John Coltrane Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Djurgarden vec ima 13 kola u Svedskoj, ne bi bilo lose da njih izbegnemo. Ostali su truba.
Nikodije Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 i u tih 13 kola vec imaju 4 poraza. meni ovakve stvari deluju potpuno neverovatno, nakon 30 godina srpskog otrova gde prvak po sezoni gubi 1-2 utakmice.
Milosh76 Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Koliko je Liverpool imao poraza u ovoj produzenoj sezoni? A Siti prosle sezone? Liverpool ove sezone 3, prosle 1 poraz... Strasno! 1
Nikodije Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 i arsenal 2004, 0 poraza. ma nebitno, nego mi je uvek interesantno kada naletim na tako neka normalna prvenstva.
John Coltrane Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Imaju 3 poraza na strani, od cega je 1 od Malmea koji im bezi 5 bodova. Veruj mi nije to nista za njih. Djurgarden je u poslednjem kolu uzeo titulu ispred nosa Malmeu i Hamarbiju -1 i AIKu -3. Cela sezona je bila klackalica u top 3.
Nikodije Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 (edited) verovatno oni jesu najnezgodniji u tom prvom krugu, uz njih celje i dinamo brest, ovako na prvu. ostalo bi trebalo da je lakse. vidim da sileks igra iako je vardar sampion, nesto se ne secam o cemu se radi, pretpostavljam da imaju neku kaznu? Edited August 8, 2020 by Nikodije
levi Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 prošle god kad su bili prvaci imali su 4 poraza za celu sezonu, a Malme 3. a Zvezda 2. neverovatno
John Coltrane Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Cekaj, jel od ove godine moguce da igramo sa ekipama iz regiona™?
Nikodije Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 jeste. kad kazes "region" tu se misli na bih i hrvatsku, posto se sa ostalima iz regiona regularno igralo svih ovih godina.
Apollo Creed Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 (edited) Ovi sa Gibraltara su imali jedan poraz,a prvak Farskih ostrva nijedan. O Fori Eš da ne i goovrimo;ovo je sedma sezona da nisu izgubili utakmicu. Edited August 8, 2020 by Apollo Creed 1
John Coltrane Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Just now, Nikodije said: jeste. kad kazes "region" tu se misli na bih i hrvatsku, posto se sa ostalima iz regiona regularno igralo svih ovih godina. To to.
Nikodije Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 e sad, ne znam da li je to samo izuzetak ove godine jer se igra bez publike, ili nova politika i za ubuduce.
Milosh76 Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Osim sa "Kosovom" mozemo sa svima. Taman da to odradimo pred praznim stadionom negde na Kipru
Nikodije Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 kosovski* prvak drita iz gnjilana danas startuje u pretkvalifikacijama, igraju protiv tima iz andore. zanimljivo da jedan njihov igrac nije dobio svajcarsku vizu (igra se u nionu)
John Coltrane Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Mali off Svaki dan odvojim sat vremena za voznju bajsom sa klincima i deo rute je pored Macvinog stadiona. Na sve nacine pokusavam da se sutra uvucem sa nekim od stafa, ali dana smo na parkingu videli veliki bus TSC i skontam da igraju kadeti u 11. Pomocni teren je iza istocne tribine glavnog stadiona i bukvalno u betonskoj konstrukciji istocne tribine je bilo jedno 50 tak ljudi (na propisnoj distanci) i pratilo tekmu. Jbt posle 2min sam shvatio koliko mi zivi fudbal nedostaje i da mesecima nisam bio na stadionu, cudan osecaj kao da mi je neko roknuo "dozu srece" u vene.
Recommended Posts