Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2020/2021: Aut derbi, aut nihil

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Kad Mister cuje u svlacionici da vodi Liberec ima da pojaca autobus sa jos jednim stoperom

Posted (edited)

Smor od utakmice, a realno i nama i njima x radi posao. Imali si dve solidne šanse Nemci... Napred nismo odigrali ništa, ako smo imali dva šuta na gol i to traljava.... 

Edited by assignment
Posted

organizovano se branimo, sto bi se reklo... 

Posted (edited)

I Gentu i Liberecu duva promaja za sve pare, ovi su tesni veoma, mislim da mozemo da damo gol samo iz prekida, ili Kanga s po terena. 

A mozemo da ga primimo na podosta nacina, nadam se da necemo. 

Edited by Plajvi
Posted (edited)

jel su na proleće šeširi po koeficijentu, ili prvi u grupi vs drugi?

Edited by levi
Posted

Jos je daleko do proleca.  Kako sada stoje stvari, vrlo je moguce da za prolece budemo igrali u Liberecu.  A to bi bio prilicno los scenario (korona, povrede, umor). 

Posted (edited)
2 minutes ago, Dimitrije said:

Jos je daleko do proleca.  Kako sada stoje stvari, vrlo je moguce da za prolece budemo igrali u Liberecu.  A to bi bio prilicno los scenario (korona, povrede, umor). 

da ali ako prvo mesto donosi gornji šešir onda se isplati pojuriti, značajna je eventualna nagrada. a ako i sa prvim mestom idemo u donji šešir onda nema veze, može salonski x sa Nemcima, samo da se prođe

Edited by levi
Posted

Valjda je osam iz lš i osam najboljih prvih protiv ostalih prvih i svih drugih 

Posted

Mislim da su nosioci prvi u grupama LE + 4 treceplasirana s najboljim ucinkom u LS, bar je pre tako bilo. 

• +1 2
Posted
3 minutes ago, levi said:

da ali ako prvo mesto donosi gornji šešir onda se isplati pojuriti, značajna je eventualna nagrada. a ako i sa prvim mestom idemo u donji šešir onda nema veze, može salonski x sa Nemcima, samo da se prođe

Da bi nesto pojurio moras i da se pitas nesto na terenu.

Posted (edited)

Ja jos uvek nisam siguran da cemo da osvojimo i drugo mesto.  Hofenhamj je i sa drugim timom superiorniji u odnosu na nas i prokockali su nekoliko prilika da povedu - mi nista.  Ako mi ovo izgubimo a Slovan pobedi u Gentu, onda ce u Liberecu da bude cupavo.  Mi cemo i dalje da budemo desetkovani i umorni, a Slovan ce da igra za revans i visoku pobedu.

Edited by Dimitrije
Posted

a da, ulaze i ovi iz lige šampiona. onda ništa, nema šanse

Posted

Jeste Dimitrije izgubicemo 4-5 razlike u Ceskoj... :lolol:

Posted

Desavalo se to i ranije (PAO 1971.).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...