poluvremena kad su nas okrenuli, promasili smo gomilu zicera jer su se igraci plasili rampi. Lepa vest je da se Davidovac probudio iz dogmatskog dremeza, njega izgleda motivisu samo ovakvi protivnici. Losa vest je da smo ozbiljno tanki na pleju, ovaj nivo je previse za Hola a Rocesti vise nije onaj igrac. 1
Cane Vukic Prebranac Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Добро смо се пошибали, фалило је мало среће у нападу и мало концентрације у одбрани, поготово на чувању Томкинса који нас је затрпао тројкама. Надам се да се Куз није озбиљно повриједио, тај човјек стварно нема среће.
Dankan Ajdaho Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Poenta je da ovakve timove bez prvog pleja nećemo pobeđivati. Hol i Volden nemaju kvalitet da organizuju igru kada je stani pani, Davidovac je prespor i premekan za takve momente, Ročesti je bivši igrač i rekreativac i to je to. Bukvalno je greh ne dovesti prvog pleja na ovu ekipu.
Shaq Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 nema leba od joba.. kad je sam i kad treba da sutne, propusti sut, a kad ga utroje u 5-oj sekundi napada on sutira preko 6 ruku iz okreta.. :facepalm:
Heaviside Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 6 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Poenta je da ovakve timove bez prvog pleja nećemo pobeđivati. Hol i Volden nemaju kvalitet da organizuju igru kada je stani pani, Davidovac je prespor i premekan za takve momente, Ročesti je bivši igrač i rekreativac i to je to. Bukvalno je greh ne dovesti prvog pleja na ovu ekipu. Pa pobedili smo CSKA, a i ovo je bilo vrlo blizu. Daleko da od toga da nam se raspala igra. Btw, Davidovac jeste spor ali nije mekan uopšte iako tako deluje ako se površno gleda. Naravno, bilo bi super kada bi imali pravog pleja, ali jebi ga, i ovo je skupa i dobra ekipa za nas u sezoni bez publike u sred ekonomske krize.
harper lee Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Just now, Dankan Ajdaho said: Poenta je da ovakve timove bez prvog pleja nećemo pobeđivati. Hol i Volden nemaju kvalitet da organizuju igru kada je stani pani, Davidovac je prespor i premekan za takve momente, Ročesti je bivši igrač i rekreativac i to je to. Bukvalno je greh ne dovesti prvog pleja na ovu ekipu. Greh je ne placati igrace, a za prvog pleja smo kratki nekih 300-400 hiljadarki i to ne za nekog ubicu, samo korektnog pleja. Probalo se na blef sa Rocestijem, izgleda da nije upalilo. No, sve i da on dobije otkaz posle ova dva meseca koliko ima ugovor, nemojte ocekivati da ce biti doveden ozbiljan igrac. Prosto u ovom trenutku nema para za bilo kakve dalje egzibicije. Mogu da razumem razocarenje zbog toga kako je tekla ova utakmica ali mi ovakve ekipe mozemo pobediti, sa tim plejem ili bez njega, na jednoj ili par utakmica ako nas usere, kao sto smo dobili CSKA. Ocekivati da budemo konkurentni ekipama koje ne samo da su kandidati za titulu vec su neki, kao Real, istu vec osvajali, jednostavno je besmisleno. Naterali smo takvu ekipu da nas pobedi batinama uz obilato slepilo sudija koje su pustale Realove najpoznatije igrace da rade sta hoce, to mi je pokazatelj da smo se dobro drzali na planu igre. Ja stvarno ne mogu da zamerim nista Holu koji igra za 120 hiljada, Kuridzi, Teriju i Ritu koji su preskocili dva ranga takmicenja a Evroligu do skoro gledali na TV-u, Voldenu zbog dve izgubljene lopte pod pritiskom Kampaca i Lojdu kojeg je Rudi strpao u dzep u poslednjih nekoliko minuta. Sto se ti igraci budu vise privikavali na ovaj nivo bice im i lakse da igraju, upravo protiv ovakvih ekipa najbolje mogu da shvate sta im je jos potrebno da napreduju.
Božo Crveni Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Zvezda trenutno ima možda i najbolji bekovski par Eurolige u dvojcu Volden-Lojd, nemojte biti neskromni. Bolji su od Lorenca i Bilija, a njih dvojica su bili odlični prošle sezone. Treba se radovati što se uopšte igra, a ovakav tim je premija s ozbirom na uslove. Jednog dana će mnogi da se pominju upravo ovu ekipu kao nešto najbolje u KKCZ ikada. S uživanjem ću pratiti sve prenose vaših utakmica ove sezone, tim pre što nema tzv. publike u obličju mandrila. Jedino i dalje ne mogu da dokučim šta će jedan 1 Lazić na parketu kada se juri razlika u zadnjih par minuta?
