Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2020/2021: Aut derbi, aut nihil

Featured Replies

Djurgarden vec ima 13 kola u Svedskoj, ne bi bilo lose da njih izbegnemo. Ostali su truba.

• Replies 8.8k
  • Views 453.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

i u tih 13 kola vec imaju 4 poraza. meni ovakve stvari deluju potpuno neverovatno, nakon 30 godina srpskog otrova gde prvak po sezoni gubi 1-2 utakmice.

Koliko je Liverpool imao poraza u ovoj produzenoj sezoni? A Siti prosle sezone?

Liverpool ove sezone 3, prosle 1 poraz... Strasno!

i arsenal 2004, 0 poraza. ma nebitno, nego mi je uvek interesantno kada naletim na tako neka normalna prvenstva.

Imaju 3 poraza na strani, od cega je 1 od Malmea koji im bezi 5 bodova. Veruj mi nije to nista za njih.

Djurgarden je u poslednjem kolu uzeo titulu ispred nosa Malmeu i Hamarbiju -1 i AIKu -3. Cela sezona je bila klackalica u top 3.

verovatno oni jesu najnezgodniji u tom prvom krugu, uz njih celje i dinamo brest, ovako na prvu. ostalo bi trebalo da je lakse.

vidim da sileks igra iako je vardar sampion, nesto se ne secam o cemu se radi, pretpostavljam da imaju neku kaznu?

Edited by Nikodije

prošle god kad su bili prvaci imali su 4 poraza za celu sezonu, a Malme 3. a Zvezda 2. neverovatno

Cekaj, jel od ove godine moguce da igramo sa ekipama iz regiona™?

jeste. kad kazes "region" tu se misli na bih i hrvatsku, posto se sa ostalima iz regiona regularno igralo svih ovih godina.

Ovi sa Gibraltara su imali jedan poraz,a prvak Farskih ostrva nijedan.

Fori Eš da ne i goovrimo;ovo je sedma sezona da nisu izgubili utakmicu.

Edited by Apollo Creed

Just now, Nikodije said:

jeste. kad kazes "region" tu se misli na bih i hrvatsku, posto se sa ostalima iz regiona regularno igralo svih ovih godina.

To to.

e sad, ne znam da li je to samo izuzetak ove godine jer se igra bez publike, ili nova politika i za ubuduce.

Osim sa "Kosovom" mozemo sa svima. Taman da to odradimo pred praznim stadionom negde na Kipru

kosovski* prvak drita iz gnjilana danas startuje u pretkvalifikacijama, igraju protiv tima iz andore. zanimljivo da jedan njihov igrac nije dobio svajcarsku vizu (igra se u nionu)

Mali off

Svaki dan odvojim sat vremena za voznju bajsom sa klincima i deo rute je pored Macvinog stadiona. Na sve nacine pokusavam da se sutra uvucem sa nekim od stafa, ali dana smo na parkingu videli veliki bus TSC i skontam da igraju kadeti u 11. Pomocni teren je iza istocne tribine glavnog stadiona i bukvalno u betonskoj konstrukciji istocne tribine je bilo jedno 50 tak ljudi (na propisnoj distanci) i pratilo tekmu. Jbt posle 2min sam shvatio koliko mi zivi fudbal nedostaje i da mesecima nisam bio na stadionu, cudan osecaj kao da mi je neko roknuo "dozu srece" u vene.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.