Apollo Creed Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 13 minutes ago, Bright Billy said: do veceras moramo da prijavimo igrace za le tako da ako danas neko dodje dosao je, sutra nam ne vredi nista... 1 1
Ratamahatta Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Kuzmanović frei takođe, nisam ga dugo gledao, ne znam koliko je islužen, ali poziciono pasuje veoma.
James Marshall Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ma neće ovi naši sigurno dovoditi nikakve islužene likove koje ne mogu da prodaju, nije da će nam nešto bitno povećati šanse u LE a u domaćici pitanje kadra nam nije problem. A što bi plaćali.
levi Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 kakav je to lažni transfer dedlajn bio sinoć, ako se i danas dovode igrači?
Ratamahatta Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Slobodni mogu bilo kada da potpišu, bar mislim, dedlajn je za transfere među klubovima.
John Coltrane Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 A i deadline zbog prijave igrača UEFA takmičenjima.
Hobbit slayer Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ma neće ovi naši sigurno dovoditi nikakve islužene likove koje ne mogu da prodaju, nije da će nam nešto bitno povećati šanse u LE a u domaćici pitanje kadra nam nije problem. A što bi plaćali. Mada se slažem u vezi toga da je mala verovatnoća da će dovesti nekog, mislim da ne bi trebalo da precenjujemo mogućnosti Tvorzana & Co u vezi toga koliko bi mogli da izvuku od prodaje igrača, pošto ništa u zadnjih par godina ne govori u prilog tome. Ja mislim da bi oni imali problema i Mesija da prodaju za više od par miliona. Sent from my HD1913 using Tapatalk
Bright Billy Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 moze jedan slobodan igrac da potpise ali do veceras moramo da predamo spisak za le.
Apollo Creed Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Imaju li Napredak ili Spartak nekog levog beka za 300.000 i 20% od buduće prodaje?
James Marshall Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 1 minute ago, Hobbit slayer said: Mada se slažem u vezi toga da je mala verovatnoća da će dovesti nekog, mislim da ne bi trebalo precenjujemo mogućnosti Tvorzana & Co u vezi toga koliko bi mogli da izvuku od prodaje igrača, pošto ništa u zadnjih par godina ne govori u prilog tome. Ja mislim da bi oni imali problema i Mesija da prodaju za više od par miliona. Sent from my HD1913 using Tapatalk Ma znam ali djeluje da su se opekli i ovim gomilanjem igrača, kome sad prodati čak i ove od 27-28, a kamoli Zdravkana i slične od 33-34. Mada, ako i ti matorani ne nađu neki angažman, uvijek mogu da treniraju sa nama (ili čak i zaigraju( a onda negdje da ih zavaljamo gdje nema transfer dedlajna. Ali opet, svaki matorac zauzima mjesto nekom koga bismo mogli da prodamo, a djeluje da ovim našim u upravi to i jeste bitnije, čak i od sportskog aspekta, pogotovo kad prođe avgust/septembar.