Dankan Ajdaho Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 5 minutes ago, harper said: Greh je ne placati igrace, a za prvog pleja smo kratki nekih 300-400 hiljadarki i to ne za nekog ubicu, samo korektnog pleja. Probalo se na blef sa Rocestijem, izgleda da nije upalilo. No, sve i da on dobije otkaz posle ova dva meseca koliko ima ugovor, nemojte ocekivati da ce biti doveden ozbiljan igrac. Prosto u ovom trenutku nema para za bilo kakve dalje egzibicije. Mogu da razumem razocarenje zbog toga kako je tekla ova utakmica ali mi ovakve ekipe mozemo pobediti, sa tim plejem ili bez njega, na jednoj ili par utakmica ako nas usere, kao sto smo dobili CSKA. Ocekivati da budemo konkurentni ekipama koje ne samo da su kandidati za titulu vec su neki, kao Real, istu vec osvajali, jednostavno je besmisleno. Naterali smo takvu ekipu da nas pobedi batinama uz obilato slepilo sudija koje su pustale Realove najpoznatije igrace da rade sta hoce, to mi je pokazatelj da smo se dobro drzali na planu igre. Ja stvarno ne mogu da zamerim nista Holu koji igra za 120 hiljada, Kuridzi, Teriju i Ritu koji su preskocili dva ranga takmicenja a Evroligu do skoro gledali na TV-u, Voldenu zbog dve izgubljene lopte pod pritiskom Kampaca i Lojdu kojeg je Rudi strpao u dzep u poslednjih nekoliko minuta. Sto se ti igraci budu vise privikavali na ovaj nivo bice im i lakse da igraju, upravo protiv ovakvih ekipa najbolje mogu da shvate sta im je jos potrebno da napreduju. Koliko je koštao Zo? Kada Ročesti bude otpušten cena igrača takvog profila s one strane bare sumnjam da će prelaziti 250k. To je valjda cifra koju mogu da izmisle, a to je ono što bi nas vrlo verovatno prevelo u plus u ovakvim situacijama.
harper lee Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 13 minutes ago, Heaviside said: Pa pobedili smo CSKA, a i ovo je bilo vrlo blizu. Daleko da od toga da nam se raspala igra. Btw, Davidovac jeste spor ali nije mekan uopšte iako tako deluje ako se površno gleda. Naravno, bilo bi super kada bi imali pravog pleja, ali jebi ga, i ovo je skupa i dobra ekipa za nas u sezoni bez publike u sred ekonomske krize. Ma, naravno. Svi bismo da na svakoj poziciji imamo igraca klase Lojda a onda kad odrede cenu sezonske na 100 evra svi hoce da se ubiju i traze prve makaze da iseku proslogodisnju sezonsku iz protesta. A ako moze i po jedno pet igraca iz omladinske skole da se preko noci pretvore u Bogdanovica ili Jokica. Dosta zamerki je moglo da se uputi posle Himkija i Bajerna, veceras se nema sta zameriti. Tim pre sto smo juce ujutru doleteli iz Francuske. Ljudi su nas jednostavno posteno prebili, napravili su more kontakta na granici faula a imaju reputaciju pa im se tako nesto ne sudi u zavrsnicama. Pamet za drugi put. Naravno da je bilo i nasih gresaka i nedovoljnosti ali to su stvari koje se mogu ocekivati od igraca koji nemaju iskustvo na ovom nivou kosarke.
harper lee Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 9 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Koliko je koštao Zo? Kada Ročesti bude otpušten cena igrača takvog profila s one strane bare sumnjam da će prelaziti 250k. To je valjda cifra koju mogu da izmisle, a to je ono što bi nas vrlo verovatno prevelo u plus u ovakvim situacijama. Mislim 40.000 mesecno ali nisam siguran, to je cifra koju sam cuo. Da li mogu da izmisle 250.000? Verovatno mogu. Moze i meteor sutra da pogodi Beograd. Da li bi nas to "prevelo u plus u ovakvim situacijama" ne moze znati niko. Dakle, treba se zaduziti dodatnih 250.000 u ovakvoj situaciji da bismo mozda nesto dobili protiv Reala gde tih 250 hiljadarki pola igraca iz tima dobija mesecno. Zasto? Zato sto navijaci ne mogu da podnesu to sto su izgubili od Reala? Mislim da je pametnije da takvi navijaci usklade ocekivanja mogucnostima kluba nego da ulazimo u finansijske dubioze. Da ne pricam o tome da bi posle jedne utakmice dok se taj igrac ne stabilizuje i uigra bio proglasen za kravu muzaru. Ne moramo da pominjemo O'Brajanta, seti se samo sta si ti pisao za tog istog Lorenza nakon prvih nekoliko utakmica. Siguran sam da bismo svi zeleli da imamo bolji tim na svim pozicijama, ovo je tim koji mozemo da platimo i to je to. Izgubicemo mi i u Blaugrani, odvalice nas Barselona od zivota, ali odvalila je i Igorov Fener sa 42 razlike sa sve Lorenzom na pleju pa sta da se radi. Neki timovi prosto mogu da plate bolje igrace i pobedice nas u 9 od 10 utakmica. Veceras Rudi daje trojku iz nemoguce pozicije na isteku napada, Rit promasuje dve zaredom iz ciste pozicije. Rudi je Rudi, Rit je Rit, neko nesto moze a neko ne moze.
Dankan Ajdaho Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Naša dva pleja večeras ukupan indeks -2. No nije samo večeras bio problem. Moje razmišljanje je da je tu neophodna korekcija i to je to. Uglavnom, videćemo hoće li biti reakcije na tom planu veoma skoro.
Recommended Posts