levi Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 za Uefu je bitno da je igrač eligible za domaća takmičenja, tako da se računa dedlajn FSS. šta je urađeno urađeno, plus još taj jedan slobodan igrač eventualno. mada nema razloga, u vreme korone, bez prihoda od CL, i sa Mrkelinim skauting sposobnostima, bolje da ne dovode nikoga. bitniji su odlasci
Milosh76 Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Partizan i Crvena zvezda će koplja da ukrste u nedelju 18. oktobra. Poznata je i satnica derbija 11. kola Superlige. Fudbaleri dva tima će na teren od 17 časova.Moguce da Ben ide posle Derbija kod Milojevica
samo_opusteno Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Cudno da se igra u nedelju a ne u subotu, ovako imamo dan manje za pripremu Hofenhajma. Sto se tice prelaznog roka posle dugo vremena smo skratili ekipu na razumnu meru. Otislo je bas mnogo igraca, Jovancic, Jovicic, Vulic, Tomane, Jevtovic, La Para, Garsija, Kanjas, ne znam sta se desava sa Babicem i Jirkom ali ni njih nema tu. Cini se da smo i politiku promenili, kod Milojevica je rezon bio da igraju iskusni igraci a klinci se prodaju odmah da bi se dobile pare za dovodjenje iskusnih koji ce ulaskom u grupe doneti nove pare. Iimali smo 2 tima iskusnih igraca koja su se cesto rotirala u potpunosti. Sada nemamo toliko igraca, uz to sada nekolicina mladjih igra bitnu ulogu i u evropi. Ne rotiramo vise citave timove nego po par igraca, ne igramo sa 2 zadnja vezna... Ostaje pitanje da li su promenu politike uradili planski ili su naterani losom finansijskom situacijom i pravilom o 2 bonus igraca ali je lepo videti da moze i racionalno kad se hoce. Tea Katai je sa par storija ucinila da imamo jaci tim nego prosle sezone iako imamo mnogo manji i jeftiniji kadar. Ruzno je sto smo za sve ove odlaske uzeli oko 3-4 miliona evra ukupno i sto nemamo igrace vrednosti preko 5 miliona ali ocekujem da ce se to ubrzo promeniti sa igranjem Nikolica i Gavrica. Sve u svemu kako je izgledalo na kraju prosle sezone ovo sad je ok. Delovalo je da smo u slobodnom padu ali je Stankovic uspeo da pricu zadrzi u pobednickim okvirima, docekao je Sanoga, dobio nenadano Kataija, isceprkao Falcinelija, istrpio Ivanica, izgurao Nikolica... Bice zanimljivo videti sta mozemo u grupi i kako ce derbi izgledati.
harper lee Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 7 minutes ago, samo_opusteno said: Cudno da se igra u nedelju a ne u subotu, ovako imamo dan manje za pripremu Hofenhajma. Sto se tice prelaznog roka posle dugo vremena smo skratili ekipu na razumnu meru. Otislo je bas mnogo igraca, Jovancic, Jovicic, Vulic, Tomane, Jevtovic, La Para, Garsija, Kanjas, ne znam sta se desava sa Babicem i Jirkom ali ni njih nema tu. Cini se da smo i politiku promenili, kod Milojevica je rezon bio da igraju iskusni igraci a klinci se prodaju odmah da bi se dobile pare za dovodjenje iskusnih koji ce ulaskom u grupe doneti nove pare. Iimali smo 2 tima iskusnih igraca koja su se cesto rotirala u potpunosti. Sada nemamo toliko igraca, uz to sada nekolicina mladjih igra bitnu ulogu i u evropi. Ne rotiramo vise citave timove nego po par igraca, ne igramo sa 2 zadnja vezna... Ostaje pitanje da li su promenu politike uradili planski ili su naterani losom finansijskom situacijom i pravilom o 2 bonus igraca ali je lepo videti da moze i racionalno kad se hoce. Tea Katai je sa par storija ucinila da imamo jaci tim nego prosle sezone iako imamo mnogo manji i jeftiniji kadar. Ruzno je sto smo za sve ove odlaske uzeli oko 3-4 miliona evra ukupno i sto nemamo igrace vrednosti preko 5 miliona ali ocekujem da ce se to ubrzo promeniti sa igranjem Nikolica i Gavrica. Sve u svemu kako je izgledalo na kraju prosle sezone ovo sad je ok. Delovalo je da smo u slobodnom padu ali je Stankovic uspeo da pricu zadrzi u pobednickim okvirima, docekao je Sanoga, dobio nenadano Kataija, isceprkao Falcinelija, istrpio Ivanica, izgurao Nikolica... Bice zanimljivo videti sta mozemo u grupi i kako ce derbi izgledati. Na pozajmici su.
assignment Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 (edited) Navodno smo odbili nešto preko 4 miliona za Gavrića, koje je ponudila Atalanta zadnjeg dana prelaznog roka... Sounds too good to be true Edited October 6, 2020 by assignment
Recommended Posts